HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Ah canım benim yaa kıyamam sana tüh goruyor musun evli adamla bile isteye sevişip çalışmaya devam ediyorsun vah vah nasıl üzüldüm ben sana yaaa .. şimdi sen adamla yattın diye yas tutacağız hep birlikte bekle

Velovis olan olmuş artık geri dönüşü yok maalesef. Kendinizi yiyip bitirmeyi bırakın ve önünüze bakın.
İşi bırakmanın maddi açıdan zorlayacağını söylüyorsunuz ama bu şekilde de aynı ortamda kalmak imkansız gibi. Her gün aynı yere gitmek ızdırap gibi olur.
Aileniz ile aranız nasıl ? Yeni bir iş bulana kadar orada kalabilir misiniz ?

Evet bende ayni tepkiyi verirdim.yakin zamanda yalanci denen dizide de bu tarz bir olay vardi ve ilacin ismi de surekli söyleniyordu o dizide. onun icin konu sahibinin tepkisizliği şaşırtıcı

Ne tecavüzü Allah aşkınıza kalkıp aynı arabayla ise gitmisler korkmak yok ağlamak yok kim başka birinin yanında beş duble rakı içip shot atar kendinden geçercesine acaba adam mı tecavuze uğradı ki kesin karısına öyle der çok sarhoştum sen sandım ...

ben alkol kullanmam ama yakın arkadaşlarım içerler.gece çıktığımızda sarhoş oluyorlar ama kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.
Benim iş arkadasları da birbirlerini folyolahıp sokakta çift dansı yapmışlardı . En sonunda biri çalılıklara düşmüştü heryeri çizik çizikti yazık

işte konu oturmuyor, evet olan oldu falan dese neyse de. isteyerek beraber olduysan kimin başlattığının ne önemi var ki.
müge anlıda böyle bir adam vardı. karısını aldatmış. sonra tv ye çıktı , aldattığı kadın buna tecavüz etmiş :) yağmurlu bir gecede , arabadayken , yazık adamın kaçacak yeri de yokmuş

Konunun son sayfalarını okudum, daha hepsini okuyamadım ama bir yerde ben de başlatmış olabilirim yazmış.
Arada bir flash görüntü gelip gidiyor diyor.
Dün travmalarla ilgili bir röportaj izlemiştim, bu olayın görüntüleri yıllar sonra gün yüzüne çıkabilir.
Beyin daha fazla hasar vermesin diye şu an kapalı tutuyor da olabilir.

Hiç fark etmediyseniz 6 cm falandır. Aksi mümkün değil çünkü. Belki 12 tane normal doğum yapmış olabilirsiniz günahınızı almayayım ama pipi bu yahu, fark edilir.
Bir kadın oyuncu vardı görüntüleri internete sızmıştı. İçeceğine bir şeyler katıldığını ve hiçbir şey hatırlamadığını söylüyordu.

Bir kadın oyuncu vardı görüntüleri internete sızmıştı. İçeceğine bir şeyler katıldığını ve hiçbir şey hatırlamadığını söylüyordu.
onu yapacak adam o kadar kişinin olduğu iş yemeğinde mi yapar bir sürü şahit varken?konu sahibi 2 adet ağır psikolojik ilaç aldığını kendi yazdı.daha başka ilaç neden arıyoruz ki?

Cidden birinin gözü bana oynuyorsa bunu anlarim alkol kullanmıyorum kullansam kendimi savunmayacagim bir duruma asla düşürmem bir iki üç hadi tamam beş bardak üstüne shot hangi iş yemeginde içiliyor birde iş yemeginden dönüşte insanlar toplu giderken bırakılır bu arkadaşımız niye patronla dönüyor patronun karısı aramadı mi bunlardan hiç haberi yok tamam ( ki asla inanmıyorum ) sabah uyanınca adamı bogarsin ya birlikte ise gitmiş adamla yani evde giyinmisler birlikte cikmkslar arabada vakıf gecirmisler ve hiç birşey olmamış gibi davranmislar şimdi bunun neresinde uzulunecek durum var ki konu sahibi linclemek diyor onu linclemeyecegiz de kimi lincleyecegiz evli bir adamla yatmissin bu adamın ve senin ahlaksız davranışına insanlar alkış mi tutacak

onu yapacak adam o kadar kişinin olduğu iş yemeğinde mi yapar bir sürü şahit varken?konu sahibi 2 adet ağır psikolojik ilaç aldığını kendi yazdı.daha başka ilaç neden arıyoruz ki?
İşte inanmayanlar var ya benzer etkiyi göstermiş olabilir ceycey.

Dizi değil miydi o. O zaman gidip şikayetçi olsun çünkü bunun adı tecavüz. Ki bence öyle bir şey olmadı. Genç patronla çılgınlar gibi sevişildi sonra da "beynim falan hep gitmiş meğersem" deniliyor. Bunca yıllık gadınım pipi görünce orada bi dururum arkadaş. Nedir, ne değildir, kim çıkarıp masaya vurdu, neler oluyor diye bi sorgularım. Unutmaz insan bence ahsjsjs.

İyi de o tarz ilaçlarla alkol kullanımı kesinlikle yasaktır ve doktor bunu altını çizerek belirtmiştir. Sonuçları ay seks yaptım unuttum gibi basit de olmaz.

Gerçek olay hatta bayağı uzun bir dava süreci olmuştu.
O olayı düşününce olabilir diyorum.

Gerçek olay hatta bayağı uzun bir dava süreci olmuştu.
O olayı düşününce olabilir diyorum.
gamze ozcelık mı
sevgılısı ılac verıp bayıltmıs tecavuz ederken goruntulerını cekmıstı allahın cezası

İşte inanmayanlar var ya benzer etkiyi göstermiş olabilir ceycey.
e alkolik değilse kendisi o ilaçları içtikten sonra alkol almaması gerektiğini de bilirdi.antidepresanla psikolojik ilaçlarla alkol alınmaz herkes bilir bunu.zehirlenmesi gerekiyormuş hastanelik olması gerekiyormuş netten araştırmama göre.konuya bir doktor gelse de açıklasa keşke

Çok kötü olmuş cidden, öncelikle patronun senin kasıtlı yaptığını, istediğini zannediyor olabilir bence konuşup önce bunu düzelt. İkinci olarak bahane sizin sevişmenizin kıyameti durduracak olması bile olsa ikinizin de yaptığı çooook büyük bir yanlış. Sana tavsiyem alkolden uzak durman, hiç dayanamıyorsan evde tek başınayken ve telefonu içeri odaya kilitlemişken azıcık içmen. Bir sonraki husus, patronun payı, adam anlaşılan müsait bu tarz şeylere. Karısıyla konuş durumu söyle. Evli kalmasının alemi yok. Gururun paradan çok daha önemli, adam sana şantaj yapmadan ya da daha çirkin olaylar yaşanmadan ayrıl işinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…