• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Yani çok sarhoş olup kendini kaybedip biriyle yatarsın ok de,bu daha önce ufacık bile flörtleşmediğin biriyle olmaz,hikaye bu noktada inanınırlığını kaybediyor.

Mantikli yorumuma "begenmedim" atti ne demek yahu 😂
Size göre mantikli olmasa zaten yazmazsiniz yani, herkesin yazdigi kendine mantikli olacak tabi ki 😁 başkasina göre mantikli olmayabilir şunu da hirs meselesine cevirmeniz cok mantikli cidden 😬
Ona göre sadece kendisi mantıklı diğerleri mantıksız olduğu için haklı :D

parça parça da olsa bişeyler hatırlarsın ya :KK14: acaba içkiden farklı bir madde tüketmiş olabilir misin? Bilerek yada bilmeyerek? Kız aklıma yalancı dizisi geldi ya anaağğğ :skandal:

Çekilin ben geldim. Valla bu black-out işi doğru arkadaşlar, kendimden biliyorum. Belli bir saatten sonrasını hiç ama hiç hatırlamadığım çok zamanım var.

Hatta yaşlandıkça bunun sıklığı artığı için içki ile arama mesafe koydum. Çünkü birşey yapmadığımı bilsem de acaba birine yanlış birşey söyledim mi, acaba kendimi nasıl rezil ettim pişmanlığı beni yiyip bitiriyordu.

Hofff,valla gel beni lincle konusu yemin ediyorum. Sonra esip gurluyorsunuz:KK55::KK20:

Uzuuuun bir suredir icmeyen bu isi kapatmis bir kadinim. Ama hic icmesek, nasil sarhos olunur bilmesek, omrumuzde is yemegi gormesek inanacagiz. İfrad ve tefrid arasindaki ince noktada dursaydiniz o halde, is yemeginde 1 bilemedin 2 kadeh alirsin uzuun bir surede ve minicik yudumlar ile icersin. Fazlasi bana dokunuyor dersin konu kapanir.
Sizinki bayagi Turk filmi efektli olmus, filmlerde genelde uyaninca adamin sigara icisi goruntusu oluyor... Sabah nasil ayrildiniz, 2 kelime bile konusmadan mi, sormadiniz mi neden boyle birseye tavassut ettiniz hem de evliyken diye vb vb...

bunları bu sitedeki yılların alkol tüketicilerine inandıramazsın çekirge
alkol gece boyu zihin kapatmaz
hele ki iş yemeğinde alınan?
lsd mi attın hap mı attın başka bir madde mi kullandın bilmiyorum ama yemezler:)
bence utandığın için ekledin hatırlamıyorum olayını
fazla içip sevişmişsiniz pişman olduysan asla bir daha yaklaşma mesafeni koru olsun bitsin
Komaya girmesi gerekli bir sey hatirlamiyorum demesi icin o da sadece alkol varsa.Sadece sizip kalmadan son sureci hatirlamazsin zil zurnayken onun disinda cogunlukla her seye vakifsindir.

Back
X