HAYATIMIN KARARI!!

Gulebilirdim rofle de yaptirabilirdim belki ne yapsin belki bu sekilde rehabilite ediyor kendisini ne yapsin zincire mi vursun kendini bileklerini mi kessin?ne yapsa rahatlayacaksin? Senin paran cok tatli canim belli hayatta ayri eve cikmazsin sen ailene verdigin para bile gozune gelirken bir evin sorumlulugu sana agir gelir bence

valla darkmore beni bile sinirettin burda inşallah sen daha beter olursunda görürsün karşıdan demesi kolay hayvan gibi kullansın seni biride gör bak bkalım böyle sakin atıp tutabiliyomuydun Allah aşkına ya sen yorum yapma.....

bir yorumun diğerini tutmuyo muhalefet olmaktan vazgeç bence
ne demek eve para vermeyi düşünemem o durumda diyorsun sonra röflede yaparım diyorsun valla çözemedim seni

engelle ya şunu sinirimi bozdu niye uğraşıp sinirini daha çok bozuyosunki o ne desen tersini söyliyecek zaten bunu inandırmaya çalışıyosun.....

Herseyi geçtim böbreğinizi veriyosunuz ve o dediği laf büyük terbiyesizlik ama diğer konular cok sacma geldi. Ablaniz para ödemiyorSa ne var bunda. Boşanicak ve kendine hayat kurucak yeğenime iyi bakabilmek icin diye düşünürdüm ben. Bu gecici donemde ablaniza manevi destek olmuyorsunuzdur belki o da onu bekliyordur sizden. Cocuklu bir kadinin cevrede daha yakisiklilar var diye esinden bosanicagini dusunmuyorum.bilmediginiz yada anlamadiginiz sebepler vardir belki. Herseyin en iyisinden yararlanmasida size batiyor bana asla batmaz yemegin en guzel yerini hep onlar yesin isterlerse. Cok cocuksu sebepler bunlar

Böyle okuyunca ablanıza olan öfkenizi ayıpladım.
Sonra kardeşinize böbreğinizi verdiğinizi duyunca duygulandım. Demek ki içinizde bir yerde merhamet kardeş duygusu varmış bunu gördüm.

çalışıp evinize katkıda bulunuyorsunuz, be güzel. Fakat ablanızdan ne kadar nefret ediyor olsanız da onu evden göndermek için uğraşmayın. Gormemezlikten gelin. Yok sayın. Eğer tam yerleşmeye karar verirse kendi yolunuzu çizersiniz.

Destek olmuyorsa anneniz arada ona liste versin " gelince bunları al " diye.

Ne olur, anne babanızı böyle ikilemde bırakmayın. Yazık onlara.

valla darkmore beni bile sinirettin burda inşallah sen daha beter olursunda görürsün karşıdan demesi kolay hayvan gibi kullansın seni biride gör bak bkalım böyle sakin atıp tutabiliyomuydun Allah aşkına ya sen yorum yapma.....

Sizin kimseye beddua etme hakkınız yok. Üstelik sizin konunuz bile değil. Ayıp.

Böyle kardeş hikayeleri okuduğumda " tek çocuğum var , ikincisini düşünmüyorum ama kardeş için " cümleleri kafamda uçuşuyor burada okuduklarımdan.
Kardeşinde hayırlısını versin Mevlam.

bu konuyu okuyunca cook uzuldum biran kendimi ablanin yerine koydum disardaki insanlar bile bazen bu kadr dusman olmazken .siz neden bu kadar kincisiniz ablaniza .bence ablanizi hatalariyla kabullenin o sizin caniniz . cocuguna tikiyo diyorsunuz .o cocuk tabikide yiyecek ..ayrica sizin yegeniniz cook ayip ..ablanizi dusman gibi evden kovmak ..insanlari hatalariyla kabul etmek gerekir bazen ..hele hele bu ablanizsa .. ablan icin manen ne yapiyorsun dua et belki duzelir sevmeye calis ..

Beddua sahibine geri doner

aynen ya konu sahibinin üstüne neden geldilerki bu kadar hayret bişey aslında kız çok haklı....:KK43:
evet bazen akraba veya anne,baba,kardeş,abla ilişkisi kötü olabiliyor .
allah kimsenin basına vermesin bence zaten dövülmüş cocugu aldırılmıs psikolojiler kötü durumda
hemen yargılıyorlar sanki hakimler.
herkes içini dökmeye geliyo yargılanmaya gelmiyo, sevmiyorsan konuya cvp verme

Ablan ayrı dert de annen bilmiyorum nasıl diyebiliyor ya ? Bi kaç gün arkadaşında vs kal baktın hiç umursamıyorlar tek göz bi yer tut otur

siz hayırdır darkmore mu kiraladı sizi avk. vs. işlerinemi bakıyosunuz kkde....

