- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
-
- Konu Sahibi black_hayit
Canım yanlış yazılmış bebeğim olmadı öldüözür dilerim inanın etkilemek istemiyorum kesinlikle yanlışda yönlndirmeyim sadece bu konuya dikkat çektirmekti amacım inş. olur bence bebeğin olduysa yine olur rabbim nasip eder inş.stres bence bütün engellerin ilki hayıta gelince ii ce araştır ve doktoruna sor derim tekrar tepki çekmek istemem ki öyle oldu üzgünüm söylediğime de pişman oldum ama araştır derim
Yok pişman olmayın belki dediğiniz gibi bana yaşamaya bilir birine yariyorsa oburunede yarar demek pek doğru degil Dr sorucam ona göre kullanırım veya kullanmamözür dilerim inanın etkilemek istemiyorum kesinlikle yanlışda yönlndirmeyim sadece bu konuya dikkat çektirmekti amacım inş. olur bence bebeğin olduysa yine olur rabbim nasip eder inş.stres bence bütün engellerin ilki hayıta gelince ii ce araştır ve doktoruna sor derim tekrar tepki çekmek istemem ki öyle oldu üzgünüm söylediğime de pişman oldum ama araştır derim
Canım yarın Dr sorucam ona göre hareket ederim hakkımızda hayırlısı olsun hayattan umudum büyüktü gerçekten bakalım Dr ne diyecekTugbacim nasil icin rahat olacaksa oyle yap.bnm durumum ortada..amac bebek sonucta dogru olan neuse o olur..
anladım canım sonuçta gebe kalabilmişsin tedaviyle mi kaldın bilmiyorum ama benim tanıdığım bi abla 35 yaşında evlendi ve 4 5 ayiçinde gebe kaldı ama maalesef bebeğini 8 aylıkken karnında kaybetti sonra 1.5 yılı gecik olmadı bebeği kafaya takmıştı kocasının ilk evliliğinden vardı çocuğu ama adama kahve falan içirip duruyordu 2 aşılama ve tüp denedi yine olmadı derken annesi kanser oldu ve ölümüne yakın onun telaşında anlamadan gebe kalmış cenazede haberi yokmuş bayıldı cenazede ve çokça yatıştırıcı iğne hap aldı bebeği düştü maalesef inş.seninde olur sadece biraz uzaklaş bence tabi nacizane bi düşünceCanım yanlış yazılmış bebeğim olmadı öldü
biliyorum canım çünkü gebelikte östrojn düşüklüğü ani kayıplara neden oluyor süt üretiminde göğüs kanallarını uyarım yapıyor buda östrojn sayesinde nedeni bu canım o yüzden işe yarıyorSeyus bu arada bak cnm bunu gebelere ve emzirenlerede oneriyorlar..bilgin olsun her yontemi denemissin iyi oldugunda arastir ve benim dedim gibi fakat kesinlikle balla degil kullan..
aynen canım umudunu kırma vesile olabilir yurt dışında araştırma yapılmış ve sebebsiz infertle olan kadınlara sadece şeker olan haplar verilmiş ve büyük etkileri olduğu söylenmiş ve kadınların %20 si o ay gebe kalmış ama %20 iyi bi rakam diye vurgulamış doktorlarCanım yarın Dr sorucam ona göre hareket ederim hakkımızda hayırlısı olsun hayattan umudum büyüktü gerçekten bakalım Dr ne diyecek
inşallah canım rabbim evladına uzun ömür versinn inşş.onada kardeş yollasın sana vesile olur inş.ama anlatamadığım şey sana hayıt bir şeye yaramaz demedim neyse umarım hamile kalırsında tartışırız değil seviniriz inş.Bnm bi tane oglum var 5 yasinda allahim onaa omur versin.. cok guzel bise bu duygu bnm duam ve amacim herkesin bu duyguyu yasamasi Allah hepinize bu essiz duyguyu yasatsin isallah..bn tadmama ragmen olmayan bos gecen her ay uzuluyor yipraniyorum. Ee durumumdan dolayi ilac yada bilmedigim arastirilmayan bisede kullanamiyorum..3 sene oldu bnmde ugrasim.umarim yakindir mutlu gunlerimiz..hamile kalirizda seyus onla ilgili tartisiriz cnm senle
Anladim beninşallah canım rabbim evladına uzun ömür versinn inşş.onada kardeş yollasın sana vesile olur inş.ama anlatamadığım şey sana hayıt bir şeye yaramaz demedim neyse umarım hamile kalırsında tartışırız değil seviniriz inş.
Canım 4 sene oldu ya Rabbim hayirlisini versin hersey kader kısmetanladım canım sonuçta gebe kalabilmişsin tedaviyle mi kaldın bilmiyorum ama benim tanıdığım bi abla 35 yaşında evlendi ve 4 5 ayiçinde gebe kaldı ama maalesef bebeğini 8 aylıkken karnında kaybetti sonra 1.5 yılı gecik olmadı bebeği kafaya takmıştı kocasının ilk evliliğinden vardı çocuğu ama adama kahve falan içirip duruyordu 2 aşılama ve tüp denedi yine olmadı derken annesi kanser oldu ve ölümüne yakın onun telaşında anlamadan gebe kalmış cenazede haberi yokmuş bayıldı cenazede ve çokça yatıştırıcı iğne hap aldı bebeği düştü maalesef inş.seninde olur sadece biraz uzaklaş bence tabi nacizane bi düşünce
Allah evladına uzun ömür ler versin canım o müthiş duyguyu bizede taddirsin inşallahBnm bi tane oglum var 5 yasinda allahim onaa omur versin.. cok guzel bise bu duygu bnm duam ve amacim herkesin bu duyguyu yasamasi Allah hepinize bu essiz duyguyu yasatsin isallah..bn tadmama ragmen olmayan bos gecen her ay uzuluyor yipraniyorum. Ee durumumdan dolayi ilac yada bilmedigim arastirilmayan bisede kullanamiyorum..3 sene oldu bnmde ugrasim.umarim yakindir mutlu gunlerimiz..hamile kalirizda seyus onla ilgili tartisiriz cnm senle
canım merak ettim bi gelişme var mıArkadaslar hayit tohumu ve polen kapsulu kullanarak yiginla insan hamile kalmis lutfen hepberaber deneyelim.. bunu kullanip 9 sene hamile kalamayan kisiler ilk ayda kalmis..
Valla cnm beklemedyim bugun bat gunum.fakat bu ay bn biliosunuz beraberlik yasayamadim umudum pek yok o acidacanım merak ettim bi gelişme var mı
benimde 1 hafta var ama bende çok düzenli kullanamadım o yüzden benimde umudum yok zaten 3 ay kullanmak gerekiyomuş galibaValla cnm beklemedyim bugun bat gunum.fakat bu ay bn biliosunuz beraberlik yasayamadim umudum pek yok o acida
Hayiti denediniz mi ise yaradi miBu arada adet olursam bu ay bnde bu hayıtı deniycem
bn denedim iki gun ama midem kaldırmadı. İstifra ettim. O yuzden devam edemedimHayiti denediniz mi ise yaradi mi