HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Kendini bilen bir insan cok icmez is yemeginde..bu kadar samimiyet nerden geliyor ha icilen yerler vardir cok varos ucuz basit bir davranis bana gore. Bende alkol
Almiyorum ama oyle dusunuyorum dogrusu. Ki cok buyuk sirketlerde calistim proje satislari sampanyali kutlama olurdu yemekler birali ickili.. herkes agziyla icer is arkadaslari birbrini eve birakir filan..sorun olmamistir hic.

Selectra ve desyrel.
İkinci ilacı zamanında kullandım, nargile ile beni sarhoş etmeyi başarmıştır kendisi.

Diğer mevzuları bilmem de ilaçsız bile sıfır hatıra gece mümkündür, ilaçla ise değil 5 kadeh 1 dubleyle yarım saat sonra insanı yamultur lakin ayağa kalkınca anlaşılır.

sızınkısı ıs yemegı olmamıs bırlıkte ıcmeye gıtmıssınız rakılar fondıpler... eger meyhane falan ısletıyorsanız bılemem tabı ancak oyle bır ısın toplantısı boyle olurdu

ıcmeye gıdecek ınsanların veya ıcen ınsanların sarhos olmadan once kendısını eve nasıl gıdecegını falan ona gore ayarlaması gerekmıyor mu 5 kadeh dıyorsunuz kafaların ıyı olacagı kesın yanı... psıkolojınız bıle etkıler sarhosluk derecesını neye guvendınız onu merak edıyorum ?

İlaç falan hikaye iş yemeğinde o kadar hatırlamayacak kadar nasıl içebiliyorsunuz ilaç sizi daha fazla sarhoş yapmaz midenizi kötü yapar kusarsınız falan etkileşime girer çünkü yani ya fazla içtiniz ki iş yemeklerinde bence bir kadeh geçilmemeli ya da sizde çekim hissettiniz sonuç olarak olan olmuş görmezden gelip muhatap olmayacaksınız zorla yaklaşamaz

Sizin dünyanız neresi acaba ? Şu anlattığınızda sanki pavyonda çalışıyormuşsunuz hissini verdiniz … ayrıca sınırsız alkolle sarhos olup kendini kaybetmekte sizin dünyanızda hesaplanılan bir durum olması lazım. Alkolü ağzıyla içmeyi bilemeyen birinin gözlerini başka bir adamla yatakta açması gayet anlaşılır bir durum bence .

adam sarhos degılse kadın sarhossa tecavuz oluyor
ıkısıde sarhossa tecavuz olmuyor ıkısınde de o an hersey bılınc dısı cunku...

ıs yerındekıler bırlıkte o ortamdan patronla nasıl ayrıldıgını gormustur ... hepsı ne yasandı tahmın edıyordur

E tabi, aynı arabayla işe gitmişler. Adam kıyafet değişmediyse, dünkü kıyafetten bile çözerler olayı.

Valla sevişmenin garip karşılanmadığı ortamlarda , kadınlar özellikle barlarda gözlerine hoş gelen adamlarla iki sohbet edip ( tanımadan, etmeden, geleceği düşünmeden), sonra gidip sevişiyorlar. Ki bu alkollüyken çok çok daha kolay ve sık oluyor.

Ayrıca ben patronun konu sahibi kadar sarhoş olduğunu düşünmüyorum. O baktı bu kadın, abarttı. Belki burdan bana iş çıkar dedi ve kadını eve bırakmayı teklif etti.

Black-out da şöyle birşey. Siz gece o anı yaşarken kendinizdesiniz. Yani öyle baygın filan değilsiniz. Ağzınız kayarak da olsa sohbet ediyorsunuz, sallanarak da olsa dans ediyorsunuz, gülüyorsunuz eğleniyorsunuz ama bilinç devre dışı. Sonra yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ve gecenin belli bir saaten sonrası yok. Ne konuştum, ne yaptım belli değil. Mesela gece evin adresini tarif edebilirken, sabah ben bu eve nasıl geldim diyorsunuz.