O kadar komik ki bu yaptığınız ? Bana laf atmak için alıntı yapıyorsunuz , orkidenin yazması gerekeni siz yazıyorsunuz.
Kiralık ve avukat oyle mi ? :) Birşeyi savunurken az daha dikkat edin ki komik duruma düşmeyin.

Edit : Nick değiştirmişsiniz. Yine aynı mesajım geçerli. Onlarca alıntı yaparken başkasına avukat demek komik.

Son düzenleme:
Keşke bi konuyuda başından sonuna kadar okuyup yorum yapabilseniz... Arkadaş anlatmış tek tek yaşadıklarını,çoğu arkadaş hala sırf yorum yapmış olabilmek için ego için yarım yamalak yorumlar yapıyo kendini atıp ortaya. darkmore darkmore sana yapılan yorumun benzerini sen konu sahibine yaptın zaten alınma bence, kınama başına gelirr başa gelmeden diğer tarafa gidilmez mevzuları be kardeş :) tebrik ettim seni azimle bi sürü yorum atmışsın hakikaten çok tutarlısın.
Konu sahibi arkadaşım,seni anlamam güç olmadı. Benimde görüşmediğim bi abim var. Neler yaptığı konusuna hiç girmeyeceğim, ama kardeş akraba dost vs farketmiyor kötü insan kötüdür... Ha ben iletişimi kestim,kafam çok rahat dedikodu laf söz yok... Sen aynı çatı altındasın maalesef. Tercih sunmayacağını ailene biliyorum zaten,bence arkadaşların dediği gibi biraz birikim yapmalı ve gerekirse bi zaman güvendiğin ni arkadaşında kalmalısın. Dilerim tez zamanda çözülür problemin,çok sıkıntılı bi durum.

Keşke bi konuyuda başından sonuna kadar okuyup yorum yapabilseniz... Arkadaş anlatmış tek tek yaşadıklarını,çoğu arkadaş hala sırf yorum yapmış olabilmek için ego için yarım yamalak yorumlar yapıyo kendini atıp ortaya. darkmore darkmore sana yapılan yorumun benzerini sen konu sahibine yaptın zaten alınma bence, kınama başına gelirr başa gelmeden diğer tarafa gidilmez mevzuları be kardeş :) tebrik ettim seni azimle bi sürü yorum atmışsın hakikaten çok tutarlısın.
Konu sahibi arkadaşım,seni anlamam güç olmadı. Benimde görüşmediğim bi abim var. Neler yaptığı konusuna hiç girmeyeceğim, ama kardeş akraba dost vs farketmiyor kötü insan kötüdür... Ha ben iletişimi kestim,kafam çok rahat dedikodu laf söz yok... Sen aynı çatı altındasın maalesef. Tercih sunmayacağını ailene biliyorum zaten,bence arkadaşların dediği gibi biraz birikim yapmalı ve gerekirse bi zaman güvendiğin ni arkadaşında kalmalısın. Dilerim tez zamanda çözülür problemin,çok sıkıntılı bi durum.
Ben konu sahibine yasamadan bilemezsin dedim beddua etmedim kotu bir soz de soylemedim cunku konu sahibinin ablasi belli ki psikolojik problemleri olan birisi ve boyle birini kapinin onune koymak yanlis olur dedim hala da ayni fikirdeyim kaldi ki anne baba evi orasi konu sahibinin degil.arti bana garip gelen su oldu konu sahibi cocuk gibi demis ki aaaa benim baska ablam var kardesim var onlari cok severim yani bu cok mu tutarli?3 yasinda cocuklar der bunu sunu seviyorum bunu sevmiyorum diye
Zaten ben ablani sevmek zorundasin demedim rahatsiz olursan toplar esyani ayri eve cikarsin yetiskin insansin bu kadar basit dedim hala da aynisini soyluyorum dusmez kalkmaz bir Allah kimin kimin eline bakacagini bilemeyiz cok benzer bir durum benim ailemde de yasandi esinin istemedigi psikolojisi bozuk kardeslerine 3abla sahip cikti evlerine alip baktilar tedavi ettirdiler ki burada anlatilan gibi degil cok daha kotuydu durumu
Hamileligimden dolayi bana beddua eden degerli arkadaslara da diyecek lafim yok sahibine geri doner demek disinda ,hic alingan da degilim cok sukur herkese Allah benimki gibi rahat hamilelik nasip etsin (bana beddua edenler de dahil) tekrar tekrar da bu konuya cevap yazmayacagim tavsiyemi verdim oldu bitti kimseye heeeee hııı oldu canimmmm pekiiiii seklinde yorumlar da yapmadim soyledigim sey gercekten mi lutfetmissin oldu bunun da sebebini yazdim zaten asla duzeysiz bir yorum oldugunu da dusunmuyorum

X