HAYATIMIN KARARI!!

Valla abla diyoruz ,kardeş diyoruz ,can diyoruz tamam da bazen de en korkunç düşmanlar en yakınımız oluyor bunu da unutmamak gerek. Bu durumda mümkün olduğunca görüşmeyeceksin. Eğer boşanıp size yerleşirse sen kendi hayatını başka yerde kuracaksın. Diğer türlü birbirinize tahammül etmeniz çok zor..

Herkes sen O'na git diyemezsin rahatsızsan sen gidersin demiş.

O zaman aynı şey bu kıza olmuyor mu ?
O'nun babasının eviyse bu kızın da babasının evi değil mi ? Kimsenin bu kızın huzurunu bozmaya da hakkı yok.

Bir sürü boşanan kadın var burada. Edepli ve saygılılar. Çoğu da babamın evinde yük olurum diye katlanıyor bazı şeylere . Doğru mu ??? Hayır elbette,, baba evi hep açık olmalı , kimse kimseden üstün ya da fazla olmamalı. Ama gelip de bu kızı yerinden edememeli.

Kadın sırf dışarıda daha yakışıklılar var diye boşanıp geliyor ve kızı odasından , evinden , huzurdan ediyorsa kimse de kusura bakmasın bir çok yorumu muhalefet buluyorum sadece. Çalışan kadınmış. Hayatını kursun, çocuğuna baksın ve yakışıklılar ile rahat rahat ilgilensin.

merhaba bahsettiğiniz öz ablanız mı? eski konuları bilmediğimden soruyorum aranızı böyle yapacak neler oldu? Birde eğer öz ise gerçekten kendi ablanızdan çok fena bahsediyorsunuz buda gerçekten hoş değil. ne olursa olsun sizin kanınızdan.

konu baya derınmıs

sen aılene secım yaptırtma bence arkadasım

ne kadar kotu olursa olsun oda cocukları vazgecemıcekler bu kez daha cok uzuleceksın

ev senın evın sen nıye gıdıyosunkı

ona hıcbı fırsat verme kendını okadar rahatsız hıssetsınkı ya bosanmaktan vazgecsın yada gıtsın o kendıne ev tutsun

sen rahatını bozma bosver

kesinlikle duymak istediğimde buydu teşekkür ederim

bence annen seçim yapamaz her 2 side kızı her kardeşinde karekteri farklı sanırım ona tahamül göstereceksin odana çekilirsin konuşmazsın , zor bir durum
zaten o boşanmayla hayatının darbesini almış ....

ben aileme yük olmamak için 2 işte çalışıyorum banada yazık değilmi oda çalışıp para biriktirme derdinde

nasıl bir darbe bu darbeyi ona kim vurmuş buda ayrı bir konu bence

tüm yaşam alanlarımı zaptetmiş durumda akşamdan akşama eve gidiyorum yemek bile yiyemiyorum ayakta tezgahın üstünde karnımı doyuruyorum akşama kadar çalışıyorum saatlerce yol gidip geliyorum bana başka çare bırakmıyor

Ben hic aldirmam orali olmam sana soyleyeyim
Kimin ne yasadigini bilemeyiz ne yasayacagini da bilemeyiz ama emin oldugum birsey var asla ve asla bu kadar saldirgan olmam senin gibi cunku kendime zarar vermis olurum

ben aileme yük olmamak için 2 işte çalışıyorum banada yazık değilmi oda çalışıp para biriktirme derdinde
Önceki konunuı da biliyorum. Eğer tam anlamıyla anlattığın gibiyse kesinlikle sana hak veriyorum. Bu durumda iş ailene düşüyor. Seçim yapmayacaklar tabiki ama O'nu da uyarmaları gerekiyor. Sadece baba evinde değil her yerde hanımlığıyla oturması gerekiyor.

Ben hic aldirmam orali olmam sana soyleyeyim
Kimin ne yasadigini bilemeyiz ne yasayacagini da bilemeyiz ama emin oldugum birsey var asla ve asla bu kadar saldirgan olmam senin gibi cunku kendime zarar vermis olurum
elimde değil tam bir yaptığını unutuyorum başka birşey yapıyor çok yoruldum aslında o beni biraz kardeşi olarak görüp iyi niyet gösterseydi bende ona sevgi dolu olurdum

annem farkında ama ablamı uyarmayı bir defa denedi abnlam ağladı kendini yerden yere attı taktiği edepsizlik yapmak kimse ağzını açıp tekk kelime etmesin diye

bir defa babasız çocuk büyütecek bu çocuğun ergenliği var
okul masrafları var kolay değil ki sen bekarsın çocuğunda yok
ama kimin ne olacağı belli olmaz
sende kendini kardeşine kullandırtmazsın
sevmiyorsun anladığım kadarıyla
zaten egoist yapısından dolayıda evliliğin bitiğinin farkındada değildir o
herşeydede kendini haklı görecektir

mahallede kahkaha ile gülmekte aklına gelmezdi değilmi ya röfle yaptırmak kendini bakıma sokmak falan aklına gelirmiydi
Gulebilirdim rofle de yaptirabilirdim belki ne yapsin belki bu sekilde rehabilite ediyor kendisini ne yapsin zincire mi vursun kendini bileklerini mi kessin?ne yapsa rahatlayacaksin? Senin paran cok tatli canim belli hayatta ayri eve cikmazsin sen ailene verdigin para bile gozune gelirken bir evin sorumlulugu sana agir gelir bence

annem farkında ama ablamı uyarmayı bir defa denedi abnlam ağladı kendini yerden yere attı taktiği edepsizlik yapmak kimse ağzını açıp tekk kelime etmesin diye
Ana yüreği atamaz da . Sana tavsiyem odanı bırakmamışsın zaten o yokmuş gibi davran.

elimde değil tam bir yaptığını unutuyorum başka birşey yapıyor çok yoruldum aslında o beni biraz kardeşi olarak görüp iyi niyet gösterseydi bende ona sevgi dolu olurdum
Zor birsey degil inan herkesin basina neler geliyor ben hayatta sesimi cikarmadim benzer konularda ve en sonunda ben hakli ciktim asla da zarar gormedim sana da tavsiye ederim pek cok cikis yolun var ama sen takilmissin ablam sunu yapti bunu yapti diye bu kafayla en cok zarari sen goreceksin farkinda degilsin

kardesın kardese yaptıgını dusman dusmana yapmıyor vallahı

ozaman hıc dusunme bıle sen hayatını kur kurtul onun lanetınden

allah sabır versın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…