hayatımın hatası

seni anlıyorum hani evde rahatsız olursun bir büyük var sonucta yabancı biri ama kv ni hiç anlamıyorum o nasıl rahat ediyor hiç mi düşünmüyor bunlar genç rahat edemez diye ev dubleks demişsin sadece üst katta yasasa katları ayırıp onun katına da banyo yaptırsanız böylece altlı üstlü apartman dairesi gibi olur

Orası onun evi siz gidin bence

yani katlanmaya devam edeceksin.
hayırlısı.

geçen hafta baya olaylar oldu aileler araya girdi filan. kayınvalide biraz geri çekildi ben zten 1 aydır konuşmuyodum şu anda sadece merhaba merhaba diyorum. geçen hafta ayrı ev teklif edildi sana ev alalım gibisinden kayınvalide de aynı bizimki gibi ev istiyor yani bahçeli dubleks bizim muhitte , başka türlü gitmezmiş burası onun eviymiş. onlar da 300 400 binden aşağı değil eskiden değersizken alıp ucuza yaptırmış eşim. onu veremeyiz ki. bu nasıl bir mantık anlamyorum resmen karı koca gibi boşanırken mal paylaşımı konuşuluyor. ben boşansam çekip giderim maaşımla çocuğumu bile büyütürüm. ben artık muattap olmuyorum bakıcım da var istediğimi yapıyor. eskisi gibi kafasına göre uyutmaya çalışmak tv izletmek fazla mama vermek dertlerim yok onları çok kafama takıyordum hiçbir dediğimi yapmıyordu. şimdi bakıcıya tam yetki verdim ve kimseyi dinleme dedim o da sağolsun sürekli bilgilendiriyor ve ilk defa içim rahat işe gidiyorum. kendi işlerimi kendim yapıyorum. bakıcımız yemek de yapıyor akşam için. ben de evin sorumluluğunu aldım eskiden kızar fln diye yapmadığım şeyleri yapıyorum kendi bildiğim gibi temizlik düzen vs yapıyorum. onsuz bir hayata hazırlanmaya başladım bu işler biraz sancılı. tayin durumumuz olabilir o zaman kesinlikle farklı bir düzen kurucam ama eşimden ve annesinden anladığım kadarı ile bu şehirde kaldığımız sürece başka yolu yok. ikisi de inatçı.

Orası onun evi siz gidin bence

bana kalsa giderim eski yorumlarımı okursanız. ben nerde yaşadığımı umursamıyorum. eşim çok parasızlık çekmiş 2 işte çalışarak bir yerlere gelmiş şimdi çocuğumun geleceğini nasıl kenara atayım kafasında. defalarca konuştuk.

aslında ilk geldiğime nazaran ev baya değişti düzeldi. ama her şeyi korka korka ikna ede ede yaptım ve çok yıprandım psikolojik olarak. şimdi ilk defa birşeyleri sormadan kendi blidiğim gibi yaptım. kocaman vazolar vardı sevmiyordum. çocuk kırar bunu tehlikeli diye depoya kaldırttım. eskiden çekiniyordum. 30 senedir o vazolar orda duruyor kendi evlendiğinde almış hala duruyor ve benim onu kaldırmam bir hakaret olarak görülüyor. ben de çok sessizmişim neden çektim ki bunları. basit gibi görünen şeyler bir kadının gözünden o kadar önemli ki... kahve makinesini koyduğun yeri ertesi gün geldiğinde değiştiğini görmek bile sinir bozucu. her konu böyle küçük küçük. ben tayinime odaklanıcam ve en kısa sürede bu düzeni baştan değiştiricem.

siz bir ev tutup çocuğunuzu da alıp yerleşin, eşiniz ister annesiyle kalsın isterse sizinle,
artık bir tercih yapmak zorunda,
onu beklerseniz daha çok beklersiniz.

O kadınında emeği var tek başına büyütmüş üveylik yaşatmamış hem evine gel hemde evden kov eşiniz çok kötü kalpli

güzellikle istediğin kadar söyle. onun kafasında burası benim evim o sonradan geldi bana uyacak. bizim zevklerimiz farklı. herşeyi güzellikle söyleye söyleye yoruldum inan birşeyi de ikna etmeden değiştirmek istiyorum ya. bu kadar hakkım yok mu. çok bunaldım. salon takımını almaya gittiğimizde gönlü olsun birlikte gidelim dedik adamlarla çatır çutur kavga etti böyle istiyrum şöyle istiyorum diye. ben daha sessiz bi insanım onun dominantlığından siniyorum ama istediğini de yapmıyorum sonuç surat asıyorum eşim de bana surat asıyo. sonuç olarak 1 günde alacağımız mobilyayı 3 şehir gezerek 15 günde aldık hepimizin ortak istediği oldu ama şimdiki kafamda manyak mıyım al istediğini kurdur eve niye ikna ediyosun yaaa?? niye ben içime atıp sinir oldum 2 sene oldu hala unutamadım. kendi yatak odamın perdesini değiştirene kadar göbeğim çatladı. neymiş ona çok para vermişler çok kaliteliymiş. bana ne yaa sen sordun mu bu perdeyi yaptırırken bu çocuk evlenecek gelinin kendi hevesi olabilir. kilerdeki dolabın kapısı açılmıyor içi çöplük dolu. bıktım bunlarla uğraşmaktan. kimseye sormadan yapıyorum artık 1 haftadır böyle rahatım. ikna etmek için harcadığın çaba senin ömründen çalıyor.

O kadınında emeği var tek başına büyütmüş üveylik yaşatmamış hem evine gel hemde evden kov eşiniz çok kötü kalpli

onun baştan yaşadığı eve gelmedik yanlış okudunuz herhalde eşim arsa alıp evi kendisi inşa etti o da yapım aşamasında oğluna 30.000 kadar maddi destek oldu hatta önce gelmek istememiş, eşim evi iki katlı üst kat oturma odası olacak şekilde dizayn etmiş sonra ev çok güzel olunca ben de gelicem deyip oturma odasını onun odası olacak şekilde değiştirmişler he burda eşim de çok hatalı annenin huyunu biliyorsun madem peşinden ayrılmaz evi de ona göre yap 2 ayrı kapı olsa bu kadar sıkıntı olmazdı ama işte keşkeler çok hayatta

Evin yarı değerini ona verin bir ev alın orda yaşasın eşin kirada olmaz kadın ha illa orda kalacam ditorsa al eline bir çöp poşeti istemediğin herşeyi at
Bişey derse bubevin hanımı benim dersin

Size bi akıl vericem
Siz o şimdiki evle aynı yerden çok yakından bi ev kiralayıp çocuğunuzla eve çıkın
Böyle yapan bi akrabam var
Eşiniz artık bi o evde bi bu evde mi yatar kendi bilir
Size de yazık
En güzel zamanlarınız bu hengamede geçiyor
En azından kendi evinizi bilirsiniz
Akşam evinize gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…