- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 38
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.361
Yok yok tek diyetle gitmeyecek bu sinir kilolarım bugünden itibaren düzenli sporada başlayacağım milad_tb benimde motivasyona çok ihtiyacım var birbirimize destek olarak bu sorundan en sağlıklı şekilde kurtulacağız ama pes etmek yok
Menun guzel canım afiyet olsunkızlar menüm
sabah
şekersiz çay
2 dilim ç.ekmeği
1 yumurta (haşlanmış)
az peynir 3 siyah 2 yeşil zeytin,yarımşar domates salatalık 1 biber
ara koca bir kupa yeşilçay
öğlen
1 dilim ekmek
az marul salatası
1 dilim ızgara somon
ara
3-4 tane kuru kayısı
şekersiz Türk kahvesi
birkaç light minik atıştırmalık
akşam
zeytinyağlı barbunya ve 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum.
2 lt su
Sağol canım üç aşşağı beş yukarı hep aynı şeyler ama benim için büyük değişiklik inan ki.Çünkü ben hayatım boyunca börek pasta kekle beslendim.Sabah domates salatalık yumurta bana o kadar yabancı ki zor alışıyorum.Gerçi gün içinde yediklerim yine bana fazla geliyor ama ne yapayım daha fazla azaltmak için hazır hissetmiyorum kendimi.O yüzden de kaplumbağa hızında ilerliyorum.Menun guzel canım afiyet olsun
Kaplumbağa yavaştır ama sabırlı ve pes etmeyen tavrıyla vazgeçmemesiyle tavşanı yenmiştirkızlar benim de motivasyona ihtiyacım var.Ağustos başında kızımın ''anne kocaman olmuşsun,kalk yürüyelim'' demesiyle 1 ay boyunca düzenli yürüyüş
Sağol canım üç aşşağı beş yukarı hep aynı şeyler ama benim için büyük değişiklik inan ki.Çünkü ben hayatım boyunca börek pasta kekle beslendim.Sabah domates salatalık yumurta bana o kadar yabancı ki zor alışıyorum.Gerçi gün içinde yediklerim yine bana fazla geliyor ama ne yapayım daha fazla azaltmak için hazır hissetmiyorum kendimi.O yüzden de kaplumbağa hızında ilerliyorum.
Kaplumbağa yavaştır ama sabırlı ve pes etmeyen tavrıyla vazgeçmemesiyle tavşanı yenmiştir
Türk kahvesını bendr çok severım sade içemem yanında bişe aramam çay olsa içerim olmazsa aramam su 3 lt içiyorum bitki çaylarının bazılarını severım malesef tuzsuz yapamıyorumbide 3,4 kadar acukmam aksam yemeyi severim 2aydir canim istemese bilr kahvalti yapiyorum 2 ögun yer ama tika basa yerdim sevdigim yemekse doymak beni durdurmazdi herseyden az yiyemem manti 4 kasik yiyip birakamam o yuzden bulaşmıyorum
Canim onceden ben de oyleydim. Basladim mi gidiyordu simdi ise durdurabiliyorum zayiflamanin tadini yedigim 3 5 kask mantidan daha lezzetlu goruyorum
Tebrık ederım senı ben sımdı makarna yedım kremalı fazla yedım gıbı bugun daha bişe yemem en fazla 1 bardak süt bir tane hurma 2kayısı yerım
Üst mesajım yarım kalmış;ağustos boyunca düzenli yürüdüm.Belki de ilk başlamanın etkisidir 1 ayda 5 kilo gitti.Ama şu an sporum düzensizleşti yani yok gibi neredeyse.O yüzden çok az kilo veriyorum bu da motivasyonumu azaltıyorkızlar benim de motivasyona ihtiyacım var.Ağustos başında kızımın ''anne kocaman olmuşsun,kalk yürüyelim'' demesiyle 1 ay boyunca düzenli yürüyüş
Sağol canım üç aşşağı beş yukarı hep aynı şeyler ama benim için büyük değişiklik inan ki.Çünkü ben hayatım boyunca börek pasta kekle beslendim.Sabah domates salatalık yumurta bana o kadar yabancı ki zor alışıyorum.Gerçi gün içinde yediklerim yine bana fazla geliyor ama ne yapayım daha fazla azaltmak için hazır hissetmiyorum kendimi.O yüzden de kaplumbağa hızında ilerliyorum.
Üst mesajım yarım kalmış;ağustos boyunca düzenli yürüdüm.Belki de ilk başlamanın etkisidir 1 ayda 5 kilo gitti.Ama şu an sporum düzensizleşti yani yok gibi neredeyse.O yüzden çok az kilo veriyorum bu da motivasyonumu azaltıyor
Ben 88 den düştüm ama
Seni çok kıskandım. Ama benim gibi yap ben 1 pantolon alıyorum 1 ay onu giyiyorum bi de ucuz alıyorum. Çünkü 1 ay bilemedin 2 ayda 1 beden kuculuyorum. Üstü de bol zaten bide eski küçük pantolonlarimi çıkardım. Hep zayıflarsam giyerim diye. 1 ay boyunca zaten hep giyince eskiyor evde de Tayt giymeye başladım o fark etmiyor nasılsa büyük gomleklerim üstünde güzel oluyorBayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Kızlar napıcam ben bu kıyafet işini ya.Eskilerim zaten çuval gibi oluyordu dağıttım hep.Yeni aldıklarım da bollaşmaya başladı çirkin duruyor.E zayıflamaya da devam ediyorum.Sürekli kıyafet mi alıcam ben.Daraltma işine de hiç girmedim bu zamana kadar.Bu gidişle maaş olduğu gibi mağazalara gidecek
Kiiiz ben dereceye mi girmisimm amanin cokk sevindiiiimmmmm[/QUOTE]HAFTANIN BİRİNCİSİ.................. tatlıtambak .................... -2,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... tomurcuk ...................... -2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .................... metra ......................... -1,5 kg