Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar ben geldim kilo alarak hemde.
102.5 ile döndüm araniza. Cok aktif olamasamda bildirimleri aksatmam. 9 aylik bir bebek bakiyorum çünki

Hosgeldin canım. baska insanlarin çocuklarına bakmak büyük sorumluluk hele birde 9 ayliksa düşünemiyorum Allah muvaffak kılsın

hoş geldinnn canım :KK52::KK52:
hep beraber toplaştık fazlalıkları atıyoruz sara da gelse ekip tamam oluyor:)) unuttuğum yoktur inşallah
9 aylık bebek hareketlenmeye başlamıştır bir kaç aya ayaklanır emanet diye daha da çok dolanırsın peşine allah kolaylık versin akşam gelirsin sen de bebişi anasına postaladıktan sonra :emir_bebek:

wetu16 wetu16 da yok ne durumda merak ediyorum
öğle arası tartıldım 68.9:KK57: 2 ayda 6 kilo almışım :KK53:

Sabah cikmiyorsan ehemmiyet verme tartiya canım su bile içsen arada cok fark ediyor

Ayyy benim basim cok kotu agriyo herkes rengin sapsari dedi durdu okulda gecmiyorr yaaa bir dus alacam bakalim allah allah ne oluyor bana boyle :KK43: kres bu sene cok kalabalik hicc hosuma gitmedi bu durum :KK43: oglum gitmek istemiyor bende :KK43: birde seminerler duzenlencekmis katilip katilmama konusunda kararsiz kaldim ne bileyim anne cocuk semineri aslinda cogu bildigim şeyler ama belki bir yarari olur diyorum karar veremedim of of :KK43:

Geçmiş olsun canım ayaklarını soğuk suya tutmak işe yarayabilir olmazsa tansiyonuna baktir muhakkak canım..

aldım suyumu yanıma içicem az az 1 litre oldu şimdiye kadar :))
sen içtin mi sütlü kahveni
ben tarçınlı süt içtim az önce şekerli yeme isteğim geçti gibi şükür

Evet ara öğün olarak sutlu turk kahvesi ictim bana cok iyi geliyor tok tutuyor istahimi dengeliyor..
Bugunun kaçamagi 2 küçük lokum oldu hemen itirafimi da yapayım :KK51:

Evet ara öğün olarak sutlu turk kahvesi ictim bana cok iyi geliyor tok tutuyor istahimi dengeliyor..
lokumu akşam yemek yerine şimdi yemen daha iyi şeker enerjiye dönüşür dolanırken yakarsın
tuzlu çekirdeği nasıl halledicem bu akşam ben erkenden uyuyayım en iyisi:))

Ani bi kararla u dönüşü yaptın canım.bildirim yapmasaydın ya yerinde sayacak ya da yine artılara çıkacaktın.Bu başlangıç sana iyi gelecek...

Ben çıkıyorum kızlar müsait olursam evden devam ederim artık.Listeyi de yarın yayılarım metra metra bildirimini yapar sanırım akşam

Hosgeldin canım. baska insanlarin çocuklarına bakmak büyük sorumluluk hele birde 9 ayliksa düşünemiyorum Allah muvaffak kılsın

wetu16 wetu16 da yok ne durumda merak ediyorum

Sabah cikmiyorsan ehemmiyet verme tartiya canım su bile içsen arada cok fark ediyor
doğru söylüyon sabah tartılmak en doğrusu bundan sonra sabah aç karnına tartılmaya gayret edecem ilk kilo bildirimim olduğu için daha rahat paylaştım haftaya en az iki kilo farkeder inşallah

Iyi aksamlar kizlar okulda sotunlar oldu aksama kadar okuldaydim bildirim yapamamadim.
Velileri okula almiyolar kapida okulun ablalari teslim aliyo sinifina goturuyo cocuklari merti teslim ettim sinifini soylefim goturmemisler oda baska sinifa girmis bakmis arkadaslati farkli ogretmeni farkli hicbisey soylememis ogretmen farketmiz bu benim ogrencim degil diye mudurun odasina goturmus yazik nasil tedirgin olmus kuzum dosyasini diger sinifta unutmus cocuk kaybolup gitse sorumluluk almazlar bizim ogretmene de kizdim cocugun yoklugunu farketmemis gondermicek olursaniz haber verin demisti e haber vermedigime gore bu cocuk nerde dememis aksama kadar bekledim artik aksilik cikmasin diye
Gelelim kilolara bayramda aldigim fazlalik gitmis sukur
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 100.1
Fark 1,5 kilo

