Haydi Yine Yeniden...

Cok gecmis olsun kuzuna ehliyete gelince cabucak alirsin korkma ben sadece direksyon derslerine girdim ilk yardimdan 100 motor bilgisinden 98 trafikten 97 aldim hepsi 100 olsaydi kucuk altin hediye ediyodu kurs :KK66:
Şimdi kurstayım ara verdik o kadar kusur kadı kızında da olur o nasıl notlar bi öğretmen olarak seni ayakta alkışlıyorum darısı başıma

Günaydın kızlar
Dun hic yazamadım grip beni aldi benden ustune hasta halimlr dışarı cikmak zorunda kaldım yagmur yagdi islandim gece agrilarim oldu dun aksam bogazima iyi geldigi icin orta halli yedim ve en iyi gelen seyde ekmek oldu malesef cunku boğazımi kaşır gibi oluyor çıtır ekmek:)))
Şimdi tam gaz devam surekli aklimda sizlerin tavsiyesi ve ablamin uyrarilari istesemde cok ileri gidemiyorum.. her yemek istedigimde kucuk oglumu kucağıma alip 10 dk dolasmaliymisim onun kadar yük tasiyormusum. Çocuklarını degil kendini diyete sok dedi herseyi pisirebilirsin ama sen yemeyeceksin bu kadar basit dedi gecen mantının dun sabahta çocuklara hazırladığım kahvaltiliklarin tadına bakmamamda cok etkisi oldu sozlerinin bunları cevremdeki herkes soyleyebilir bende etki etmiyor ama yasam tarzini verdigi kilolarla birlikte daha kaliteli ve farkindalikli bit hale getiren ablamin en siradan sozleri bile ustumde inanılmaz etki gösteriyor.. belki hepsine uymuyorum ama aklimdan da çıkmıyor.. cevremdeki diger soyleyen insanlar ya kendide kilolu ben gibi fikri cok akli yok insanlar:)) yada zaten hep zayif kalmis insanlar o yuzden bu kadar etkilemiyor..

Ben simdi diyet yapmiyorum o an kendimce zararli gordugum seyi.yemiyorum sadece. Evde olanlardan kendime uygun olani seciyorum ve porsiyon kontrolu yapıyorum hic bir seyi hayatimdan tamamen çıkarmıyorum ama bir zamana yayma metodu deniyorum simdi degil diyorum bazi seyler için sali gunude tartida pek buyuk bir eksi göreceğimi sanmıyorum.. az olsun ama eksi.olsun bunu kendime şiar edinecegim..

Ben de oğluşumun veli toplantısına geldim.Malum 12.sınıf.Hep ilgili bir aile olduk ama bu sene var gücümle ilgileneceğim İnşallah. Kızlar öyle veliler var ki zaten toplantının yarısında teşrif ettiler ve sınav senesi daha çocuğunun eşit ağırlıkçı mı sayısalcı mı olduğunu bilmiyor.Aramızda bu yollardan geçecek anneler ve bize yön verecek öğretmen arkadaşlar var o yüzden yazayım dedim.İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız.

Günaydın kızlar
Dun hic yazamadım grip beni aldi benden ustune hasta halimlr dışarı cikmak zorunda kaldım yagmur yagdi islandim gece agrilarim oldu dun aksam bogazima iyi geldigi icin orta halli yedim ve en iyi gelen seyde ekmek oldu malesef cunku boğazımi kaşır gibi oluyor çıtır ekmek:)))
Şimdi tam gaz devam surekli aklimda sizlerin tavsiyesi ve ablamin uyrarilari istesemde cok ileri gidemiyorum.. her yemek istedigimde kucuk oglumu kucağıma alip 10 dk dolasmaliymisim onun kadar yük tasiyormusum. Çocuklarını degil kendini diyete sok dedi herseyi pisirebilirsin ama sen yemeyeceksin bu kadar basit dedi gecen mantının dun sabahta çocuklara hazırladığım kahvaltiliklarin tadına bakmamamda cok etkisi oldu sozlerinin bunları cevremdeki herkes soyleyebilir bende etki etmiyor ama yasam tarzini verdigi kilolarla birlikte daha kaliteli ve farkindalikli bit hale getiren ablamin en siradan sozleri bile ustumde inanılmaz etki gösteriyor.. belki hepsine uymuyorum ama aklimdan da çıkmıyor.. cevremdeki diger soyleyen insanlar ya kendide kilolu ben gibi fikri cok akli yok insanlar:)) yada zaten hep zayif kalmis insanlar o yuzden bu kadar etkilemiyor..
Cok gecmis olsun kuzumm dikkat kendine .....

@milad_tb canim gecmis olsun ne guzel seyler yazmissin okumak benide kendime getirdi bu aralar esimle kavgaliyim o yuzden canim bisey istemiyo konusmak yazmak diyet spor hic biseyyyy
Sanki basim o kadar agir ki tasiyamacak gibi oluyorum
Beni cok ama cok kirdi ozur diledi ama kalbimin kirikligi gecmedi kizlarrr
Ben boyle depresif rakiliyorum kizlar sizler neler yapiyosunuz

Kizlarrr bana biseyler oldu yaaa bir turlu toparlayamiyorum acaba napsam ki birakmakta istemiyorum ama :KK43:

Az evvel ½ ekmek 2 dlmtb ekmegi goturdum kahvaltiliklarla nasil azmim yerle bir oldu offfff
Canım olan olmuş.Akşama kadar yediklerine dikkat et dengelemeye çalış.Spor imkanın yoksa biraz netteki hareketlere bak.En azından telafi ettiğini düşünür tekrar motive olursun.

