- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
-
- Konu Sahibi black_hayit
Canım polen kapsülü bilmiyorum demiş adam ne diyip te alicam onuAyyyyyy cok sevindim ben simdi oglen hayitimi iciyorum tabletimi attim.. hemen basla bugun 3 le onu ok en sonuncuyu yatmadan once icersin
Tamam canımDur foto yollim hatta
Tamam cnm onu ben cikip alıyim arkadaş geldi teşekurler canim
Olurmu öyle tamam yarın alıyim bende opt cnmRica ederim cnm kapsulu yarinda alsan olur hayiti icmeye baslada once ok optum seni
Canım tam bardağa dolduruyordum içiyorum büyük bi zevkle kapsulude aldım onu ne zaman içicem cnmNaptin cnm iciyosun degilmi duzenli
Hoşgeldin ozaman :)kızlar ben pcoluyum hayıtla adetleim düzene girdi.
adetim olsun yenıden başlıycam içmeye zaten aklımdaydı buradakı arkadaşlarla haberleşerek kullanmak daha hoşuma gıder.
Hosgelldinnnkızlar ben pcoluyum hayıtla adetleim düzene girdi.
adetim olsun yenıden başlıycam içmeye zaten aklımdaydı buradakı arkadaşlarla haberleşerek kullanmak daha hoşuma gıder.
Tamam canımGunde 3 defada o istedigin zaman ic
Canım Şubat 18 de regl oldum 24 şubatta ameliyat oldum bu ameliyatta dolayi bat zamani sasacak kestiremiyorum hem suan korunmadayiz yarın Dr kontrole gidicem bakalım korunmayi bırak der inşallahTugba senin bat nezaman? En yakin bnm safak 5
5 gün mü var yoksa Mart 5 mi çok heycanlandim :)Tugba senin bat nezaman? En yakin bnm safak 5
Ya bugün yada yarın yumurtlama günüm ne yapsam5 gun var :) neyse korunmayi birak dedigi an hazir olur isde ..sen yinede yumurtlama gunu bos gecme