Aslinda bir çok yorumda söylendi belki de konu sahibine ilac verdi adam olmayacak sey degil

ben boyle bılınc dısı uyansam hıc bırsey hatırlamasam patronumla boyle bırsey yasamıs oldugumu gorsem once bır krız gecırırdım sonra sen benı buraya getırdın kendımde degılken benımle ılıskıyemı gırdın dıye sıkayetcı olurdum
eger ılac verıldıgınden suphem varsa da kesınlıkle test yapılmasını ısterdım

konu sahıbı boyle bır endıse suphe yazmamıs hıc konuda...

olabilir bunlar da evet.konu sahibi asıl bundan sonra ne yapacak onu konuşmalı.adam evli olmasa sevgili olabilirler denirdi ama maalesef adam evli ve adam fırsatçı.hiçbirşey olmamış gibi yüz yüze işyerinde çalışılabilir mi bilemedim

bu arada konu sahibi yılbaşı partisi yazmadı işyeri eğlencesi demedi iş yemeği dedi ona göre değerlendirdik durumu
ayneen yılbası partısı falan olur sırketın 100. yıl eglencesı olur anlarımda
ıs yemegınde 5 rakı+shot nedır ya
tepesınde bardagıda cevırmıstır kesın yansın bu dunyada demıstır

Bakın ben en başta, özelikle 30 yaşından sonra hatırlamadığım geceler arttığı için çok yakın arkadaşlarımla içerken bile alkolle arama mesafe koydum dedim zaten. Ayrıca ilk iş yemeğinde sarhoş olduğum için 22 yaşından beri iş yemeklerinde bir kadeh sınırım var diye de ayrıca belirttim. Ki bu benim ortamları daha kolay gözlemlememe ve aynı zamanda yemeklerde sıkıntıdan patlamama neden oluyor.

Valla mekandan ayrılınca kim kimle ne yapmış, onun peşinden de koşmuyorum. Ama bence kesin birşeyler oluyor.

Evet bir de o var. Konu sahibi işsizlikten bahsediyor ama böyle bir ortamda daha fazla çalışırsa zaten kötü olan ruh sağlığı iyice dibe vurur.

2 kupa çay içince tikaniyorum bu içkinin öyle bir özelliği yok demek ki

Adam arabasını kullanabilecek durumda ise çok ta sarhos sayılmaz bence.

Alkol alınca insana cesaret gelir, bence de o an sonrasını çok da düşünmeden biriyle beraber olabilir insan. Burada bahsedilen ertesi günü hatırlamayacak derecede zil zurna sarhoş olmak. Yani belki benim hiç öyle ortamım olmamıştır ama o kadar kafayı bulunca da insan zor yürür kaldı ki seks yapacak. Ben hatırlama olayına inanmıyordum ama yorumlarda bazı insanlar da başına geldiğinden bahsetmiş. Kendimden düşünüyorum, bir kere arkadaşımın evinde parti vardı. Aşırı derecede içmiştim, ayılayım diye beni oturtup elime kahve verdiler. Döndüklerinde kahveyi içtim dedim ama içtiğimi sanmışım hepsini üstüme dökmüşüm. Üstümü bile çıkaramam ya öyle bir durumda, dengemi bulamam. Bu kadar sarhoş olan bir insanla seks yapmak da istismara girer bence. Onun dışında normal bir kafayı bulmada evet seks yaparsınız, dans edersiniz normalde yapmayacağınız halde. Dediğim gibi belki de benim hiç öyle bir ortamım olmamıştır.

2 kupa çay içince tikaniyorum bu içkinin öyle bir özelliği yok demek ki
:) Tadı iyiyse yuvarlıyorsun. Herkes fanı değildir ama ben de nar suyuna takığım. 2 litresini tek başıma deviririm.
Çayla aram çok yok, ben de içmem. E kahveyi de çok içersem kalp krizinden mefta. Ama nar suyu ise olay, gönder gelsin modu valla.

100 defa yazıldı , adam ya tecavüz ettiyse diye. cevap yok
kız sarhoş ama adam sarhoş kızı evine bırakacam diyor kim nasıl teklif etti , kimse taksi tutarız demedi mi onu anlamadım , kızın evini biliyor, evde başka biri olmadığını biliyor, adam evli karısını bırakıp iş yemeğinden dönmeyip direk işe gidiyor . üstünü başını bile değiştirmiyor , kız kötü olup izin alıyor . e bu kız hamile kalsa ne olacak. diğer iş arkadaşlarıyla bu muhabbeti döndürmemiş olsun bari .
işten çık desek borcu var
niye ilaçla içtin , herkes bilir ki kötü sonuçları olur desek direnci düşmüş.
polise şikayet et desek onu da kabul etmez , hiç şikayet lafı geçmedi
ne diyelim ki iş harici konuşmayın . kaçmaya çalışmak, konuşmamak olmaz zaten. mecbur konuşacak , adam patronu sonuçta. adamın ilk kez yaptığını sanmıyorum çünkü araba kullanacak kadar ayık kafada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…