Kizlarrr bana biseyler oldu yaaa bir turlu toparlayamiyorum acaba napsam ki birakmakta istemiyorum ama :KK43:

Az evvel ½ ekmek 2 dlmtb ekmegi goturdum kahvaltiliklarla nasil azmim yerle bir oldu offfff
benimle aynı durumdasın ben de bu aralar kendimi durduramıyorum bu aralar canım sıkkın bir gerginlik var üstümde acısını da yemeklerden çıkarıyom inşllah tez zamanda düzeliriz

@milad_tb canim gecmis olsun ne guzel seyler yazmissin okumak benide kendime getirdi bu aralar esimle kavgaliyim o yuzden canim bisey istemiyo konusmak yazmak diyet spor hic biseyyyy
Sanki basim o kadar agir ki tasiyamacak gibi oluyorum
Beni cok ama cok kirdi ozur diledi ama kalbimin kirikligi gecmedi kizlarrr
Ben boyle depresif rakiliyorum kizlar sizler neler yapiyosunuz
Canım diyetine sporuna herşeyden önce kendine haksızlık etme.Sonra barışırsın (ki tabiki barışacaksın :KK66:)) )ipin ucu nasılsa kaçtı diye hooop eski günlere..bunu mu istiyorsun tatlım

Canım diyetine sporuna herşeyden önce kendine haksızlık etme.Sonra barışırsın (ki tabiki barışacaksın :KK66:)) )ipin ucu nasılsa kaçtı diye hooop eski günlere..bunu mu istiyorsun tatlım
Yok aslinda ipin ucu hala bende ama bi keyifsizlik var uzerimde canimcim zayiflamayi cok istiyorum gercekten insallah basaricaz hepbirlikte

Kızkar açıkçası ben de öyle diyet yapıyorum diyecek kadar değilim.Eskiden hayatımda aburcubur hamur işi esastı şu an uzak duruyorum.Öğünlerimi dengeliyorum.Şeker yok diyebilirim tuzu azalttım.Ha çok veremiyorum ama son yıllardaki yiyip içip oturma haline göre iyiyim yani.

Bende 25 kiloyu sizin dediğiniz gibi verdim herşeyden yedim ama dengeli yedim bi gün mantı yediysem ertesi gün hafif beslendim bi yere misafirliğe gideceksem o gün evde az yedim gittiğim yerde 2 börek değil tek börek koca dilim tatlı değil ufak olanı yedim gerekirse bölüştüm diyetteyim yerine sağlıklı beslenme kelimesini kullandım ben asla pasta börek yemeden kilo vermek istemedim hedefime ulaşınca napıcam ömür boyumu yemiycem o yüzden zayıflarken bunu hayatımın parçası haline getirmeye çalışıyorum

Bende kurstayım ama hoca sürekli ara veriyor ayyy bitsede eve gitsem uyusam başım çok ağrıyor

Günaydın kızlar

Bende 25 kiloyu sizin dediğiniz gibi verdim herşeyden yedim ama dengeli yedim bi gün mantı yediysem ertesi gün hafif beslendim bi yere misafirliğe gideceksem o gün evde az yedim gittiğim yerde 2 börek değil tek börek koca dilim tatlı değil ufak olanı yedim gerekirse bölüştüm diyetteyim yerine sağlıklı beslenme kelimesini kullandım ben asla pasta börek yemeden kilo vermek istemedim hedefime ulaşınca napıcam ömür boyumu yemiycem o yüzden zayıflarken bunu hayatımın parçası haline getirmeye çalışıyorum
Sevindim canım.Sen 25 kilo vermeyi başarmışsın demekki ben de doğru yoldayım.Bir de benim çevremdekiler dedikodumu yapar biliyorum gittiğim yerde yemezsem iğreniyomu beğenmiyormu burnu havalarda diye.Birkaç gün işyeride yemekhaneye çıkmadım mide problemimden dolayı, evden götürdüm.Hııı gizli gizli diyet mi yapıyorsun diyorlar.Zayıf sağlıklı bir insan olsam üzülecekler yani o derece fesatlar var içlerinde

Günaydın kızlar
Sende bir bıkkınlık hissettim. Sonuçta doğru yolu hepimizin iyi biliyorsun. Sence nedenharekete gecemiyorsun ya da yarı yolda yoruluyorsun. Zamanında benı de herkes uyarmisti akıl vermişlerdi. Ben de dinliyordum okuyordum her söylentileri doğru kabul ediyordum. Ama harekete geçmen lazım bazı şeyleri erteleme vazgeç bence. Çözmen gereken başka bir sorun mu var perdenin adına sakladigin bundan mi olmuyor ...ben hayatımdaki herseyi 8 yıl erteledim. Kilo almamak sorunun ne olduğunu buldum harekete geçtim. Şuan 8 yi, için çok Üzgünüm.

X