• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

İş yemeğinde tam olarak nerden sonrasını hatırlamıyorsunuz? Yani 2 kadeh sonrası desek veya 3. İş yemeğinin bitişini hatırlıyor musunuz? Sarhoş sarhoş iş yemeğini nasıl sürdürdünüz?

Selectra ve desyrel.
Ben de üstteki soruları sormuştum. Arabaya bindiğiniz kadarınından daha öncesini hatırlıyor musunuz nereye kadar olanı hatırlıyorsunuz? Arabadayken bişeyler içmeye devam ettiniz mi?

Selectra ve desyrel.
Selectra alkolle beraber onerilmiyor prospektusunde yaziyor🙄 aynisi desyrel icinde gecerli tavsiye edilmiyor kesinlikle.. prospektusunu okumadin mi? Sahsen ben farkli bisey alacak olsam kullandigim ilacin prospektusunu okurum. Ki
Onceden alkol alacagini biliyorsundur ilaclarin evdeyse zaten

Sizin dünyanızda 5’er duble rakı içilen iş yemeği olmayabilir ama benim dünyamda var açıkçası. Bu arada bir işyerinin müşteri yemekleri, başarılı satışçı yemekleri, proje bitiş yemekleri, proje başlangıç yemekleri, ödül yemekleri gibi bir ton dışarıda yemekli gece organizasyonu olabiliyor . Ben bu arkadaşın bahsettiği şeyin de dönem itibariyle işyerinin yılbaşı partisi olduğunu düşünüyorum.

Mesela bizim işyeri asla sınırlı içki ile bir yere gitmez, özellikle yılbaşı yemeklerinde herkes aşırı sarhoş olur, götü başı dağıtır, deli gibi dans eder. Hatta bir grup, yemekten sonra başka mekanlar gezmeye devam eder. İşyerinin yarısı da ertesi gün işe gelemez. Yani oluyor bunlar. Ki ben Türkiye’nin en kurumsal firmalarından birinde çalışıyorum.

Patronla sevişmek konusuna gelince, çok yakışıksız olmuş. Adam evli olmasa da çirkin birşey.

Ama kadın demiyor ki bana tecavüz edildi. Yukarıda da bir arkadaş demiş, yüksek alkollüyken oto kontrol yok oluyor, o anki cinsel arzu ile olan olabiliyor. Bunun sonu da konu sahibinin yaşadığı gibi pişmanlık. Yani niye ağlayıp sızlasın! Merak etmeyin o pişmanlık ağlamak sızlamaktan daha beter. Aynı araba ile işe gitme olayı da bence ne yapacağını bilememiş, ondan olmuş.
benim dünyam mı.5 yıldızlı oteller zincirinde orta kademe yöneticiydim.gayet sizin dünyanızdaydım yanii.her türlü iş yemeği de gördüm parti de eğlence de.içen insanlar cinsellik yaşıyorlarsa bile isteye yaşıyorlar sonrasında.konu sahibi hiç bir şey hatırlamıyorum deyince inandırıcı gelmedi.yazsaydı evli adamla birlikte oldum bir hata yaptık ne yapmam lazım.işyerinden ayrıl bir daha da adamla görüşme derdik.ağır antidepresan kullanırken yüksek oranda alkol almak ölüme bile sebebiyet verebilir .bunu bilerek de yetişkin bir insan 5 duble rakı üstüne shot içmez.

Selectra ve desyrel.
Neden antidepresan kullanıyorsunuz özel değilse? Hem de iki ilaç. Psikolojik rahatsızlığınızın bu hikaye ile alakası var mı onu çözmeye çalışıyorum da. Açıkçası çok inandırıcı bulmadım, ya olaylar anlattığınızdan biraz farklı gelişti ya da hiç aynı değil.

Konu inandırıcı değil ama bence fazla üstünde durma zaten olan olmuş. Hep erkekler mi yatıp yatıp sonra elimin kiri modunda gezecek? Biraz da sen öyle yap. Yaşandı bitti şimdi hayatlarımıza devam ediyoruz, show must go on tadında devam edeceksin mecburen.

iş yemeğinde mi verdi artemis?bana mantıklı gelmedi.iş yemeğinde en az 3 4 kişi olur .zaten kendisi antidepresan kullanıyormuş.antidepresanla alkol alınmayacağını bilmeyen mi var?
Bilemiyorum cey belki is yemeği dedigi su şirketlerin yilbasi yemekleri gibi birseydir.
Konu sahibi kullandigi o ilaclarla o kadar alkolden sonra komaya girmediğine dua etmeli bence

Bilemiyorum cey belki is yemeği dedigi su şirketlerin yilbasi yemekleri gibi birseydir.
Konu sahibi kullandigi o ilaclarla o kadar alkolden sonra komaya girmediğine dua etmeli bence
yılbaşı partisi derdi ama öyle olsa.ya da işyerinin yılsonu eğlencesinde başıma bunlar geldi derdi.neden iş yemeği dedi?

ben alkol kullanmam ama yakın arkadaşlarım içerler.gece çıktığımızda sarhoş oluyorlar ama kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.
Kontrolü kaybedersin, ama ne yaptığını bilirsin. İçin dışın bir olur. Evinin yolunu tarif edebiliyorsun yani kendindesin...

