Haydi Yine Yeniden...

Menumu paylasayim

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir (lordan sıkıldim.beyaz peyniri ozlemisim tuz sinirlamasini ufaktan kaldiriyorum)
3 adet yesil 2 adet siyah zeytin (bunlari da cok ozlemisim 1 aydir zeytin yemiyordum )

ara
3 adet ceviz

oglen (aslinda ara da denilebilir)
1 kase yogurta 1 salatalik 2 etimek karistirip yedim

ara
ceyrek elma
1 adet ceviz

aksam
3 yk ispanak
1 tabak kofteli patates yemegi
bikac catal kivircik salata
1 buyuk kase yogurt

Canim kres isi cok zor kac kisi sinifiniz kalabalikmi ilk gunler hep bir hengame oluyor malesef uzme tatli canini bizimde ayni oyle kalabalikki anlatamam bes sinif var siniflar 26- 27 kisi kapinin onu cokk kalabalik oluyo sevmedim bu sene bakalim bir iki aya duzen otururda gecen sene daha zordu okulun butun malzemesini veliler yerlestirmisti bir ay malzeme sayimi yaptim allahtan mudere hanim bu sene kendi aldi da kurtulduk malzeme almaktan okulun icinde kaybolmaz kapisi kilitli oluyor bizim en fazla baska siniflara girip cikar cocuklar allaha emanet olsunlar kuzularimiz ...
Bizim sinifta 19 kisi var canim ogretmenimizi de sevdik kirtasiye malzemelerini biz almiyoruz okul aliyo onun icin yillik olarak 500 tl odedik o konularda sikintimiz yok senin dedigin gibi kapinin onu cok kalabalik oluyo zamanla cocuklarda sinifini ogrenir duzene oturur insallah bizim okulumuz cok buyuk 24 sinif var haliyle biraz karmasiklik oluyo

Menumu paylasayim

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir (lordan sıkıldim.beyaz peyniri ozlemisim tuz sinirlamasini ufaktan kaldiriyorum)
3 adet yesil 2 adet siyah zeytin (bunlari da cok ozlemisim 1 aydir zeytin yemiyordum )

ara
3 adet ceviz

oglen (aslinda ara da denilebilir)
1 kase yogurta 1 salatalik 2 etimek karistirip yedim

ara
ceyrek elma
1 adet ceviz

aksam
3 yk ispanak
1 tabak kofteli patates yemegi
bikac catal kivircik salata
1 buyuk kase yogurt

Canım sabah ekmekte yemedin oyle mi supersin

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.45 1kkb.peynir 2 adet cok.kucuk tb unu ile ev yapimi puaca

SAAT 10.30 ½ avuc leblebi

OGLE 14.00 (misafirlikteydim en masumlarimi sectim) ¼katmer 1 dlm patatesli borek

SAAT 17.00 1 Armut

AKSAM 19.00 2 kepce karnabahar yemegi (susuz)

SU 2lt

Yazım hatası olduğunu sen soyleyince anladim canim:)) ayyy evet seni bilmem ama benimki dolma gibi :)) insan parmak ucuna kadar kilo alir mi ya offf:KK43:
Verince de parmak uçlarına kadar zayıflayacaksın benim yüzükler sıkardı şimdi düşecek diye korkuyorum hedefime ulaşınca değişilecekler listesinde yüzükte var

KALKİNCA 06.30 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 07.45 1kkb.peynir 2 adet cok.kucuk tb unu ile ev yapimi puaca

SAAT 10.30 ½ avuc leblebi

OGLE 14.00 (misafirlikteydim en masumlarimi sectim) ¼katmer 1 dlm patatesli borek

SAAT 17.00 1 Armut

AKSAM 19.00 2 kepce karnabahar yemegi (susuz)

SU 2lt
Sabah aç karnına kuru kayısı ne işe yarıyor kalkmanla kahvaltı arası fazla değil mi

Canim kayisi bagarsaklarimi calistiriyor normalde kalkisla kahvalti aram 30 dk falan bugun esim okula az biraz gec kalir gibi oldu esimi okula ben birakiyorum sonra anneme gecip bebisi koyuyorum bende okula 8 de basliyorum annemle okul arasi 3 dk fakat bebisi enzir falan filan ancak o saate yetistirebildim :confused:

Ben sureklı kaysıı yıyınce alısıyor benım vucudum sızdede oluyormu ben kendımı bıldım bılelı kabızlık sorunum var elımdekı kayısı bıtınce bır hafta ara versemmo dıye dusunuyorum

Haklisin galibaaa

bu arada 79.9 u bi goremedim yahuuu artik 7 yi bi gorsemmm bak bendeki motiveyeee

Bende 53 kılodan 64 cıktım sonra işten cıktım babm haslatalndı sonra malesef kaybettık ve ben 81 ,700 çıktım zor bela 77 ındım ama 7 ay surmustum hatta spora gıttım ınceldım ama kılo vermedım 2 aydır çok daha hırslıyım çunku 3 yıldır kendıme hıc bakmadıgımı geç olsada anladım yemek güzel yemek yapmakta çok güzel benım için benmde moralım yoktu ama sızlerle moral buluyorum motıve oluyorum

Ben sureklı kaysıı yıyınce alısıyor benım vucudum sızdede oluyormu ben kendımı bıldım bılelı kabızlık sorunum var elımdekı kayısı bıtınce bır hafta ara versemmo dıye dusunuyorum
Bende vücut alışıyor diye düşünüyorum 2 hafta yaptıktan sonra ara veriyorum dönüşte daha başarılı olduğumu düşünüyorum kayısı yerine dönüşümlü incir ya da hurmada kullanabilirsin

Fotoğraf koymamda sakınca varmı bılmıyorum duruma göre söylersınız kaldırıım biri 81 küsür halım 2014 yaz sonları biride 10 gün önceki halim ben bakıp bakıp mutlu oluyorum çunku başka turlu verdıgım kılo ıncelmem yeterlı degıl gıbı gelıyor

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 39
X