Haydi hepbirlikte bu yontemi deneyelim hamile kalmak icin!

Kesin haber verecegim ayrica hamile kalsamda sizlerle irtibatta kalacagim ole kalinca birakmicam kac kisiye faydam olursa okadar iyi bebek ozlemi baska bise

Kesin haber verecegim ayrica hamile kalsamda sizlerle irtibatta kalacagim ole kalinca birakmicam kac kisiye faydam olursa okadar iyi bebek ozlemi baska bise
Sen ne diyosun çok başka bişey hemde artık hamile görmek istemiyorum hasret etmiyorum kesinlikle sadece ozguvenimi yatiriyorum artık Rabbim çok büyük bi gün dualarımizi kabul edecek inşallah

Ayy yaziyi okur okumaz hemen bebde basliycam dedim annemi aradim al hemn diye insallah allah herkese nasip eder

Bugün dayanamadim test yaptimmm cooooookkkk silik ama idrara güvenmiyorum beklicem beni yanilttigi umuda soktuğu zamanlar oldu fosss cikisti

kızlar bende geldimmm aranıza ben hayıt tohumunu öğüterek balla yemiştim olmadı maalesef sonra hayıt suyu içtim yine olmadı bende denesemmi ki bilemedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…