- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
- Konu Sahibi storm_angell
ben sizi çok iyi anlıyorum.. kimi abi abla yük olmaktan dert olmaktan başka bir işe yaramadıkları gibi yaptıklarıyla da hayatı zindan eder. Aynı karından çıkmak maalesef pek bi anlam ifade etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH razı olsun canım şimdi bakınıyorum öylee ne yapabilirim diye nereye gidebilirim diyesiz eşinizden şiddet gördüğünüz için boşanmıştınız şimdi babanız şiddet uyguluyor kardeşinizde uygulamıştı, ayrılmaktan başka çareniz yok sanırım
Allah selamet versin feraha çıkarsın
ALLAH razı olsun canım şimdi bakınıyorum öylee ne yapabilirim diye nereye gidebilirim diye
kadının arkadaşı olmaz diyen annemin yüzünden hiç arkadaşım yokGüvendiğin bir arkadaşın dostun yok mu bugünlerde sana yardım edecek destek olacak
arkadasim madem ablan sorunlu onu sorununu evvela cozmek gerek .. cunku her pro lemli olani evden kovarsan sonra ne olur. ne biliyim ailece toplanip ne derdi var neden bunlari yapiyo once onu bulun .yoksa evden gitmesi sorunu cozmezki cunku o sizin ablaniz.ne biliyim hicc samini arkadasi yok mu neden boyle davraniyo arastirsaniz .size haksizsiniz demiyorum ama .sorunu baska sekillerde cozume kavustur.yani bi piskologa faln gitmezmi yada baska altarnatif ne olabilir ..kuaföre gittiğim için bana o...... diyip kardeşime ölesiye dövdüren ablam annemlerede ben dayak yedim diye ağlayıp kendini acındırmaya başladı kiii gel gör ki aynı kuaföre ablamda her hafta gider
kuaföre gittiğim için bana o...... diyip kardeşime ölesiye dövdüren ablam annemlerede ben dayak yedim diye ağlayıp kendini acındırmaya başladı kiii gel gör ki aynı kuaföre ablamda her hafta gider ki bu en basit örneklerden biri sen olsan ne yapardın
kadının arkadaşı olmaz diyen annemin yüzünden hiç arkadaşım yok
önce bir ev arkadaşı ile başlayacağım sanırımÇok zor bir durum diğer ablan yardımcı olmaz mı maddi olarak sıkıntın yok anladığım kadarıyla, sana manevi destek lazım.
Aslında sen tek başınada başarabilirsin güven kendine
Bir de sizin paranızla ablanıza araba mı alıncaktı yok artık pes bu kadarına. Ne kadar paranız kaldıysa alın onlardan vallahi ben cinnet gecirdim okudukcabu sabah son noktayı koydum babam araba alacaktı ona birikmiş paramdan vermiştim sabah beni yine evden kovduklarında paramı verin çıkıp gidicem dedim bakalım yarın vericekmiş paramı versin çıkıp gidicem
birde beni düşün ne haldeyimBir de sizin paranızla ablanıza araba mı alıncaktı yok artık pes bu kadarına. Ne kadar paranız kaldıysa alın onlardan vallahi ben cinnet gecirdim okudukca
onun sorunu nasıl çözülür biliyormusunarkadasim madem ablan sorunlu onu sorununu evvela cozmek gerek .. cunku her pro lemli olani evden kovarsan sonra ne olur. ne biliyim ailece toplanip ne derdi var neden bunlari yapiyo once onu bulun .yoksa evden gitmesi sorunu cozmezki cunku o sizin ablaniz.ne biliyim hicc samini arkadasi yok mu neden boyle davraniyo arastirsaniz .size haksizsiniz demiyorum ama .sorunu baska sekillerde cozume kavustur.yani bi piskologa faln gitmezmi yada baska altarnatif ne olabilir ..
beni anladığın için çok teşekkür ederim ne güzelde düşünüp yazmışsın desteğin içinde ayrıca teşekkür ederim
şuanda 4 tane bileziğimi kurtarabildim bu akşam sözde 5.000 tl verecekler ama sanmam ki zaten normalde daha fazlasını vermeleri gerekiyor akşam annem söyleniyordu defolsun gitsin falan diyeCanım Son gelişme nedir parayi verdiler mi kesinlikle vermemislerdir evden gelir gidiyor diye
canım yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten olaya objektif yaklaşmışsın fakat şuna açıklık getirmek istiyorumİnsan ağabeyi tecavüzcü ise onu sevmek zorunda mıdır mesela?
