Hayatımın en zor kararını vermek zorundayım yardıma ihtiyacım var :(((

Nasıl bir haldesiniz az çok anlayabiliyorum empati yaparak ama ben bir dakika bile çocuğumdan ayrı kalmayı düşünmezdim. Gideceğiniz yerin size mutluluk getireceğinin garantisi yok. Ama çocuğunuz sizin tek mutluluk garantiniz, insanı evladından başka kim, ne mutlu edebilir ki?? İlerde çocuğunuz büyüdüğünde, başka bir erkek için kendisinden uzak bir şehirde yaşamayı seçen annesine karşı nasıl davranacağını da bilemeyiz, ki hepten kaybetme ihtimaliniz var. En iyisi sarılın çocuğunuza, mutlu mesut yaşayın. Dünya erkek olmadan da çok güzel döner emin olun.

Öncelikle oğlum bu süreçte zaman zaman babasıyla zaman zaman benimle kaldı fakat babası benim yeniden evlenmem durumunda oğlumun benimle yaşamasına izin vermeyeceğini söylüyor ayrıca terk etmek ne demek elbette terk etmeyeceğim yine görüp görüşeceğim sadece aynı şehirde yaşıyor olamayacağız önyargılı olmadan empati yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..

İyi de buna babası değil mahkeme karar verir.

. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..

Oğlunuzun evlendiğiniz insana baba demesi gerekmiyor ki, zaten onun bir babası var.

Eşiniz evlense o zaman sende onu eşine vermezsin, eşinde sana çocuğu vermiyor. eeee bu çocuk eşinizin evlenmesinde ortada mı kalacak? Eşiniz çok mantıklı düşünmüyor bence. Sonuçta ona baba demeyecek, bir babası var zaten. Eşin madem bu kadar medeni bunu düşünemiyor mu? Çocuğu arada bırakıyor?

. Dikkatli okuyun çocuğu göstermez demedim benimle yaşamasına izin vermez dedim..

Izin vermez mi? Hakim eşinize mi soracak acaba?? Ayrıca çocuğunuz umrunuzda olsa konunun başlığı ve içeriği karar vermem gerekiyo şeklinde değil de evlenirsem eşim çocuğumu vermem diyor onu nası ikna edebilirim olurdu! Kendinize burda destek aramayınız bulamazsınız.. Eşiniz de çok haklı zaten madem boşanmadınız ne diye başkasıyla ilişki yaşıyorsunuz? Sevmiyorsanız ayrılın! Kimsenin kimseyi boynuzlamaya hakkı yok

Yıkıcı,yapıcı her yorum için teşekkür ediyorum..Ben yıllardır bu yuvayı oğlum için ayakta tuttum kimse neden esinle hersey bitti diye sormadı bile herneyse sebebi ben değildim..oğlumdan da sevdiğim insandan da vazgeçmem mümkün değil her ikisi içinde mücadele vereceğim,gerçekten yardımcı olmaya çalışanlara tekrar teşekkür ederim..

eşin oğlunun kiminle yaşayacağına karar veremez, buna ancak hakim karar verebilir. önce boşanın, hakim velayet konusunda nasıl bi yol izlerse ona göre davranırsınız.

babasıda evlenecek onada evlendiği kadın seçim yaptıracak istenmeyecek bir şekilde. ya büyüklerine verecekler yada yuvaya. sonra dayak gelsin gitsin. of düşüncesi bile çok kötü . ama anne baba medeni . nedir bu çocuklu boşanmalar . biraz taviz verin . yuvanızı kurtarın. mükemmel dediğiniz kişi de sizin eşinizden bi farkı yok. aynı eve gir gör.

. Öyle bir durum söz konusu değil eşimle kavgalı ya da düşman değiliz velayeti benim almam konusunda da sorun yok sadece başka bir adamla yaşamasına ona baba demesine razı olmam diyor kafalarınızda hep alışkın olduğunuz çirkef manzaralar canlanıyor ama durum öyle değil..
Babanın cocuğu size vermemesi durumun cirkef olup olmadığını anlatmaz ki. Adam bildiğin yokuş yapıyor işte. Medeni insanların velayet davaları da bu şekilde oluyo.

Tamam da sen velayeti aldıktan sonra buna karışamaz ki
Burada bir çok bekar anne çocuğunun velayeti kendindeyken başkasıyla evlendi
Adam razı olmam dedi diye hemen velayeti alsın ben arada görürüm demeniz ilginç
Biz buna dünden razı diyoruz

Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını

Ne yuvası ne dayağı başta kendi annem babam boşanırsanız çocuğu ikinize de vermeyiz zaten biz bu yaşa getirdik biz büyütürüz diyorlar fakat ben istemiyorum annesi ya da babası yerine onlarla yaşamasını
anneniz babanız mı baktı çocuğunuza? yine de sonuçta evladınızı sizden almaya kimsenin hakkı olamaz. benim anlamadığım hayatınızdaki herkes mi çocuğunuzu sizden ayrıma peşinde bu ne demek? mutsuzsanız boşanacaksınız tabi
aileniz niye karşı boşanmanıza ve bilmiyorlar mı ev arkadaşı gibi yaşadığınızı
ve siz niye boşanıyorsunuz

iyi güzelde çocuğu eşinin üzerine atıyorsun bi erkek bakamaz çocuğa. yarın o da evlenecek eeee gelen kadında senin çocuğunu istemeyecek niye istesin ki ben de istemezdim banane annesi varken. kim bakacak bu zavallıya . gerçekler acıtıyor mu ?

Mevzu velayet değil babası da bende medeni insanlarız çocuğumuzu görme şeklimizi ve zamanlamamızı biz belirleyeceğiz..yazılanlara kızmıyorum belki başıma gelmemiş olsaydı bende aynı tepkileri verirdim ama hayat kimsenin planladığı gibi gitmiyor ..

Evet bence de eşiniz baya medeni.
Daha boşanmadan sizin yeni evliliğiniz tartışılabildiğine göre...

Yazık bebecik.
Bir de şimdi anneanne dede çıktı.
Ayol bir evladın yanı anasıdır.
Neden büyükler böyle bencillik ve bilmişlik yapıyorlar hiç anlamam.
İleride biz sana baktık yavrum ahh vahh ahh demek için herhalde!
Ailen sana analık yapmanı öğretceği yerde bebeni almak istiyorlar bir de!
Ayyy sabah sabah çok sinirim bozuldu yav!!!

X