Haydi Yine Yeniden...

Bu ara sende bi yoğunluk vardı sanki stres yapma regl yaklaşmış olabilir yeterli uyumamış olabilirsin ben bu yıla kadar hep ailem için yaşadım ne zaman spor hayatıma girdi günümün 1 saati sırf kendim için yaşadım kafam rahatladı kendime odaklandım güvendim sende bebek uyurken olabilir yemek pişerken bilmiyorum günlük kendine sadece 1 saat ayır çok kolay hedefine ulaşacaksın
canim ben tendomlarimi incittim 1 sene cok yuruyus bile yasak :KK43:

Benim bi etek gömleğim var öğretmenler günü için aldım o gün harika olmalıyım o yüzden sporada başladım o kıyafet 24 kasımda giyilecek

ayyy bu cok iyi bir hedeffff

Canim benimkinin nedeni belli. Bebek emziriyorum ve bundan kaynakli oglum 15 aylik olmasina ragmen hala regli olamadim....
bu kürlerden birini denedikten sonra eger sonuc alamazsam zaten giderim... arada enfeksiyon var mi diye tahlil yaptiririm ve en son sonuclar normaldi.
bende 7 ay sonra oldum ama kg mi hic etkilemedi

Kizlar mesela ben xxxl giyiyordum gecen hafta m beden kiyafet aldim bu cok guzellll bi duygu okulun acilacagi hafta bayaaa hatiri sayilir bi alis veris yaptim simdilerde onlarda bollasti

gecen hafta pantlonda 42 beden oldu ki 52 beden giyiyordum :-)

ama bi aydir nolduysa bisey oldu bi ileri iki geri 7 yi goremedimmm:KK67:

Kizlar mesela ben xxxl giyiyordum gecen hafta m beden kiyafet aldim bu cok guzellll bi duygu okulun acilacagi hafta bayaaa hatiri sayilir bi alis veris yaptim simdilerde onlarda bollasti

Bende bır m s arası olsamda bışeler alsam hatta ay çok zayıfım herşey bol desem baya beden düşmüşsün ben bir beden düştüm kendımı çok ıyı hıssettım

T tatlitambak cnm sogan suyu tarifi
1 adet yemeklik sogani 4 e boluyorsun
1.5 su bardagi su ile 10 dakika kaynatiyorsun
sonra ocagin altini kapatip iliyinca suzup iciyorsun
ben burnumu kapatip iciyordum kokusu gelince icmesi zor oluyor yudum yudum degil tek seferde yutuyordum.
sabah ac karnina ve aksam yemeginden once ac icmen gerekiyor.her seferinde taze hazirlayacaksin.15 gun devam edeceksin kure.birkac gune baya iltihap sokturur ve adetin gelir Allahin izniyle.
zayiflamaya da etkisi var ayrica haberin olsun :KK66:
Bir sonraki ay adetin baslayacagi tarihten bir hafta once yeniden yapiliyor sadece 7 gun.bu da duzene sokmasi icin.
ben bu kurle hem adet duzeni hem pko hem iltihaptan kurtulup bi de yuce Rabbimin izniyle hamile kalmistim.
Sen yine de ibrahim saracoglu sogan kuru diye bak nette.benim uyguladigim tarif buydu.sifa niyetine usenmeden yaptim
doktor kontrollerini de ihmal etme yinede.bunlar destekleyici kurler.ben doktorumu hic ihmal etmemistim o sira...

Günaydın arkadaşlar sabaha kadar ufaklığımın öksürük sesleri arasında yarı uyumuş yarı uyumamış halde güne başladım birazdan kursa gitcem kafam ne kadar ne alır bilmiyorum bana dua edin şu araba sürmeyi öğrenip ehliyeti almalıyım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım olacak başka bişeyle uğraşamayacağım dualarınız bekliyorum

Günaydın arkadaşlar sabaha kadar ufaklığımın öksürük sesleri arasında yarı uyumuş yarı uyumamış halde güne başladım birazdan kursa gitcem kafam ne kadar ne alır bilmiyorum bana dua edin şu araba sürmeyi öğrenip ehliyeti almalıyım kahvaltıda nesfitli yulaflı karışım olacak başka bişeyle uğraşamayacağım dualarınız bekliyorum
gecmis olsun kuzuna canim.
sana da iyi dersler.hayirlisiyla alirsin insallah.

angelina35 angelina35 canim sen maydanoz kürü yapmıştın dimi. Bunun adet söktürücü ve duzene sokma ozelligi var mi acaba. Denesem mi adet olabilmek icin.
tomurcukkk tomurcukkk sogan suyu dedi ama onu her seferinde yapip icmek zor gibi
Kizlar bu iki kürü denedigimi farzedersek kac günde etki eder.
bir de tarifi ayrıntılı yazarsaniz sevinirm.

ikisinden birine karar vermeliyim yoksa ilac kullanacam söktürücü.
benim maksadim rahimin icininde temizlenmesi iltihap varsa.
Sizce maydanoz mu sogan mi. Yarin baslamak istiyorum. Cevaplarını zi bekliyorum
Evet canim maydanoz kuru yaptim ben iltihaplari komple sokuyo regl icin bisey diyemiycem ama milad kullanirken cok duzenli regl oldugunu soylemisti bana sorarsan mutlaka dr git derim benim tarifte ibrahim saracoglunun
Maydanoz Kuru
15 dal maydanoz
Yarim limon
Bir bardak su
Blender dan geciriyosun icine limonu sikip hemen tazecik iciyorsun 15 gun yapip uc bes gun ara veriyorsun
Bu kurle daha cok odem atiyorsun guzelde kilo verdiriyo kolay gelsin canim sana ama mutlaka dr git canim

Cok gecmis olsun kuzuna ehliyete gelince cabucak alirsin korkma ben sadece direksyon derslerine girdim ilk yardimdan 100 motor bilgisinden 98 trafikten 97 aldim hepsi 100 olsaydi kucuk altin hediye ediyodu kurs :KK66:

X