Sizin dünyanızda 5’er duble rakı içilen iş yemeği olmayabilir ama benim dünyamda var açıkçası. Bu arada bir işyerinin müşteri yemekleri, başarılı satışçı yemekleri, proje bitiş yemekleri, proje başlangıç yemekleri, ödül yemekleri gibi bir ton dışarıda yemekli gece organizasyonu olabiliyor . Ben bu arkadaşın bahsettiği şeyin de dönem itibariyle işyerinin yılbaşı partisi olduğunu düşünüyorum.
Mesela bizim işyeri asla sınırlı içki ile bir yere gitmez, özellikle yılbaşı yemeklerinde herkes aşırı sarhoş olur, götü başı dağıtır, deli gibi dans eder. Hatta bir grup, yemekten sonra başka mekanlar gezmeye devam eder. İşyerinin yarısı da ertesi gün işe gelemez. Yani oluyor bunlar. Ki ben Türkiye’nin en kurumsal firmalarından birinde çalışıyorum.
Patronla sevişmek konusuna gelince, çok yakışıksız olmuş. Adam evli olmasa da çirkin birşey.
Ama kadın demiyor ki bana tecavüz edildi. Yukarıda da bir arkadaş demiş, yüksek alkollüyken oto kontrol yok oluyor, o anki cinsel arzu ile olan olabiliyor. Bunun sonu da konu sahibinin yaşadığı gibi pişmanlık. Yani niye ağlayıp sızlasın! Merak etmeyin o pişmanlık ağlamak sızlamaktan daha beter. Aynı araba ile işe gitme olayı da bence ne yapacağını bilememiş, ondan olmuş.