hayatımın hatası

Sizin en büyük probleminiz eşiniz. Ayrı eve çıksanızda çok zor biri.

Adamın huzur umrunda değil ki!!!
Hayır, bahsettiği kişi annesi yahu!
Tamam, krizi iyi yonetememissin
Ama bari sıvama be...
Hakkında hayırlısı konu sahibi.

Esinizide sizide merhametsiz gordum. Esinde kira felan vermez, cok belli.

Yazik, bu dunya bizim degil o anne ne emeklerle buyutmus cocugunu biraz vicdanli dusunun.

ben merhametsiz değilim sadece bıktım. yakınımda kiraya çıksa her gün gider görürüm torununu götürüürm. şimdi yüzünü bile görmek istemiyorum herşeye karışıyor öyle bir sabrım bitti sürekli söylenen etrafındakilere sinirlenen sinirlenince küfürü basan hep bir yerleri ağrıyan hep ilgi isteyen sen bir şey söyleyince kabul etmeyen hayır ben biliyorum bizde çocuk büyüttük sen nebilirsin diyen birisi ile her gün sürekli yaşamak beni bitirdi yapabileceğimi zannettim yapamıyorum. tartışmak istesen tartışamazsın hemen bağırır üste çıkmaya kalkar karşılıklı konuşamazsın sürekli eskileri yaptığı fedakarlıkları anlatır hep birilerini eleştirir kimse ile anlaşamaz herkese küser bize gelen misafirlere canı sıkılsa ters davranır canı sıkılmasa bizle oturur ona bişey demiyorum ama sürekli de olmuyo gençler eğleneceksin ama kayınvalide olunca böyle yaşlı evi ziyareti gibi oluyo zaten de kimse glmiyo artık.

Kaç yaşında kv?bence biraz daha sabredin. Bi ayağı çukurda.

Esinizide sizide merhametsiz gordum. Esinde kira felan vermez, cok belli.

Yazik, bu dunya bizim degil o anne ne emeklerle buyutmus cocugunu biraz vicdanli dusunun.
bence karı koca aynı, kötü niyetli.
en başta kv hasta, yalnız diye aynı evde yaşama planı.
sonra anlaşamazsak kv kiraya çıkar planı.
kv kiraya çıkmadı, karı koca hayalleri suya düştü.

şimdi de para verip defetme planı. evde kadına psikolojik şiddet var hem oğlu hem gelini tarafından.
her şey kv yi bezdirip evden göndermek için.

konu sahibi, ne kocadan ne evden vazgeçemiyor kocası gibi.

mahkeme polis lafları boşuna değil. çünkü kadını çoktan evden atardınız da kadın hakkını arayacak kadar cevval biri.

muhtemelen 3-5 sene daha sabredip muhtaç hale gelince evden atacak karı koca.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, her şeyin hayırlısını versin evladın da malın da.

valla anlattıklarım dışardan yorumlanınca böyle görünüyor olabilir haklısınız ne diyim. ben sadece 1 oda 1 mutfak 1 salon istiyorum başka bi isteğim yok eşime biz gidelim bile dedim yollarda kiralık evlere bakıyorum buraya taşınsam ne güzel olur gibisinden. napim kabul etmiyor. ben bu evi yapmak için yıllarımı verdim seni rahat ettirmek için başka böyle biryer bulamayız diyor istemiyorum diyorum o zaman alınıyor.

evlenmeden önce bile demiştim nolur buraya taşınmayın bak evlenince bakarız apartmanda yaşayalım annenin karşı dairesinde ev tutalım diye kabul etmedi

o zaman evlenmeyecektin.
madem evlendin, kv ne katlanacaksın ve ölene kadar mutsuz tatsız yaşayacaksın.
ya da eşini tarafını seçmeye mecbur edeceksin ya ben ya ev diye.

Olan olmuş artik geri donüs olmaz .Oturun birbir kurallar manzumesi yazın herkes kendi odasına assın.Cocukla ilgilide hep o bakıyormuş görmezden gelin bakıcılarda bildigini okuyor zaten.
Misafirde ,yemekte ,çamasirda herkes susmayi ogrensin .
Kendi anneniz olsa yine bikdigini okur.

Sende bi sorun yokki bacım. Senin eşin bencil. Anasının gitmesini istemiyo aslında. Seni sınıyo nasılsa göndermicek bende böyle böyle avutim diyo. Yoksa kim annesi içn gitsin der. Tüm yazılarını okudum valla kocan cok uyanık. Annesine ev alsa ztn o evde ona kalıcak başka evladı yokki. Kendi cıksa gitse gittigi ev ona kalıcak. Çok plancı cok.
O kadınında huyu suyu deişmez. Taht kavgası gbi olaylar.
Sen sen ol acıma kimseye ne kocana ne anasına. Onlar sana acıdımı..
Çık git o evden. Bu hayat bi defa daha sunulmuyo insana. Cocuguna zaman ayır keyfini cıkar ömrünün. Onlarda ana oğul kalsınlar o evde. Sen gittikten sonra bakalım napıcaklar. Madem annesini istemiyodu sen gidince anasına ev alsın ayırsın madem. Gör bakalım napıyo.

