HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

kesınlıkle ıkısınde de suc . bırının dıgerınden hıc farkı yok hataları eşit .

Tamam da siz niye böyle ısrar kıyamet ohhh değil moddasınız
Evlilik dışı ilişkiye bir şey demedik zaten dava diye adlandırdıgım evli adamın nikahlı karısı kocasına ve metresine dava açabilir diye söyledik.

Siz baya ısrar kıyamet hayır açamaz karısı diye pek rahat oldunuz ?

kesınlıkle ıkısınde de suc . bırının dıgerınden hıc farkı yok hataları eşit .
ben öyle düşünmüyorum sokaktaki hiçbir kadın bana eşinle yatmam diye söz vermiyor benim imzayı attığım adam veriyor. konu sahibi haricinde söylüyorum kadın ahlaksızsa başka beklentileri varsa yapar adam desin ben evliyim yapamam diye yani erkek adam yapar ayartan kadın falan değil benim gözümde

alkollü iş yemeği ahahhahaha hangi dizide oynuyorsunuz izleyelim klasik türk dizileri izlemeyi severim

zina ssuca girmiyor diye yapılan hukuki bir bilgilendirmeye karşı böyle bayağılikla bir karşılık vermeniz neleri anlatıyor hakkınızda bir bilseniz
Ki ben daha önceki yazdıklarınizdan da Gordum denk gelmisligim var size karakterinizdeki sıkıntılar çok ortada.

evlı veya sevgılısı oldugunu bıldıgı bırıne ahlak sahıbı olan bırı yaklasmaz ,yaklasanın o yuzden hatası var .
kocam benı aldatıyorsa evlı bırı olarak bunu yasadıgı ıcın hatalı
ıkısı ayrı ayrı konudan hatalı

kadın esımle yatmam dıye soz vermıyor ama toplum ahlakı dıye bırsey var her onune gelenle sınırsız ıstedıgını yasayan bırı huzursuz eder mesela evlı patronuyla yatıyorsa ıs yemegınde davetlı olan bırıyle de yatar onunla yapan evlı ıs arkadasıyla da yapar... dusunsenıze ondan sonra o ıs ortamını bu yuzden hatalı

Bak hala... Sizi alakadar eden bir konu mu bu konu?
Üstünüze cok alındınız da..
Sizin hakkınızda da neler anlatıyor hic söylemeyeyim :)

Tamam metresler, basınız yanmıyormus bu konuda bilgili! bir arkadasımız bilgi verdi.. :)

Yani zina neticesinde dava açılabiliyor eşe karşı. Ha ceza kavramını sorgulayabiliriz tabi. Tazminat alırsa bu ceza değil yaptırım olur yanlış bilmiyorsam. Hiç kocam olmadı, boşamadım da. Ama çok eskiden böyle kameralarla falan kocasını basan oluyormuş ya, kanıt için.

bı ara sey vardı , esımın evlı oldugunu bıle bıle esımle ozel ılıskı kurdu dıye 2. kadına da tazmınat davası acılabılıyordu
o hala var degıl mı ?

En kısa zamanda düzelen bir hukuk sistemi çok amin

bı ara sey vardı , esımın evlı oldugunu bıle bıle esımle ozel ılıskı kurdu dıye 2. kadına da tazmınat davası acılabılıyordu
o hala var degıl mı ?
Ben de onu demeye calısıyorum eşiyle birlikte olan kadına tazminat davası acılabiliyordu..

hatalı olabilir ama bu forumda sürekli bir beddua alma halindeler o kendi hayatı için hatalı sadece kendisine sorumluluğu var adamın eşine yok

o hala var degıl mı ?
Var, ama pek bir şey çıkmıyor galiba ondan.
En kısa zamanda düzelen bir hukuk sistemi çok amin
Kedili hanım, eski gazete kupürlerinde falan var bu tür rezillikler. Böyle far görmüş tavşan gibi bakan tipler falan. Eskiden basma basılma büyük olaymış galiba.

Allah sizin gibilerini ıslah etsin sizin gibilerinin yüzünden kaç yuva yıkıldı.
Bırakın artık şu evli erkekleri bekar mi yok dünyada.
Kocam, iş yemeğinde sarhoş olan personelinin iradesizliğinden faydalanıp onunla sevişecekse yıkılsın zaten yuvam.

Sanki kız patronunu eve atti. Patron daha da rezil bu olayda.

Gece ateşin etrafında halka çizip cüppelerle dans ediyoruz. En sevdiğimiz çılgın bakireleri de ortaya bağlayıp arada kutsal su falan serpiyoruz. Sen bilmezsin
En sevdiniz çılgın bakireler icinde, Sürtüşmeli iliski yasayip "hamile miyim?" diye soran, bakireyim, ama hala bakireyim, bakin en cok bakire benim diyenler de mevcut mu?

Herkesin mantigi kendine beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…