5 yıl ve öncesinde ikna edemedin. hala ikna olacağını mı umuyorsun?zaten sorunun başı eşim. baştan düzeni böyle kurdu şimdi düzeni bozacaksa kadının istediğini yap madem ama dursun burda nolcak fln diyo. off bide konuşurken o kadar anlatıyo ki ikna olur gibi oluyorum kendimi suçlu hissediyorum yalnız kalınca yin eşinir oluyorum kaç gündür konuşuyoruz elde var sıfır.
ben de şöyle yapayım diyorum madem bana yetki verdi evdeki herşeyi istediğim gibi düzenleyeyim sorun çıkınca susup çekilmek yerine onu bastırayım eşime de böyle olmuyo bak sorun var evde diyerek birkaç ay içinde ayırmayı ikna ederim belki. başka çarem var mı?
adam yüzbin bile vermem diyo evi satar mı senceEvi satıp yarı parasını kv ye verin, yarı parasını kendinize alın. İsteyen istediği yerde yaşasın.
emekli maaşı var geçinir kirayı versek çok rahat geçinir. kirasını vermesek de geçinir de ne msarafı vaki zaten gezdiği yok tek zevki mutfak alışveirşi yapıp evi doldurmak yemekler fazla gelince çöpe atıp yenisini yapmak. ama eşim kirayı kabul etti zaten onu veririm diyoKayınvalidenin durumu nasıl, maaşı, geliri var mı?
Ayrı eve çıksa tek başına geçineblecek mi?
gurur mu?hayır eşim kendisi inşa etmiş aldığı bir arsa üzerine , yaparken de onunla birlikte oturacak şekilde dizayn etmiş hangi kafayla bilmiyorm. evi yaparkan parası çkışmamış 30 bin kadar yardım etmiş annesi, ama annesi de yüzbin verdim diyo hangisi doğru onu bile bilmiyorum. eşime verelim parayı sadakamız olsun diorum o parayı çocuğumun geleceğine harcarım yüzbin az paramı ya diyo. hayatta ikna olmuyo. anne oğul arasında para meselesi olmaz para istiyosa annem değil diyo da sonuç gene aynı. annemler de işi öğrendi artık eşin seni oyalıyo ikinize de ikna edici konuşuyo diyo. sen ona kanıyosun diyo. eşim de annen seni dolduruşa getiriyo diyo. ben baştan beri istemiyodum ama çekiniyordum annem cesaret verdi sadece bunları çekmek zorunda değilsin diye. annemleri bıraksam gelip evi basıp beni alıp gidecekler o kadar sinirliler. ben daha kötü olmasın istiyorum eşim çok gururlu böyle bir şey olsa kızımı alıyorum dese alın o zaman der o zaman ya ailemi ya eşimi seçmek zorunda kalırım
şuanda bunu demek istemiyorum çünkü ailen seni dolduruyor bizi de boşatacklar fln diyo eline koz vermiş olurum. çok bunaldığımda ben gidiyorum geliyosan gel derim belki bilmyiyorum kiZamaninda herkes sana nasihat etmis, sen dinlememissin.. anlamiyorum neden boyle oluyor? Allah kimseyi bu duruma getirmesin. Kv ile ay evde ayni apartmanda oturmak islence cogu zaman.
Kocan niye iyi biliyomusun? Bu kadar eziyete katlandigin icin. Eger cikicam bu evden desen net bi sekilde senden kotusu olmaz! Bu sekilde devam edersen psikolojik olarak cokersin. Bi yavrun varmis onu dusun. Kocanin keyfi bozulmasin diye kendine bu baskiyi yaptirtma..insan hasta oluyo biliyorum .. zamanlada kafada kurarsin kurarsin patlama yasarsin solim
Ben en çok kayınvalide ne üzüldüm.
Tamam yaşlıdır geçimsizlik yapardır ama bu yaşta evden çıkmasını beklemek çok gaddarca.
Ya evi satın 2 ye bölüncek o para,yada kiraya çıkın siz.
Öyle zamanında 100 bin verdi şimdide 100 verelim le de olmuyor.
Zamanında 100 şimdi 300 eder.
Evler 3 senede kaç katına çıktı emlak piyasası.
En mantıklısı evleri ayırmak,
Öyle bağır çağır sindir falan çok acımasız çirkin de şeyler.
eşin çoktan sokağa atardı da neyseki kv biraz dişli. az elden ayaktan düşsün, eşin onu huzur evine yollar, bir daha da yanına uğramaz.aynen öyle, ilk cümleniz herşeyi özetmiyor. bırakamıyor bizi hiç kendisi yaşamamış her yere eşimin peşinden gitmiş. hiç kimseyle anlaşamaz zaten de kimsesi yok o yüzden herkesle kavga eder küser o karışma huyu beni bitiriyor gerçekten sessiz sevimli bi yaşlı olsa tamam yine dursun dicem yaşlı da değil eli ayağı tutuyo her işi yapıyo ama lafa gelince hasta yaşlı sokağa mı atalım.
gitmesi gereken sensin.eşimin annesine güvensem anne nolur ikimiz için de en iyisi bak ben dayanamıyorum gidicem burdan yuvamız yıkılacak diye yalvarıcam ama o beni bastırır bağırır ya da ağlar üstüne de tüm dediklerimi herkese anlatır bire bin katar.
eşin çoktan sokağa atardı da neyseki kv biraz dişli. az elden ayaktan düşsün, eşin onu huzur evine yollar, bir daha da yanına uğramaz.
gitmesi gereken sensin.
mevzu paraysa eşin kadar kv nin de hakkı var o evde.
sen onun evine geldin. gitmesi gereken de sensin.
+1....eşin çoktan sokağa atardı da neyseki kv biraz dişli. az elden ayaktan düşsün, eşin onu huzur evine yollar, bir daha da yanına uğramaz.
eşin kaypak farkında mısın?işte huzur evine yollamaz onun mantğında anne çocuğunda yanında durmalı ölene kadar. hep bu yönde telkin etti beynimi yıkadı. şimdi de madem eşimle geçinemiyor gitsin diyo yada geçinsin diyor. ben geçinse de istemiyorum artık.. bu kdr sorun olcağını düşünmemiştim. artık sabrım kalmadı.
Anladım o zaman iyiymiş.emekli maaşı var geçinir kirayı versek çok rahat geçinir. kirasını vermesek de geçinir de ne msarafı vaki zaten gezdiği yok tek zevki mutfak alışveirşi yapıp evi doldurmak yemekler fazla gelince çöpe atıp yenisini yapmak. ama eşim kirayı kabul etti zaten onu veririm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?