- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
O gecenin meyvesi senidim işte çocuğum günah meyvesi .....Ertesi gün hapı falan alsaydı biz bari "ayılınca" bu utanç gecesi başka sürprizler yapmasın size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gecenin meyvesi senidim işte çocuğum günah meyvesi .....Ertesi gün hapı falan alsaydı biz bari "ayılınca" bu utanç gecesi başka sürprizler yapmasın size![]()
Evli adamla?Zina suç değil ki
Ona göre sadece kendisi mantıklı diğerleri mantıksız olduğu için haklıMantikli yorumuma "begenmedim" atti ne demek yahu
Size göre mantikli olmasa zaten yazmazsiniz yani, herkesin yazdigi kendine mantikli olacak tabi kibaşkasina göre mantikli olmayabilir şunu da hirs meselesine cevirmeniz cok mantikli cidden
![]()
Ya cok tatlisinSizi gidi dedikoducular sizi. İki dedikoducu birbirine pas atıp guluyor. Mutluluğunuz daim olsun.
Aldatmayı ispatlarsa hem kocasına hem kadına tazminat davası açabiliyorEvli adamla?
Tatlı mı?Ya cok tatlisin![]()
Oo süperAldatmayı ispatlarsa hem kocasına hem kadına tazminat davası açabiliyor
Aynı no 309 dizisi gibi.konu sahibi fark edene kadar aldırma zamanı da geçmiş olurO değilde aklıma takılan tek şey sevişmenin bile farkında değilken korunmadiniz da yaa hamile kalırsanız. Hani öyle olur ya tek sefer de tutar böyle durumlarda
Evet bazilari olsa direk saydirirdi ne guzel cevap veriyor calciTatlı mı?![]()
Kadın sütten çıkmış ak kaşık gibi konusuyor. Bence tatlı değilYa cok tatlisin![]()
Yok o davalar reddediliyor artık emsal karar var. Kocaya boşanma davası ve tazminat davası açabiliyorsun ama diğer kadına ı ıh.Aldatmayı ispatlarsa hem kocasına hem kadına tazminat davası açabiliyor
HahajskdkfkfAynı no 309 dizisi gibi.konu sahibi fark edene kadar aldırma zamanı da geçmiş olur![]()
Saydıracağını saydırdı zatenEvet bazilari olsa direk saydirirdi ne guzel cevap veriyor calci![]()
Komaya girmesi gerekli bir sey hatirlamiyorum demesi icin o da sadece alkol varsa.Sadece sizip kalmadan son sureci hatirlamazsin zil zurnayken onun disinda cogunlukla her seye vakifsindir.bunları bu sitedeki yılların alkol tüketicilerine inandıramazsın çekirge
alkol gece boyu zihin kapatmaz
hele ki iş yemeğinde alınan?
lsd mi attın hap mı attın başka bir madde mi kullandın bilmiyorum ama yemezler:)
bence utandığın için ekledin hatırlamıyorum olayını
fazla içip sevişmişsiniz pişman olduysan asla bir daha yaklaşma mesafeni koru olsun bitsin