- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.341
Mesela salatnin bile bir ölçüsü var hayatimda artik. Onceden koca kaselerle yerdim salatayi simdi 1 tabak bazen daha az yiyorum. Bunlar ile de doyarim diyorum.ve doyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tomurcukk suan da manti yapıyorum bi posta çocuklara yaptim yiyip gittiler aksama 1 posta hazirlayip bitiririm.. ama ben yedim mi Hayır lahana dolmasınin ustune sarimsakli yogurt kattim onu yedim.. bide aksama doğum günü var onuda ucuz atlatirsam iyidir.. canımın çektiği birsey olursa ondan yerim artık bu arada eline saglik kinana kinana kendimize gelecegiz artik))
.Bayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Kızlar napıcam ben bu kıyafet işini ya.Eskilerim zaten çuval gibi oluyordu dağıttım hep.Yeni aldıklarım da bollaşmaya başladı çirkin duruyor.E zayıflamaya da devam ediyorum.Sürekli kıyafet mi alıcam ben.Daraltma işine de hiç girmedim bu zamana kadar.Bu gidişle maaş olduğu gibi mağazalara gidecek
canım daraltır ya ben daralttırdım çok iyi oldu pantolonlar ama elbiselere cesaret edemedim ayrıca Allah böyle dert versin ne güzelBayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Kızlar napıcam ben bu kıyafet işini ya.Eskilerim zaten çuval gibi oluyordu dağıttım hep.Yeni aldıklarım da bollaşmaya başladı çirkin duruyor.E zayıflamaya da devam ediyorum.Sürekli kıyafet mi alıcam ben.Daraltma işine de hiç girmedim bu zamana kadar.Bu gidişle maaş olduğu gibi mağazalara gidecek
çok pahalı değil ya ben pantolonları 5 tl ye daralttırdım.
Valla ben mecbur kalmadıkca hiç bişe almıyorum geçen ay indirimden bişeler aldım ama m beden :)bir zayıflıyım 65 olsam evde gıycek kıyafetler var darattır diycem bazı terzıler sağolsun kıyafetten daha pahalıya yapıyor
Daralttırmak almaktan daha zevkli bende 2-3 parça kıyafeti yeniliyorum diğerlerini daralttırıyorum tekrar kilo verince daraltılanlar evden çıkıyor tekrar 2-3 kıyafet alıyorum bi döngüye dönüştü hedefime ulaşınca gardrobu o zaman tamamen yenileyeceğimBayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Yaaa ben ne zaman boyle mesajlar yazcam ooooff kurtulmak istiyorum artik ya cok sabirsizim biliyorum kilolar bir gunde alinmadi ama hemen gitsinler istiyorumBayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
çok pahalı değil ya ben pantolonları 5 tl ye daralttırdım
Çalışınca mecbur düzgün olmak gerekiyor ben tesettürlüyüm o yüzden lar tunik altında kalıyo önlükte kullanıyorum çirkin durmuyorAynen daralttırayım bari birkaçını.Aslında idare ederim evdekilerle hedefe ulaşana kadar ama çalıştığım için olmuyor maalesef.
Teşekkürler tavsiyeler için
Bende çok yoruluyorum ama bi yerlerden başlamam gerekiyor hatta bugün başlasam süper olacakben de menümü yazayım sabah sandviç ekmeğine kaşarlı tost, öğle 1 tabak makarna (çok az zeytinyağı) 1 kase yoğurt arada 4 tane hoşbeş, yarım çikolata akşamı meyveyle geçiririm
yaa spor yapamıyorum eve gidince çok yorgun oluyorum yemek hazırla kaldır çocukla ilgilen derken uykum geliyo
Afiyet olsun canım.Kendini iyi frenlemişsin mantıda canım.Bak kınanmak işe yaramış bile şimdiden
Bi kaşıkcık bari alsaydın kız,o kadar uğraştın bi yerin şişmesin sonra
Bende çaya çocukluğumdan beri şeker atmam.Hiç sevmiyorum sıcak içecekte şekeri.Bende günde en az dediğin gibi 10 bardak çay içiyorum.Bir veya iki kez de türk kahvesi.Kahveyi de sade içerim.Nescafe sevmem
Asitli içeceklerle zaten aram yok.Diyetimde içeceklerle ilgili sıkıntım yok şükür
Bendende arkadasım mantı yapmamı ıstıyor ama yaparsam dayanamam o yızden ne zaman 65 olurum o zaman yaparım yerım yedırırım ıradelısın ne guzel darısı başıma iradem yok dıye bir çok sevdıgım şey çıktı hayagımdan
Bayramdan önce kot almıştım.Şimdi o da bol gelmeye başladı.
Kiiiz ben dereceye mi girmisimm amanin cokk sevindiiiimmmmm[/QUOTE]HAFTANIN BİRİNCİSİ.................. tatlıtambak .................... -2,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ...................... tomurcuk ...................... -2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ .................... metra ......................... -1,5 kg
Bende uyarılanlar listesini kimseye kaptırmıyorum