Olan olmuş artık yapacak bişey yok . Sonuçta sen isteyerek beraber olmadın , alkolün etkisiyle oldu. Ama adamda terbiyesizin önde gideniymiş sarhoş bir kadından faydalanacak kadar. Bunu bir kabus olarak düşün ve alkolü kararında ic bundan sonra .

Kontrolü kaybedersin, ama ne yaptığını bilirsin. İçin dışın bir olur. Evinin yolunu tarif edebiliyorsun yani kendindesin...
aynen deli gibi gülüyorlar saçma şeyler söylüyorlar denge kayıpları oluyor ama kendilerinde oluyorlar nerede olduklarını biliyorlar taksiye binip evlerine gidebiliyorlar.

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Patronunuz tam bir srfszms ama sizde az değilsiniz.

aynen deli gibi gülüyorlar saçma şeyler söylüyorlar denge kayıpları oluyor ama kendilerinde oluyorlar nerede olduklarını biliyorlar taksiye binip evlerine gidebiliyorlar.
Cey benim abim alkolik bazen yaptığı şeyleri hatırlamıyor . O yüzden ilaç böyle bir etki yapmış olabilir .

Cey benim abim alkolik bazen yaptığı şeyleri hatırlamıyor . O yüzden ilaç böyle bir etki yapmış olabilir .
Bu ilaclar normaldede zaten insanda sersemlik yapiyor ki alkolle etkisi fena.. araba kullanmak bile cok sakincali ilac kullanirken, ozellikle dozaji arttirildikca yan etkileri her seferinde gorulebilir

benim dünyam mı.5 yıldızlı oteller zincirinde orta kademe yöneticiydim.gayet sizin dünyanızdaydım yanii.her türlü iş yemeği de gördüm parti de eğlence de.içen insanlar cinsellik yaşıyorlarsa bile isteye yaşıyorlar sonrasında.konu sahibi hiç bir şey hatırlamıyorum deyince inandırıcı gelmedi.yazsaydı evli adamla birlikte oldum bir hata yaptık ne yapmam lazım.işyerinden ayrıl bir daha da adamla görüşme derdik.ağır antidepresan kullanırken yüksek oranda alkol almak ölüme bile sebebiyet verebilir .bunu bilerek de yetişkin bir insan 5 duble rakı üstüne shot içmez.

E hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.

E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.

Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.

Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.

Yani ben de başlatmış olabilirim dediğine göre kızın evinde uyanıldı. O evi nerden biliyor patron? Özlük dosyasına mı baktı gece gece🙄 otelde olsa hikayede geçerdi diğer detaylar gibi. 3. Kişinin evi olsa, işyerinde bi dakika daha duramazdı.

E hanımefendi “ 5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz” diyen sizsiniz, ama bunun olduğunu da sizin en iyi bilmeniz lazım. İnsanların o yemeklerde nasıl dağıttığının en yakın şahidi siz olmalısınız.

E zaten kadın alkollüyken, oto kontrolü kaybettiğinde sevişmiş. Bu oto kontrol kaybı 1-2 duble içirdikten sonra oluşan sıradan sarhoş olma durumu değil, siz de bunu anlayın lütfen, böyle zamanlar olabiliyor. Kadın belki 100 kere sarhoş oldu, ama bunların 1’inde bu duruma geldi.

Mesela hiç dans etmeyen insan sarhoşken dans etmeye başlar. Çünkü üstündeki toplum baskısı kalkar. Ama Çok çok sarhoş olup, geceyi hatırlamayacak duruma geldiğinde tüm ahlak kuralları o anlık yok olur gider. Çünkü akıl, mantık devre dışı kalır. Libodunun da artışıyla iş sevişmeye gidebilir. Yani orda patron denk gelmiş o olmuş, başkası da olabilirdi. Çünkü mantık yok, sadece hormonlar var.

Yani hiç alkol almadığınızı belirtmişsiniz bir yorumunuzda, çevrenizde de aşırı alkol alan olmayabilir. Ama alkollü ortamlarda olanlar, bunun olabileceğini bilir. Siz nasıl inatla olamaz diyorsunuz, ben bunu anlamıyorum.
fazla alkol alan insanlar azıcık gözlerine hoş gelen adamlarla yatıyorlar mı yani?ya da kadınlarla?patronla ufakta olsa flörtözlük olmadan sohbet olmadan arabaya bindiler eve gittiler seviştiler ama hatırlanmıyor.adam evliyse hangi eve gidildi?konu sahibinin eviyse evi nasıl tarif etti kendinde değilse kapıyı nasıl açtı.adamı eve nasıl davet etti?diğer türlü otele gitmeleri lazımdı gitmemişler.adam eve girer girmez üstüne atlamadı ya.mantıksızlıklar dizboyu kusura bakmayın.iş yemeğinde değil düğün parti işyeri eğlencesi bayi toplantısı vs de fazla içiyor ayrıca insanlar.

Back
X