- 12 Şubat 2012
- 21
- 5
-
- Konu Sahibi blueblacking
. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..ne dediğiniz belli değil ki konu sahibiaz önce çocuğu göstermez dediniz şimdi ikimizde medeni insanlarız diyosunuz
karar senin.Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Birakin babada kalsin, bi erkekle benim aramda secim yapan bi annenin yaninda bende olmak istemezdim...
. Zaten yeterince kötü durumdayım sizinle tartışacak değilim keşke benim size insan olarak duyduğum saygıyı sizde bana duyabilseydiniz size daha da cevap vermeyeceğim bayan dosdoğru düşmez kalkmaz bir Allah unutmayın..işte o sizin elinizde değil ne yazık ki.. konu açtıysanız yorum yapma hakkım da var.. ne oldu ağır mı geldi yazdığım? bir tek tükürme kısmına alınmışsınız.. medeniyetinize laf gelmesi anneliğinize saydıklarımız kadar dokunmamış size..
. Zaten yeterince kötü durumdayım sizinle tartışacak değilim keşke benim size insan olarak duyduğum saygıyı sizde bana duyabilseydiniz size daha da cevap vermeyeceğim bayan dosdoğru düşmez kalkmaz bir Allah unutmayın..
boşanırsanız küçücük bir çocuk daha o velayet sizde kalır babası da bişe söyleyemez. bi avukata danışın bence.Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
Eleştirmeden ve öfke kusmadan yaptığınız yol gösterici yorumunuz için teşekkür ederim..Bak konu sahibi arkadaşım, bilmeden empati yapmadan konuşmuyorum emin ol bende iki çocuk annesiyim, eşimden bugün ayrılmış olsam (ki siz henüz resmen boşanmamışsınız bile) ya çocuklarım ya da başka bir erkek seçeneği olmaz benim hayatımda. Eğer başkası olacaksa da çocuklarımla birlikte olacak bunun başka yolu yok. Öyle babası yanımda kalmasına izin vermez filan geçin bunları boşanma davanızı açarsınız velayetin kime verileceğini hakim belirler eşiniz değil. Bu arada hayatımın geri kalanını yanında mutlu geçireceğim insan demişsiniz buna da bu kadar emin olmayın o insan oğlunuzu bırakmanıza değmez emin olun. Bir anne en çok çocuğu yanındaysa huzurlu ve mutlu olur bunu unutmayın.
velayet değilse ne peki?Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..
Bu onun keyfine göre alacağı bir karar değil. Mahkeme velayeti kime verse onda kalır. Sizin mahkemede böyle bir talebiniz olmayacak mı? Çoçuk için savaşmayacak mısınız?. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..
. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..Kendinizi zora yine kendiniz sokmuşsunuz
Eşiniz size büyük ihtimal çocuğun velayetini alıp boşanıp, sonra o adamla evlenmeyi düşünüyorsan bütün biz boşanmadan onla olan görüşmelerini ortaya dökerim demiş
Yoksa kocanın evleniceksen çocuğu vermem lafı mahkeme de sökmez
Bunu yapmasaydın, başın dik şekilde velayeti alır, o adamla da evlenirdin
Hoş bana yine oğlunun velayetini istemezsin gibi geldi de neyse
Eleştirmeden ve öfke kusmadan yaptığınız yol gösterici yorumunuz için teşekkür ederim..