Haydi hepbirlikte bu yontemi deneyelim hamile kalmak icin!

Şuan belim agriyor çok korkuyorum testin aziz ligine uğrar im diye

Valla var gibi yok gibi. Ama kasiktan rahme damar gibi sizi oluyor batma yok çok WC cikiyorum bide

Ayyy kizlarr bende hayit almistim ama cok usengecim bu konularda hic duzenli icemedim :KK43:( ama cok umutlandim nedense hemen yarin polen kapsulu de alacm ayy insaallah vesile olursun bana da :)

Ayyy kizlarr bende hayit almistim ama cok usengecim bu konularda hic duzenli icemedim :KK43:( ama cok umutlandim nedense hemen yarin polen kapsulu de alacm ayy insaallah vesile olursun bana da :)
Inan bende hamile olacagim bagiracagimmm de yalbiz degilsin hepbir elden denicez kizlar

Hiç üşenme herşey bebişler için benide konuyu açan arkadaş teşvik etti allah razı olsun inşallah faydasini görücez bugunluk son hayit cayimi içiyorum hadi kalk sende yap beraber içelim :KK50::KK45:

Hiç üşenme herşey bebişler için benide konuyu açan arkadaş teşvik etti allah razı olsun inşallah faydasini görücez bugunluk son hayit cayimi içiyorum hadi kalk sende yap beraber içelim :KK50::KK45:

O zaman ben yarin basliyoruummm. Bu polen kapsulu ne kadar kizlar peki

X