Bencede oyalıyorlar. Eşin annesine ev alsa bile kadın ölünce tek mirasçı eşin değil mi? Aynı şekilde kiraya siz çıksanız kadın ölünce o dublex de eşine kalacak. Kadın da bi acayip kirada otursa ölecek mi sanki ki eşin kirasını öderim demiş. Neyin hesabını güdüyorlar anlamıyorum. İkisi de danışıklı dövüş yapıyor seni çaresiz bırakmaya çalışıyorlar. Kesin tavrını koy bacım ikisinden birinin kuyruğunu eğmesi lazım içim daraldı okudukça...

Allah yardimciniz olsun. Bir kez daha bu fikirle gelenleri iyi ki de reddetmisim dedim.

Evde tadilat yapın üst katın ayrı girişi olsun küçük de mutfak yapın k.v. orada kalsın

şu koşullarda en mantıklısı o gibi duruyor.

o zaman evlenmeyecektin.
madem evlendin, kv ne katlanacaksın ve ölene kadar mutsuz tatsız yaşayacaksın.
ya da eşini tarafını seçmeye mecbur edeceksin ya ben ya ev diye.

zaten hata yaptığımı kabul ediyorum bu post u açmamın sebebi kesinlikle ne kadar iyi olsa da eş adayı, hiç kimse kabul etmesin asla asla şimdi olsa aşkımdan gebersem de kabul etmem toz pembe bulutlar hayaller insan evlenmek istiyo hevesleri oluyo bi şekilde kanıyosun. ay günde en fazla 1 saat görücez ne olacak, zaten ayrı yaşasak sürekli sorun çıkcak bu sefer onu görmeye gitmemiz gerekecek şimdi ona vakit ayırmana bile gerek yok , işte yaşlı kadın gece tuvalete giderken ayağı kaysa düşse başka evde haberim olmasa ben vicdan azabından ölürüm. bu tarz salakça demagojilere kandım bu nedenle hiç kimse kabul etmesin ASLA AYNI EVDE YAŞAMAYIN

yani katlanmaya devam edeceksin.
hayırlısı.

Baştan kabul ettin diye 50 yıl o evde mi oturacaksın. İnsanlar taşınır, yer değiştirir, eşya alır. Bunu kocana bi anlat önce. Eşim dünya iyisi diyosun malesef değil. Şu evde 1 gr huzurun yok ve bu adam iyi öyle mi?
Evi satmaya eşini ikna etmeye çalış. Ya da o otursun siz çıkın çalışıyormuşsun kira bile ödersiniz. Yeter ki huzur olsun. Yumuşak yüzlü kv ye bile ben yeri geliyor tahammül edemiyorum. Sana ne diyeyim haklısın.

Kuzum benim annemi tarif etmissin ev asla istedigim gibi degil asla esyalarindan vazgecmiyor eskide olsa gereksiz seylerle dolduruyor ve asla yerden bir paspas bile kaldiramiyorum kaldirsam bagir cagir soylenme vs ..sonra yine o paspas ayni yerde artik kendi haline biraktim.

Ama sana tavsiyem kusmeyi bir kenara birak guzellikle her defasinda onu ikna et yani seni uzdugunu bu evin bu sekilde seni bogdugunu anlat anlat anlat ,tahmin edebiliyorum yorulmussundur ama dene guzellike hakkindan gelirsin bence ...bende bazi seylerde ise yariyor

Amaa esinede soyle asla ama asla azarlamasin annesini guzellikle soyleyin ,cunku bence boyle takintili agresif sert tavirli insanlarin boyle olma sebepleri sevgisizlik...unutma bak dene bjraz sabret guzellikle soyle yumusak ol guler yuzle anlat bak gorursun degisecek zamanla

Ben olsam tabaklarını çanaklarını bit gün güzek indiririm kayınvalidenin. Biblolarını vitrinini kırarım. Kırmasan da kaldır. Yerine de kendiminkini koyarım. Napıyorsun derse bu evde misafir değilim. Aynı evde oturmayı kabul ettim ama misafir olarak değil. Kendi düzenimi kuracağım dersin.
Onun evine geldiniz ama düzen sizin olmalıydı. Bırak o huzursuz olsun. Kendini şimdi kendi evinde rahat hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…