Ya sanırım farklı bir içki içince direnç düşünce oluyor öyle şeyler. Benim de başıma geldi. Gerçi iş yemeği değildi kutlama parti gibi bir şeydi. Geceyi wc de sonlandırıp kimseye görünmeden tüymüştüm. Herkes beni aradı. Başım ağrıdı dedim arayanlara da
Gölgeler seni takipte..... rengi de griiEvli adamlara boncuk dağıtıyordur o yüzden çekiyordur.
AjjajajjajaDizi ya bu hemen diğer sahneye geçtiler sabah konuşulan yok ..
Sen de bunu diyorsan kesin yalan konuşuyor konu sahibiYillardir envai çeşit ilaç alirim böyle banu alkan blackoutu yaşatacak bi maddeye henüz denk gelmedim :) torbacinin telefonunu verirmavshajajgs neyse. Bence senin utanacagin bisey yok ya evli olan patronun düşünsün.
Gri olamaz ya siyahtır ya beyaz. Çok komik değil mi yaGölgeler seni takipte..... rengi de grii
Ama yine Samantha olarak evli adamla sevişmeyi senin utanacağın bir şey yok olarak görmüş.Sen de bunu diyorsan kesin yalan konuşuyor konu sahibi
Hayırlı olsun diyorumGri olamaz ya siyahtır ya beyaz. Çok komik değil mi ya
Yaşlı patron aynı zevki vermez kiPatronun yaşı, genç biri olduğu da önemli tâbi bu sevişme de değil mi? Yaşını başını almış olsaydı, alkol üzerinizde bu kadar tesir etmezdi muhtemelen
+1Ben bu seviştiğimi hatırlamıyorum, uyandığımda cıbıldaktım yalanına asla inanmıyorum kusura bakmayın. Alkolle olacak iş değil o başka maddelere bulaşmadıysanız.
Alkol sebebiyle kontrolümü yitirdim gardımı düşürdüm deyin inanalım. Ama bu hikayeye ben inanmam arkadaş. Yemişsiniz bir halt arkasında durun.
Valla ben geçen unutup antidepresanla aldım pek etkilemedi ama hatirlamayip devam etseydim muhtemelen çarpıntı ve düşünce bozukluğundan hastane kaldirilirdimYillardir envai çeşit ilaç alirim böyle banu alkan blackoutu yaşatacak bi maddeye henüz denk gelmedim :) torbacinin telefonunu verirmavshajajgs neyse. Bence senin utanacagin bisey yok ya evli olan patronun düşünsün.
bence adam da istismara ugramis olabilir.bunun adı tecavüzdür. istismarın ille zorla olmasına gerek yok. alkollu, madde tesiri altında birinin durumundan istifade eden bir sırtlanmış adam. bunu nasıl yaptığını sorsanız o da alkollü olduğunu, hatırlamadığını söyleyecektir. dünyanın bir çok yerinde aslında neredeyse her yerinde bu olayların meydana gelmesinde kadının suçu olduğunu, hatta kadının arandığını ve aradığını bulunca da zırladığını söyleyecek insanlar vardır. hele tr de. kurbanların başlarına gelenden utanması, suçlu olduğunu düşünmesi beni kahrediyor. kendini öyle fikirlerin etkisinden, bunları üreten ahmaklardan korumaya çalış. çok üzüldüm arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?