Ne kadar acayip bir bakış açısı var ailelere karşı.
Kadın sürekli dayak yiyor, o da boşanmış ailesinin yanında dönmüş, hala dayak yiyor, çalışıyor ve eve katkı sağlıyor.
Ablası ise dayak yemesine sebep olup sürekli hakaret ediyor, eşyalarını izinsiz alıyor, eve hiçbir katkı sağlamıyor. Böbrek konusuna sinirlendiğim için girmeyeceğim.
Bu konu tartışmalı bile değil. Çok açık.
Eğer ablası hakkında iyi şeyler söylüyor olsaydı bu durumda, karaktersiz bir insan olurdu.
Aile ne yaparsa yapsın destek olunur diye hastalıklı bir bakış açısı yüzünden birçok rezalet yaşanıyor bu ülkede. Hiç kimse kendi koyununa kara demiyor.
Bu konunun ablası ile çok iyi ilişki içerisinde olan üyeler ile alakası nedir? Bunu anlatmanın nedeni nedir?
Konu sahibi böyle bir rezilliğe nasıl hitap etmeli?
Ayrıca zayıf çocuğumu korurum güçlü çocuğumu kendi haline bırakırım diyen üyeleri kınıyorum. Doğrusu kendi ayakları üstünde duran çocuğu desteklemektir. Asalak yetiştirmek değil.
Not: Konu sahibi; ablanızın boşanma sebebi sizi ilgilendirmez.
Once begendim,sonra okudum. O kadar emindim objektif olunacagina.İnsan ağabeyi tecavüzcü ise onu sevmek zorunda mıdır mesela?
Ne kadar acayip bir bakış açısı var ailelere karşı.
Kadın sürekli dayak yiyor, o da boşanmış ailesinin yanında dönmüş, hala dayak yiyor, çalışıyor ve eve katkı sağlıyor.
Ablası ise dayak yemesine sebep olup sürekli hakaret ediyor, eşyalarını izinsiz alıyor, eve hiçbir katkı sağlamıyor. Böbrek konusuna sinirlendiğim için girmeyeceğim.
Bu konu tartışmalı bile değil. Çok açık.
Eğer ablası hakkında iyi şeyler söylüyor olsaydı bu durumda, karaktersiz bir insan olurdu.
Aile ne yaparsa yapsın destek olunur diye hastalıklı bir bakış açısı yüzünden birçok rezalet yaşanıyor bu ülkede. Hiç kimse kendi koyununa kara demiyor.
Bu konunun ablası ile çok iyi ilişki içerisinde olan üyeler ile alakası nedir? Bunu anlatmanın nedeni nedir?
Konu sahibi böyle bir rezilliğe nasıl hitap etmeli?
Ayrıca zayıf çocuğumu korurum güçlü çocuğumu kendi haline bırakırım diyen üyeleri kınıyorum. Doğrusu kendi ayakları üstünde duran çocuğu desteklemektir. Asalak yetiştirmek değil.
Not: Konu sahibi; ablanızın boşanma sebebi sizi ilgilendirmez.
tamam canım tavsiyelerini dikkate alacağımilk olarak, eger elestiriye gelemiyosaniz buraya boyle bi konu yazmayin gidip defter falan daha iyi olur sizin icin sonucta bi dert paylasiyosunuz iyi hos ama elestiri alabilceginizide dusunun fikirlerini sormussunuz cunku herkes size ay canim cicim tarzi yaklasamaz
ikinci olarak ne kadar ablani sevmesende senin annenle babana bu secimi yaptirmaya hakkin yok tamam olayi yasamadik bilmiyoruz empati kuramayabiliriz ama sende annenle baban yerine koyamazsin kendini suan dusunsene cocugum sana ya ben ya o diyo bu o kadar aci biseyki cunku kendilerinide suclu hissedicekler . ablan belki cik kotu cikarci kinci ama goruyorum ki sendede var biraz o kinle ofke abla kardes sonucta..
e bi zahmet ^.^tamam canım tavsiyelerini dikkate alacağım
offff offf bıktım şu egolardan oldumu mutlu oldunmu tatlımmmme bi zahmet ^.^