Haydi Yine Yeniden...

Türk kahvesını bendr çok severım sade içemem yanında bişe aramam çay olsa içerim olmazsa aramam su 3 lt içiyorum bitki çaylarının bazılarını severım malesef tuzsuz yapamıyorum :KK43:bide 3,4 kadar acukmam aksam yemeyi severim 2aydir canim istemese bilr kahvalti yapiyorum 2 ögun yer ama tika basa yerdim sevdigim yemekse doymak beni durdurmazdi herseyden az yiyemem manti 4 kasik yiyip birakamam :KK43:o yuzden bulaşmıyorum

Yaa tomurcukk suan da manti yapıyorum bi posta çocuklara yaptim yiyip gittiler aksama 1 posta hazirlayip bitiririm.. ama ben yedim mi Hayır lahana dolmasınin ustune sarimsakli yogurt kattim onu yedim.. bide aksama doğum günü var onuda ucuz atlatirsam iyidir.. canımın çektiği birsey olursa ondan yerim artık bu arada eline saglik kinana kinana kendimize gelecegiz artik))

Bendende arkadasım mantı yapmamı ıstıyor ama yaparsam dayanamam o yızden ne zaman 65 olurum o zaman yaparım yerım yedırırım ıradelısın ne guzel darısı başıma iradem yok dıye bir çok sevdıgım şey çıktı hayagımdan

Bayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Kızlar napıcam ben bu kıyafet işini ya.:mad:Eskilerim zaten çuval gibi oluyordu dağıttım hep.Yeni aldıklarım da bollaşmaya başladı çirkin duruyor.E zayıflamaya da devam ediyorum.Sürekli kıyafet mi alıcam ben.Daraltma işine de hiç girmedim bu zamana kadar.Bu gidişle maaş olduğu gibi mağazalara gidecek :KK51:

Kızlar napıcam ben bu kıyafet işini ya.:mad:Eskilerim zaten çuval gibi oluyordu dağıttım hep.Yeni aldıklarım da bollaşmaya başladı çirkin duruyor.E zayıflamaya da devam ediyorum.Sürekli kıyafet mi alıcam ben.Daraltma işine de hiç girmedim bu zamana kadar.Bu gidişle maaş olduğu gibi mağazalara gidecek :KK51:
.

Valla ben mecbur kalmadıkca hiç bişe almıyorum geçen ay indirimden bişeler aldım ama m beden :)bir zayıflıyım 65 olsam evde gıycek kıyafetler var darattır diycem bazı terzıler sağolsun kıyafetten daha pahalıya yapıyor

canım daraltır ya ben daralttırdım çok iyi oldu pantolonlar ama elbiselere cesaret edemedim ayrıca Allah böyle dert versin ne güzel:KK66:

.

Valla ben mecbur kalmadıkca hiç bişe almıyorum geçen ay indirimden bişeler aldım ama m beden :)bir zayıflıyım 65 olsam evde gıycek kıyafetler var darattır diycem bazı terzıler sağolsun kıyafetten daha pahalıya yapıyor
çok pahalı değil ya ben pantolonları 5 tl ye daralttırdım

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................. tatlıtambak .................... -2,3 kg :KK9::KK55::KK71:
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... tomurcuk ...................... -2 kg :21::KK73::KK6:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .................... metra ......................... -1,5 kg :KK52::KK76::KK8:
[/QUOTE]
Kiiiz ben dereceye mi girmisimm amanin cokk sevindiiiimmmmm

Daralttırmak almaktan daha zevkli bende 2-3 parça kıyafeti yeniliyorum diğerlerini daralttırıyorum tekrar kilo verince daraltılanlar evden çıkıyor tekrar 2-3 kıyafet alıyorum bi döngüye dönüştü hedefime ulaşınca gardrobu o zaman tamamen yenileyeceğim

Yaaa ben ne zaman boyle mesajlar yazcam ooooff kurtulmak istiyorum artik ya cok sabirsizim biliyorum kilolar bir gunde alinmadi ama hemen gitsinler istiyorum

Canim bence birkac ay idare et cunku sen yilbasina kadar hedefine ulasirsin ozaman toplu bi alisveris yaparsin

Bende uyarılanlar listesini kimseye kaptırmıyorum
xenforo-smilies-kk61.gif
xenforo-smilies-kk61.gif
xenforo-smilies-kk61.gif

çok pahalı değil ya ben pantolonları 5 tl ye daralttırdım

Benim babam terzıydı hıc para vermıyoduk gecen ben paça yaptrdım 5 lıra zaten ben bol belı lastıklı seyler gıyıyorum kıyıp alamıyorum bu kılomda bişe :)

