HAYATIMIN KARARI!!

bebegim burasi yazisma ses tonu yok mimik yok sen ego olarak algiladiysan bu beni baglamaz. dedigim gibi elestiri kabul edemiyosan yazmicaksin
yazıp yazmamamda seni ilgilendirmez tatlım ama fakındaysan eliştirildiğim bölümlere de gayet nazik bir şekilde açıklık getirmeye çalıştım zaten ki birileri beni haklı yada haksız görsün diye açmadım konuyu sadece fikir almak için açtım
ve şunuda kimsenin hayatu güllük gülistanlık değil ve hiç birimiz herzaman haklı değiliz değerli yorumların içinse çok teşekkür ederim

yazıp yazmamamda seni ilgilendirmez tatlım ama fakındaysan eliştirildiğim bölümlere de gayet nazik bir şekilde açıklık getirmeye çalıştım zaten ki birileri beni haklı yada haksız görsün diye açmadım konuyu sadece fikir almak için açtım
ve şunuda kimsenin hayatu güllük gülistanlık değil ve hiç birimiz herzaman haklı değiliz değerli yorumların içinse çok teşekkür ederim
madem fikir almak istedin . al sana fikrimi soyledim uzatmana gerek yok ay canim soyle boyle alay tavirlarina hic gerek yok . dedigin gibi yavrum herkes haddini bilicek sende biraz ozverili olmaya calis bence

madem fikir almak istedin . al sana fikrimi soyledim uzatmana gerek yok ay canim soyle boyle alay tavirlarina hic gerek yok . dedigin gibi yavrum herkes haddini bilicek sende biraz ozverili olmaya calis bence
ahh şu herkes haddini bilecek diyenlerde haddini bilse uslubuna dikkat etse herşey nekaddar güzel olacak hadi tatlım selametle.

şuanda 4 tane bileziğimi kurtarabildim bu akşam sözde 5.000 tl verecekler ama sanmam ki zaten normalde daha fazlasını vermeleri gerekiyor akşam annem söyleniyordu defolsun gitsin falan diye

Ah canım durumun beni gerdi seni düşünemiyorum nasıl bir adaletsizlik ki bu, anne babana tercih yaptırma diyenler okusun bunu.

ama içimden bir ses bu akşam o evden çıkabilirsem herşeyin çok güzel olacağını söylüyor içim rahat yanii
hatta garip gelecek ama dün telefonda konuştuğum ev arkadaşı olacağım kadına okadar bir güven duygusu oluştuki içimde anlatamam
Hayırlısı olsun inşallah kadın güvenilir biridir

dayak mı 28 yaşında bir kadına dayak ????!! inanmıyorum. bence bir an önce ayrı bi ev kur kendine az olsun huzurun olsun

Canım inş. hayırlısıyla çıkarsında kurtulursun hayırlısı bakalım inş. verdiğin paranın hepsini verirler

almadan çıkma canım sakın he
kıyafetlerimi kurtarırsam kardır bence olmadı akşamdan hazırlarım sabah valizle çıkarım evden şuan 4 bileziğim var çantamda birtanesini bozsam karşılar kirayı depoziti sonra rutine girer herşey maaşımdan hallederim çünkü maaşımı ayın 1 de aldım ve eve verdim

kıyafetlerimi kurtarırsam kardır bence olmadı akşamdan hazırlarım sabah valizle çıkarım evden şuan 4 bileziğim var çantamda birtanesini bozsam karşılar kirayı depoziti sonra rutine girer herşey maaşımdan hallederim çünkü maaşımı ayın 1 de aldım ve eve verdim

olmadı çaktırmadan çıkar eşyalarını canım hayırlısı olsun senin adına seviniyorum

X