- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
-
- Konu Sahibi black_hayit
Evet hayita simdiden basla kapsule yarin baslarsin bise olmaz
Canım ben 39 tl ye aldım hadi hayırlısı :)O zaman ben yarin basliyoruummm. Bu polen kapsulu ne kadar kizlar peki
Umutsuzluk yokkkkİyiymis fiyati binlerce lira verip kimyasal alacagimiza boyle dogal seylerle olur insaallahhhh cucukleerrr. Benim adetime 8 gun kaldi bakalim belki gerek kalmayacak ama umudum yok :)
Adetime 1 hafta var 10 gun kala 1 gun suren lekelenmem oldu cok umutlandim. Simdide kasiklarim da bi degisik agrilar var gozumu uykudan acamiyorum belkide mucizem benimledir :)Umutsuzluk yokkkk
Ayy insaallah canimm güzel haberlere ihtiyacımız varAdetime 1 hafta var 10 gun kala 1 gun suren lekelenmem oldu cok umutlandim. Simdide kasiklarim da bi degisik agrilar var gozumu uykudan acamiyorum belkide mucizem benimledir :)
He valla bn umutsuzum bugunki testte bise cikmadi bakalim ama bidahaki ayi bos gecmem herife saldircamm
Ahhh benim.nasil ihtiyacim var o habere bi bilsen :)Ayy insaallah canimm güzel haberlere ihtiyacımız var
adetin geçmediyse test çıkmaz canm. Gununun geçmesini bekleBn dun yineledim testi negatif ciktiadet gununu beklwyecegim bakalim
Daha gecmediki günün cnm sıkma canınıBn dun yineledim testi negatif ciktiadet gununu beklwyecegim bakalim
Oyle yapacagim cnm hayirlisi artik cnm.aslina bakarsan cok umudum yok ..onumuzdeki ay beraber verecegiz mujdeyiDaha gecmediki günün cnm sıkma canını
Inşallah canım rahat bırak kendini kasma lütfen önümüzdeki ayı degerlendurmeye bakOyle yapacagim cnm hayirlisi artik cnm.aslina bakarsan cok umudum yok ..onumuzdeki ay beraber verecegiz mujdeyi
İçiyorum cnm gayet duzenli; )Duzenli iciyorsun degilmi cnm ?