hayatımın hatası

valla giderim ben umurumda değil burası mezar gibi zaten istemiyorum. gideceksem boşanarak gidicem. o zaman napıcaklar ana oğul o kıymetli evlerinde birlikte mi yaşayacaklar
aynen öyle.
çünkü kocanın zihninde evim evim evim kelimesi % 80 lik yer kaplıyor. geri kalan kv, sen, çocuk, iş güç vs.

evlenirken annem seninle anlaşmak zorunda yoksa gider demişti ona da söylemişti ama olmuyo o işler. git deyince gitmiyor. eşime göre bu ilişkiler çok farklı anne de olsa gereğini yaparım diyor, evi yaparken 30000 verdi ama anne oğlu arasında para mevzusu mu olur niye istiyo diyo. ben gerekirse verdiğini geri veririm ama o bunu da kabul etmez mahkeme açar daha çok ister fln diyo. offf neler diyo konşmaktan sabahlara kadar kafam ağrıdı hiçbiyere de varamıyoruz.bana kalsa al ev gitsin nolacak ya dünya malı.

Sizinkisi bile bile lades olmuş...
Üst katı salon+yatak odası+banyo seklinde inşa edemez misiniz? En azından "Üst kat benim. Misafirlerim oraya gelecek. Kimse benden izinsiz oraya cıkmayacak" diyebilirdiniz öyle olsaydı.
Sizin icin tek kalıcı cözüm; ya cadı kaynana sizden bıkıp tasınacak ya da siz ordan tasınacaksınız. Acaba kaynanayı bıktırmaya mı calıssanız dagınıklıgınızla falan

zaten bıktırmaya çalışmadan bile dağınığım. o söylene söylene arkamı toplar bende nasılsa biri var diye daha çok saldım açıkçası. çünkü benim elim ağır bir şey yapacak olsam ben yapana kadar o 5 defa yapıyo duramıyor yerinde. yapma desem de dinlemez. onları da sonra kafana kakar ben sana bunu yaptım diye. çok kafyaa kakma huyu var.

annesine para vermek zoruna gidiyorsa ayrı eve çıkın işte.
kadının şurada kaç yılı kalmış Allah bilir. ihtiyarlığını kendi evinde yaşasa ne olur yani?

annesini kiraya çıkarıp ödemeye razı ama kendisi kiraya çıkmak istemiyor; neden?
çünkü malını herkesten çok seviyor.

Allah aşkına. o evde yıllardır kv yaşıyor. sen geldin diye o neden gitmek zorunda olsun? hiç mantıklı mı bu?

dağdan gelip bağdakini kovmak denir buna.

herkes bekarken ailesine maddi katkı sağlıyor. evlenince kimse anasını babasını evden kovmayı düşünmezken, eşin annesine komşu gibi alacaklı gibi davranıyor.
ben burada merhamet göremiyorum.

siz ayrı eve çıktığınız da eşin seni "evinden ayırmakla" suçlar, kv den beter eziyet eder. bence.

Ev icinde insaata girisseniz? Yengemler oyle oturuydu dedemlerle alt ust. Onlarin da dubleks. Ilk once evi ayirdilar mutfak banyo. Ama merdivenleri birdi. Sonradan tekrar insaat yaptilar merdiveni de disaridan verdiler. Iki daire oldu. Siz de oyle yapin. Kac oda kac salon? Kirilacak bir yeri var mi eve katilcak bi yer filan? Ilk once banyo yapin odaniza. Altli ustlu madem yukari kata bisiler yapin ya da. Hem annesi de bir yere gitmis gibi hissetmez hem siz

hem koca hem kv, seni kovar bu gidişle :)

Kadina da yazik ama. Ben de pimpirikliyimdir. Dagitanin arkasini toplarim bundan sebep kac kere aglamisligim var. Eziyet gibi bir sey. Kadina da eziyet etmeyin cidden. Oglu cozume yanasmiyor. Siz evin icinde insaat yapin en mantiklisi. Annesine de yine de kotu davranmayin. Siz de kaynana olacaksnz. Anlayisli bir kadinmis da odasindan cikmiyomus bi muddet sonra. Yani oyleleri var ki bise yapmayin diye dibinizde oturur. Oyle bir kadin da degil.

