Haydi Yine Yeniden...

Fotoğraf koymamda sakınca varmı bılmıyorum duruma göre söylersınız kaldırıım biri 81 küsür halım 2014 yaz sonları biride 10 gün önceki halim ben bakıp bakıp mutlu oluyorum çunku başka turlu verdıgım kılo ıncelmem yeterlı degıl gıbı gelıyor
tebrikler gerçekten fark bariz ortada :KK9:

Slm kızlar ne uzun bir gün olmuş daha yeni bitirdim okumayı...gündüz ben giremiyorum güzel sohbetler donmus. Ben çetesi 88 dim bugün 86.8 im keyfim yerinde açlığa alıştım. Yarın et günüm. 3 gün etmeksizin ne yapacagim hiç bilmiyorum. Umarım kilo veririrm de bi daha bana bunu yaptırmaz söz bi daha kaçamak yapmayacagim. ..

Şuan kocam yanınızda nutella yiyor yaaa deli ediyor beni ben 15 dakika sonra yiyecegim elmanın hesabını yaparken

Slm kızlar ne uzun bir gün olmuş daha yeni bitirdim okumayı...gündüz ben giremiyorum güzel sohbetler donmus. Ben çetesi 88 dim bugün 86.8 im keyfim yerinde açlığa alıştım. Yarın et günüm. 3 gün etmeksizin ne yapacagim hiç bilmiyorum. Umarım kilo veririrm de bi daha bana bunu yaptırmaz söz bi daha kaçamak yapmayacagim. ..

Şuan kocam yanınızda nutella yiyor yaaa deli ediyor beni ben 15 dakika sonra yiyecegim elmanın hesabını yaparken

Kıyamam eşin de azcık insaf etsin ya alışverişi kim yapıyor sokma o nutellayi eve:))
Benim yuzum cidden cok guzel ciddi anlamda 60 da yolda yuruyemezdimmm teeeee bekarken :)

Laf yeme korna sesleri konusmak isteyenlerrr
:-)

Esim de cok istemiyor gerci ona kalsa 102 bile iyiydi

Ayy emelcim cok da mutevaziyiz:)) şaka şaka kendinin farkında olmanda güzel kendine deger veriyorsundur.. insallah hedefine varirsin canım 60 olucam dersen ben heppp burdayimmm malum yolum cok uzun:))

Evde herseyi boşalttım zor bir hafta olacak sen de dışarıda ye ne yiyorsan dedim hatta ben eve geç geliyorum aldıklarını sakla dedim. Adam hiç Usenmedi gitti aldı. Market karşımızda sormayın evin tüm balkonlari boydan boya algıdaya bakıyor. Karsim büyük bir market eve almasak da pijama ile gidip alabiliyorum. O da pijama ile almaya gittiğin günlere say dedi yanımda tüm kavanozun bitirdi:rolleyes: tamam ben zamanında yaptım ama artık yapmiyorum.

Evde herseyi boşalttım zor bir hafta olacak sen de dışarıda ye ne yiyorsan dedim hatta ben eve geç geliyorum aldıklarını sakla dedim. Adam hiç Usenmedi gitti aldı. Market karşımızda sormayın evin tüm balkonlari boydan boya algıdaya bakıyor. Karsim büyük bir market eve almasak da pijama ile gidip alabiliyorum. O da pijama ile almaya gittiğin günlere say dedi yanımda tüm kavanozun bitirdi:rolleyes: tamam ben zamanında yaptım ama artık yapmiyorum.

Benimde evde 49 kiloluk bir vatandaş var goflet cips gece 1 ,2 demeden yiyor bende süt hurma kayısı avunuyorum Allah kolaylık versın sanada

Oda öyle tüm kavonozu yedi adam yaaaa kendi yemeğini yedi benim yemeğinden yedi nutella yedi elmamdan 1 dilim aldı. Yuh yani ... ama su sisem bosalmisti gitti onu doldurdu şimdi hakkını yiyemem

Ben hayatimdan tamamen çıkarmayı düşünüyorum alışmışken bidaha hayatıma girmesinler. Tekrar yesem yine alırım ben bi daha yeniden demeyecegim

Ben hayatimdan tamamen çıkarmayı düşünüyorum alışmışken bidaha hayatıma girmesinler. Tekrar yesem yine alırım ben bi daha yeniden demeyecegim

Sakin bozmadan devam et canim.ben de simdilik iyi gidiyorum. Eger kilo vermem durursa hemencik senin listeyi yapacağım. 7 kilo almistim bende 3.5 kg gitti bile darisi digerlerinin başına

Amin inşallah bir gün bu sayfada 60 kilo olduğumu yazmayı çok isterim ... Bu arada karşı gerçekten çok faydalı. 2 yıldır sürekli Gofret yiyorum onun yerine karşı yesem ne güzel olurdu.

Insa
Amin inşallah bir gün bu sayfada 60 kilo olduğumu yazmayı çok isterim ... Bu arada karşı gerçekten çok faydalı. 2 yıldır sürekli Gofret yiyorum onun yerine karşı yesem ne güzel olurdu.

Inşaallah canim. Ama mayis ayina kadar bitecek gidecek bu kilolar. Ben buna inaniyorum ve basaracam. Iradene hakim olabildin mi tamamdir.cumadan beri super ilerliyorum kendi adima...

Iyi aksamlar hatunlar.guzel sohbet erlemis,motivasyon yukseltici hepsi...
benita_ask benita_ask resimlerde bariz belli canim zayifladigin.etrafindakiler daha iyi anlar tabi yakindan.benim de oncesi sonrasi hallerim cok var telefonumda ama paylasmadim henuz.bir gun bana da eser paylasirim belki...

Bu arada babacigini Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun...

Aksam yeginden sonra ara ogunum 1 avuc cig findik,5-6 adet uzum,1 adet buyuk seftali

X