Haydi Yine Yeniden...

Hmm benimki hormosuz olanlardan.bende ara kanama yapmasa ihmal etmistim acikcasi ama sorun yasamadan gitmiyor insan.gebelik testi de yapti her ihtimale karsi negatifti sukur.bende de aksine kanama cogaldi takinca.kanim cok yuksekti.17 civarlarindaydi deger.hatta kan ver dedi doktorum.spiralden sonra 14 e dusmus.simdi durum nedir bilmiyorum.

Masallahin var canim. 14 bile bayanlar icin cok cok iyi. Hala kan versen olur yani:KK56:

Selam kızlar
Ben ne zaman monoton bir hayat yaşayacağım bilmem. Herkes hareketli bir yaşam arzular ben durgun bir hayat istiyorum:KK43: az once eve gelebildim. Yaa kızlar beni bir muddet izinli yazın olur mu hiccc diyet moduna giremedim ve bu yüzden de tarti kabusum oldu..

sabah
2 haşlama yumurta (tuz yok)
domates salatalık
peynir
öğle
1 dilim ekmekle yağsız tost
2 tane bayram çikolatası:KK43:
ara
nescafeli süt
akşam üstü şimdi yani ekşi elma kemiriyorum :KK45:

akşam yemeğinde
sebzeli bulgur köfte var kendimi tutarsam turşu yemiycem tutamazsam anasını ağlatıcam :KK53:

Selam kızlar
Ben ne zaman monoton bir hayat yaşayacağım bilmem. Herkes hareketli bir yaşam arzular ben durgun bir hayat istiyorum:KK43: az once eve gelebildim. Yaa kızlar beni bir muddet izinli yazın olur mu hiccc diyet moduna giremedim ve bu yüzden de tarti kabusum oldu..
diyet moduna girmeden ufaktan şekeri tuzu hamur işini kısıver miladım yavaştan azaltırsın strese de girmezsin

diyet moduna girmeden ufaktan şekeri tuzu hamur işini kısıver miladım yavaştan azaltırsın strese de girmezsin

Bi kendi halimde sadece kendi evimin sorumluluğunu alsam inan bu kadar stres olup yemege saldirmayacagim.. yine görümcem gitti ister istemez birseyler isteniyor:KK43: dr hastanesi eczanesi bitmiyor :KK43:

Bi kendi halimde sadece kendi evimin sorumluluğunu alsam inan bu kadar stres olup yemege saldirmayacagim.. yine görümcem gitti ister istemez birseyler isteniyor:KK43: dr hastanesi eczanesi bitmiyor :KK43:
Moralini bozma canım yavaş yavaş halletmeye çalış. Sohbet etmek istersen biz buradayız. Diyet yapamasan da abartmamaya gayret göster.Ne kadar az + o kadar motivasyon

Bugun sabah 9 da kayısı yedım
12 gıbı peynır 1 domates 1wasa
Arada hurma kayısı süt nektari
Birazdan wasa ekmek ustune peynır domates yerim nedense canım hiç bişe yemek istemiyor

Spor salonuna gidiyorum 70 dk spor yaptım gerci yapmaya çalıştım desem daha dogru olur haraketler o kadar zorkı malesef hocanın verdıgı sayıdan daha az yapıyorum 2 ay da 77 700 den 72 ındım bayramda almıstım gecen gün tartıldım 72 ınmıstım yarın tartılır yazarım ölçülerimin olduğu fotoyu koymaya çalıştım inş olmuştur bu arada 32 yaşındayım bekarım 157 boy :)))

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    96,4 KB · Görüntüleme: 25
Birazdan wasa ekmek ustune peynır domates yerim nedense canım hiç bişe yemek istemiyor

Spor salonuna gidiyorum 70 dk spor yaptım gerci yapmaya çalıştım desem daha dogru olur haraketler o kadar zorkı malesef hocanın verdıgı sayıdan daha az yapıyorum 2 ay da 77 700 den 72 ındım bayramda almıstım gecen gün tartıldım 72 ınmıstım yarın tartılır yazarım ölçülerimin olduğu fotoyu koymaya çalıştım inş olmuştur bu arada 32 yaşındayım bekarım 157 boy :)))

Hos geldin canim aramiza

wasa seni tutuyor mu gün boyu kraker gibi o ekmek sayılmaz ki

akşam yazdığımdan az değişik yedim
1.5 servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı
4 köfte
2 yemek kaşığı zeytin yağlı fasulye
3 parça turşu ( 3 lokmalık yani)

Hoşgeldin canım

Menüm
Peynir
5 zeytin
Yarım domates
1 yumurta sade Türk kahvesi

Ara 1 armut

Öğlen yarım yemek tabağı makarna yanında yoğurt

Ara 1 ince dilim kek
Şekersiz çay

Akşam 1 servis kaşığı orman kebabı
1 sevis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık

Belki bir armut yerim daha sonra ve kapanış

Menüm
Peynir
5 zeytin
Yarım domates
1 yumurta sade Türk kahvesi

Ara 1 armut

Öğlen yarım yemek tabağı makarna yanında yoğurt

Ara 1 ince dilim kek
Şekersiz çay

Akşam 1 servis kaşığı orman kebabı
1 sevis kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık

Belki bir armut yerim daha sonra ve kapanış
Sabah bir ince dilim buğday ekmeği ve 1 minik kurabiyeyi unutmuşum.

X