- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
- Konu Sahibi black_hayit
Gecikme yok 4 gün var daha .. 31 gündür hayit ve polen kullaniorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cok sevindim ya silikte olsa o cizgiyi bzde goruruz insallah ya ne kadar xamandir hayit otu kullaniyodnBugün dayanamadim test yaptimmm cooooookkkk silik ama idrara güvenmiyorum beklicem beni yanilttigi umuda soktuğu zamanlar oldu fosss cikisti
Inşallah canım çok heycanlandim31 gündür işallah test doğrudur umut olurum
Insallahhhhhh güzelim nasıl umut olursun varya bize Rabbim gönlüne göre versin nasıl geçer 5 gun şimdi kendimmisim gibi heycanlandim dorukta :)Ya ben tugba isallah doğrudur test
Batma fln varmi kasiklarinda?Şuan belim agriyor çok korkuyorum testin aziz ligine uğrar im diye
Oh oh canimsin belirtiler güzel inşallah vardır bebiş :)Valla var gibi yok gibi. Ama kasiktan rahme damar gibi sizi oluyor batma yok çok WC cikiyorum bide
Aynen önümüzdeki ay benim için çok önemli polip yok rahim temiz inşallah yasiyip görücez herseyin hayirlisi :)Yoksa da uzulmem bu ay beraber denemiş oluruz
Inan bende hamile olacagim bagiracagimmm de yalbiz degilsin hepbir elden denicez kizlarAyyy kizlarr bende hayit almistim ama cok usengecim bu konularda hic duzenli icemedim ( ama cok umutlandim nedense hemen yarin polen kapsulu de alacm ayy insaallah vesile olursun bana da :)
Hiç üşenme herşey bebişler için benide konuyu açan arkadaş teşvik etti allah razı olsun inşallah faydasini görücez bugunluk son hayit cayimi içiyorum hadi kalk sende yap beraber içelimAyyy kizlarr bende hayit almistim ama cok usengecim bu konularda hic duzenli icemedim ( ama cok umutlandim nedense hemen yarin polen kapsulu de alacm ayy insaallah vesile olursun bana da :)
Hiç üşenme herşey bebişler için benide konuyu açan arkadaş teşvik etti allah razı olsun inşallah faydasini görücez bugunluk son hayit cayimi içiyorum hadi kalk sende yap beraber içelim