lokumu akşam yemek yerine şimdi yemen daha iyi şeker enerjiye dönüşür dolanırken yakarsın
tuzlu çekirdeği nasıl halledicem bu akşam ben erkenden uyuyayım en iyisi:))

insallah canim. Evet erken uyumak en iyisi yoksa seytan durtukluyor ye ye diye:KK62:

Ani bi kararla u dönüşü yaptın canım.bildirim yapmasaydın ya yerinde sayacak ya da yine artılara çıkacaktın.Bu başlangıç sana iyi gelecek...

Ben çıkıyorum kızlar müsait olursam evden devam ederim artık.Listeyi de yarın yayılarım metra metra bildirimini yapar sanırım akşam

haklisin bazen yılgınlık hali oluyor malesef sukur ki erken döndüm

miladım bizden çok daha yaşı fazla kilosu çok daha fazlalar başarmış biz mi başaramıycazzzzzzzz

gençleşmişler resmen

supersin ya müthiş motivasyon oldu bunlar bana evet ben 30 oldum meto yavasladi diye kendimi yiyorum meto bahane her yasta oluyor aslinda yeterki isteyelim

Iyi aksamlar kizlar okulda sotunlar oldu aksama kadar okuldaydim bildirim yapamamadim.
Velileri okula almiyolar kapida okulun ablalari teslim aliyo sinifina goturuyo cocuklari merti teslim ettim sinifini soylefim goturmemisler oda baska sinifa girmis bakmis arkadaslati farkli ogretmeni farkli hicbisey soylememis ogretmen farketmiz bu benim ogrencim degil diye mudurun odasina goturmus yazik nasil tedirgin olmus kuzum dosyasini diger sinifta unutmus cocuk kaybolup gitse sorumluluk almazlar bizim ogretmene de kizdim cocugun yoklugunu farketmemis gondermicek olursaniz haber verin demisti e haber vermedigime gore bu cocuk nerde dememis aksama kadar bekledim artik aksilik cikmasin diye
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 100.1
Fark 1,5 kilo

Süper Vermissin metracim tebrikler

Mümkünse eğer uzan 10dakka dinlen canım.Baş ağrısını hafifletiyor.Bir de tansiyonuna bakma şansın var mı?
Neden sapsarı oldun ki.Kansızlık mı var sende yoksa
Bilmiyorum niye sarardim gerci zaten sarisinim azicik hasta olunca iyice sarariyorum kansizlik mutlaka vardir gozlerimin ic kismi bembeyaz dr gitmek lazim ama vakit yokki :KK43:

Bugun spor vardı ama gitmedim dışarda yürüdüm 4339 adım sabah kalkamadım
2 gıbı 4 hamur peynır domates kırmızı bıber
18 :00 yarım yaglı süt 2 kayısı 1 hurma yedım

Akşam tavuk sote salata sebzelı kuskus yemeyı dusunuyorum sonra ananas cayı yatmadan once süt kayısı

Hamur yıyınce vıcdanın sızladı kotu oldum :KK43:(((

Iyi aksamlar kizlar okulda sotunlar oldu aadar okuldaydim bildirim yapamamadim.
Gecen hafta 101,6
Bu hafta 100.1
Fark 1,5 kilo
Canim kres isi cok zor kac kisi sinifiniz kalabalikmi ilk gunler hep bir hengame oluyor malesef uzme tatli canini bizimde ayni oyle kalabalikki anlatamam bes sinif var siniflar 26- 27 kisi kapinin onu cokk kalabalik oluyo sevmedim bu sene bakalim bir iki aya duzen otururda gecen sene daha zordu okulun butun malzemesini veliler yerlestirmisti bir ay malzeme sayimi yaptim allahtan mudere hanim bu sene kendi aldi da kurtulduk malzeme almaktan okulun icinde kaybolmaz kapisi kilitli oluyor bizim en fazla baska siniflara girip cikar cocuklar allaha emanet olsunlar kuzularimiz ...

X