- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
-
- Konu Sahibi tomurcukkk
- #2.061
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalık
3-4 dal roka
1,5 adet tuzsuz etimek
Ara
3 adet ceviz
Öğlen
bir parça haşlanmış tavuk göğüs eti
2 adet tuzsuz etimek
3 yk yoğurt
2 adet ceviz
hepsini karıştırıp çakma çerkez tavuğu gibi yaptım,doyurucu oluyor tavsiye ederim
Hosbuldum :) inşallah gobus küçüldükçe keyfim yerine geliyor. Yalnız ben fazla online olamiyorum gun içinde sorun olur muMerhaba canim seninle tanisamadik hosgeldin aramiza insallah birlikte kurtulcaz kilocuklarimizdan
Nasıl Yapılıyor bulamadım burdan yazım micakil80 canimm bu diyet listeni harfiyen bana özelden atar misin. Malum.o fazlaliklar bana da yapisti. Tabi senin icin sakincasi yoksa
Al benden de o kadar suan sis bir burnum ağrıyan bir boğazın varBen keyifsizim bugün biraz sanki yaa.Sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım şiş gibiydi.Şu an daha iyiyim ama pek tadım yok
Nasıl Yapılıyor bulamadım burdan yazım mi
Diyette karbonhidratla proteini ayırıyor. 3 gün karbonhidrat yiyorum 3 gün protein.
Karbonhidrat gününde
Sabah 2 dilim çavdar ekmeyi domates salatalık biber 5 zeytin. Başka birşey yok.
Saat 10 da 1 meyve veya 2 grisini veya yarım limonlu bisküvi
Öğlen 1 tabak sebze yemegi 2 dilim ekmek salata
Ogleden sonra yine aynı ara öğün
Aksam da ayrılan yemeği ile.
Kesinlikle bozmadan gerekiyor. En ufak kaçamak yok ilave yok degisiklik yok.
3 gün sırf protein
Sabah 1 dilim peynir domates salatalık
Saat 10 da 1 bardak ayran tüm aralar aynı.
Öğlen et tavuk balık salata
Ara
Aksam öğlenin aynısı
Ara
Kesinlikle degisiklik yok ilave yok yemeklerde fazla yiyebilirsiniz biraz ama ek yok
Bu hafta 3 kilo bekliyoruz ama be daha 200 gram verdim 1 gunde
Evet öğlen ile ayniSagol canim deneyecem. Ama anlamadigim yer ise. Karbonhidrat gününün aksam kismi. Ayrilan yemegi nedir. Acaba oglen ile ayni mi acaba
Et 90 gram yanına 1 tabak salata çok açlık hissetmezsen olcuyu çok arttırma benceAyrica salatalik domates et balik tavukta sinir var mi acaba ölçüsü nedir. Yaparsam kacamaksiz yaparim insaallah
Et 90 gram yanına 1 tabak salata çok açlık hissetmezsen olcuyu çok arttırma bence
70 li rakamlar ahah ah