Haydi Yine Yeniden...

benita_ask hosgeldin canim.yarin listedeki yerini alirsin.aktif olup bol paylasimda motivasyon yukseliyor ve kilolar bir bir gidiyor.hedefin nedir peki kac kg oldugunda korumaya gececeksin?

Ara
2 adet elmali kurabiye

Aksam
2 yk taze fasulye
3 yk ispanak
1 kucuk kase yogurt

Ve simdi 2 kare bitter cikolata yedim.tatli istegimi bastiramiyorum

KALKİNCA 06.00 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 06.30 1kkb.peynir 5 zeytin 1 tbe

SAAT 10.00 1 armut 10 uzum

SAAT 11.30 1 Avuc leblebi

OGLE 14.00 4 zeytin 2 yk menemen 2 tbe 1 kkb.peynir 2 yk barbunya salatasi

AKSAM 19.00 ½ ceviz 1 kuru incir

SU 2.5 lt

Kizlar gb yok gecmiside okuyamadim menum bu sekildeydi umarim olmusturr.

Yeni gelen ark. Hosgelmisler 11 inden sonra daha sık gorusmek dilegiyle hoscakalin :)

Slm millet ben geldim

Sabah moralim bozuldu o kadar dün aç kaldım yawww bu kilolar çok acimasiz sadece 200 gram vermişim... alacak olsam 500 gram olurdu hemen.

Sabah yarım paket limonlu bisküvi yani a çay öğlen 1tabak patlıcan yemeği saat 6 gibi yjne limonlu biskuvi akşam koca bir kase Şehriye çorbası şimdi de sıcacık çay çünkü çok hastayım. Hastayken ise gitmek çok zor unutmadan birazdan elma yiyeceğim.

Diyette karbonhidratla proteini ayırıyor. 3 gün karbonhidrat yiyorum 3 gün protein.

Karbonhidrat gününde
Sabah 2 dilim çavdar ekmeyi domates salatalık biber 5 zeytin. Başka birşey yok.
Saat 10 da 1 meyve veya 2 grisini veya yarım limonlu bisküvi
Öğlen 1 tabak sebze yemegi 2 dilim ekmek salata
Ogleden sonra yine aynı ara öğün
Aksam da ayrılan yemeği ile.
Kesinlikle bozmadan gerekiyor. En ufak kaçamak yok ilave yok degisiklik yok.

3 gün sırf protein

Sabah 1 dilim peynir domates salatalık
Saat 10 da 1 bardak ayran tüm aralar aynı.
Öğlen et tavuk balık salata
Ara
Aksam öğlenin aynısı
Ara

Kesinlikle degisiklik yok ilave yok yemeklerde fazla yiyebilirsiniz biraz ama ek yok
Bu hafta 3 kilo bekliyoruz ama be daha 200 gram verdim 1 gunde

Sagol canim deneyecem. Ama anlamadigim yer ise. Karbonhidrat gününün aksam kismi. Ayrilan yemegi nedir. Acaba oglen ile ayni mi acaba

Ayrica salatalik domates et balik tavukta sinir var mi acaba ölçüsü nedir. Yaparsam kacamaksiz yaparim insaallah

Et 90 gram yanına 1 tabak salata çok açlık hissetmezsen olcuyu çok arttırma bence

Teşekkür ederim canım. Insaallah carsamba gunu baslayacagim. Başlangıç kilomla birlikte seni de bilgilendiririm. Aldiklaromdan bir an once kurtulmak istiyorum.kaldigim yerden devam edecegim.79 a bir ineyim tekrar

Paylaştım şeker bugün de bozmadim ama Dünkü gibi degilim dün çok açtım bugün daha iyiyim. Demekki alısacagim. Bugün kendimle başbaşayim film müzikleri dinleyip çay iciyorum kendimi dinliyorum

Slm kızlar bende akşam menüm değişti süper diyetik bi lahana yapmıştım eşim aradı hamsi almış kızartma değil tavada karadeniz usulü pişirdik bol salata ile yedim yalnız regl oldum balık sonrası tahin helvası başında buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…