Aliskanliklari da onun aliskanliklari napsin. Ayni evde yasamaniz sorun olmus kadin oyle diye suclu degilki. Siz de kendi duzeninizi istiyosnuz diye suclu degilsiniz. Esinizin cozum bulmasi lazim.

Annenler hakli gibi eşin seni oyaliyor yaşlı kadın nereden çıkartıp versin 100 bin lira

Eşin bunu bilmiyor mu sence
O zaman eşin versin annesine 30 bin lira kadin kiraya çıksın niye yanaşmıyor

iki katta da tuvalet var aşağıdaki wc banyoya çevrilebilir. mutfak salon aşağıda odalar yukarda. yukarıya küçük bir mutfak yapılabilir salon istemem. evin yaşam alanı çok küçük aslnda inşaata müsait deil pek. 3 katlı ama toplamda 200 m anca vardır. onu eşime sormam lazım o teknik olarak daha iyi bilir tabi kabul ederse

Annenler hakli gibi eşin seni oyaliyor yaşlı kadın nereden çıkartıp versin 100 bin lira

Eşin bunu bilmiyor mu sence
O zaman eşin versin annesine 30 bin lira kadin kiraya çıksın niye yanaşmıyor
annesi kendi üzerime ev alınmadan gitmem diyor. eşim böyle isteğinin biteceğini bilsem veririm 50000 diyo en fazla mesela.

Sizin icin zor oldugunu cok iyi anliyorum ama ben kayinvalidenize uzuldum acikcasi. Evden gitmek istememesinin sebebi belli, kadin dahada yaslandiginda sizde bakmazsaniz ne yapacak ? o yuzden kendine ait bir ev istiyor. Siz kendiniz diyosunuz oglu azarliyor ben suratina bakmiyorum diye, kadin kime neye guvencekte kiraya cikicak ...

Herseye karismasi hos degil kesinlikle, ama yazik odasina cekiliyormus yani anladigim kadariyla karakter olarak kolay bir insan degil ama size karsi bi kasti yok ... yani kadinin niyeti kotu degil. Evi satarsaniz gitmek zorunda kalicak dogru, ele gecen paranin bi kismiyla onada kucuk bi ev alinmasi gerekmiyormu ?

Benimde esimin ailesiyle sorunlarim var ama sunu asla unutmamak lazim : kimse mukemmel degil. Hepimiz birgun yaslanicaz ona gore davranalim helede karsidaki insan bize karsi ozel olarak kotu niyet beslemiyorsa.

bide eşim babamla çok anlaşamıyor ben senin babanı istemiyorum diyomuyum diyo ben onunla yaşamıyosun ki deyince sen çalışıyosun zaten günde gördüğün dakkaları toplasan benim babanı gördüğümle aynı oluyo diyo hçibişey anlamıyo ya offfffffffffffff

+1000
Zamanındaki 30 bin şimdi zaten 100 bin eder ev piyasasına göre
Bundan 5 sene önce 150 bin liraya satilan evler oldu 400 -500 bin
O zaman 30 biniyle alinanla simdikiler bir mi
Burada kaynanayi çok haksız göremedim beraber oturacağız diye ev yapılıyor para alınıyor kadindan
Sonra sen kalk kiraya çik deniyor bu ev bizim deniyor

Ayrıca iki kadının da kendine göre haklı olduğu yerler ver ama oğlanın tek bir haklı yönü düşüncesi yok
Çok da merhametsiz ve adaletsiz

Ben anlattiginiz sorunlari annemle dahi yasarken bunaliyorum keske imkanim olsaydida kwndi evime ciksaydim diyorum birde kayin valideyle kabus otesi birseydir herhalde Allah yardimciniz olsun tez zamanda kurtulursunuz insallah

evet ama kabul etmiyor çok inatçı birisi. napiyim böyle mi yaşıyım ben de kafayı yicem.

Esinizide sizide merhametsiz gordum. Esinde kira felan vermez, cok belli.

Yazik, bu dunya bizim degil o anne ne emeklerle buyutmus cocugunu biraz vicdanli dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…