Bu arada kızlar ben sabah buse yemedım 1 saat ınce yarım ton balıgı 2 wasa ekmegı yedım bız gugun mangala gıtcektık kınalı adaya arkadaslarla ama malesef otda yagmur varmıs gıtmedık sımdı evde yapıp yıcez kanat kofte bunlar bıse degıl kendımınkılero fırında yapcam ama kremalı patlıcanlı makarna ıstedı kardesımle arkadasım azda olsa yerım çunku evde varsa çok zor dayanıyorum ama küçük pasta tabagına koyarım barı gozume çok gorunsun sonra yuruyuse cıkarım en az 3 bın adım atar gelrıım yarın spora gıtcem nedense ıstek yok ıcımde

Aynen daralttırayım bari birkaçını.Aslında idare ederim evdekilerle hedefe ulaşana kadar ama çalıştığım için olmuyor maalesef.
Teşekkürler tavsiyeler için :KK66:

ben de menümü yazayım sabah sandviç ekmeğine kaşarlı tost, öğle 1 tabak makarna (çok az zeytinyağı) 1 kase yoğurt arada 4 tane hoşbeş, yarım çikolata akşamı meyveyle geçiririm
yaa spor yapamıyorum eve gidince çok yorgun oluyorum yemek hazırla kaldır çocukla ilgilen derken uykum geliyo:110:

Aynen daralttırayım bari birkaçını.Aslında idare ederim evdekilerle hedefe ulaşana kadar ama çalıştığım için olmuyor maalesef.
Teşekkürler tavsiyeler için :KK66:
Çalışınca mecbur düzgün olmak gerekiyor ben tesettürlüyüm o yüzden lar tunik altında kalıyo önlükte kullanıyorum çirkin durmuyor

ben de menümü yazayım sabah sandviç ekmeğine kaşarlı tost, öğle 1 tabak makarna (çok az zeytinyağı) 1 kase yoğurt arada 4 tane hoşbeş, yarım çikolata akşamı meyveyle geçiririm
yaa spor yapamıyorum eve gidince çok yorgun oluyorum yemek hazırla kaldır çocukla ilgilen derken uykum geliyo:110:
Bende çok yoruluyorum ama bi yerlerden başlamam gerekiyor hatta bugün başlasam süper olacak

Afiyet olsun canım.Kendini iyi frenlemişsin mantıda canım.Bak kınanmak işe yaramış bile şimdiden :KK66:
Bi kaşıkcık bari alsaydın kız,o kadar uğraştın bi yerin şişmesin sonra :KK45:

Bende çaya çocukluğumdan beri şeker atmam.Hiç sevmiyorum sıcak içecekte şekeri.Bende günde en az dediğin gibi 10 bardak çay içiyorum.Bir veya iki kez de türk kahvesi.Kahveyi de sade içerim.Nescafe sevmem
Asitli içeceklerle zaten aram yok.Diyetimde içeceklerle ilgili sıkıntım yok şükür

Yemedim valla bir kaşık bile yemedim dun bana verdiginiz motivasyonlar cok işe yaradi sana M Melrin e ve ekim2009 ekim2009 a borçluyum bunu sagolun kizlar ama biraz daha az yemeye alisana kadar desteginizi esirgemeyin olur mu?

Bendende arkadasım mantı yapmamı ıstıyor ama yaparsam dayanamam o yızden ne zaman 65 olurum o zaman yaparım yerım yedırırım ıradelısın ne guzel darısı başıma iradem yok dıye bir çok sevdıgım şey çıktı hayagımdan

Cok iradeli degilim ilk defa oldu nerdeyse yada hadi nadirdir diyelim:)) darisi diğer gunlerimin ve herkesin başına

Rabbim bundan baska dert vermesin xxl kiyafetlerin dolap dolusu olsa ne fayda az kiyafet olsun hedefe ulasana kadar ama icindeki sen ince ve narin ol yeter.. arkadaslara katılıyorum biraz daraltarak idare edersen yilbasina kadar iyi olur.. sonrasinda begendikce yenilersin dolabi zaten
Birde zayifladiktan sonra 2 yil bu kiloyu korumak gerekirmis çünkü vücut kendisini bu sure sonunda anca zayif olduguna ikna edebiliyormuş.. hayalimizdeki bilincaltimizdaki BEN hala şişmansa kilo almamiz an meselesi oluyor yani:))

HAFTANIN BİRİNCİSİ.................. tatlıtambak .................... -2,3 kg :KK9::KK55::KK71:
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... tomurcuk ...................... -2 kg :21::KK73::KK6:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .................... metra ......................... -1,5 kg :KK52::KK76::KK8:
Kiiiz ben dereceye mi girmisimm amanin cokk sevindiiiimmmmm[/QUOTE]

Tebrikler canim darisi diğer haftanin başına

Bende uyarılanlar listesini kimseye kaptırmıyorum
xenforo-smilies-kk61.gif
xenforo-smilies-kk61.gif
xenforo-smilies-kk61.gif

Bende seni yalnız bırakmadım tatlim uzulme:)) sen kendini bizimle kiyaslarak üzme canim durumumuz ayni değil vermen gereken kilo az oldugu icin mucadelen de zorlaşıyor asil benim uzulmem ve ders cikarmam gerek:))

X