- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.451
- 548
Ah canım benim yaa kıyamam sana tüh goruyor musun evli adamla bile isteye sevişip çalışmaya devam ediyorsun vah vah nasıl üzüldüm ben sana yaaa .. şimdi sen adamla yattın diye yas tutacağız hep birlikte bekleEvet belkide bu kadar travmatik bir şey yaşadım ya da ben başlattım olayı. Bilmiyorum anladın mı? Buraya daha şokunu atlatamadığım bir şeyi paylaşıyorum ama dalga geçici, alaycı, aşağılayıcı bir üslup çoğunlukta.
Evet bende ayni tepkiyi verirdim.yakin zamanda yalanci denen dizide de bu tarz bir olay vardi ve ilacin ismi de surekli söyleniyordu o dizide. onun icin konu sahibinin tepkisizliği şaşırtıcıben boyle bılınc dısı uyansam hıc bırsey hatırlamasam patronumla boyle bırsey yasamıs oldugumu gorsem once bır krız gecırırdım sonra sen benı buraya getırdın kendımde degılken benımle ılıskıyemı gırdın dıye sıkayetcı olurdum
eger ılac verıldıgınden suphem varsa da kesınlıkle test yapılmasını ısterdım
konu sahıbı boyle bır endıse suphe yazmamıs hıc konuda...
Ne tecavüzü Allah aşkınıza kalkıp aynı arabayla ise gitmisler korkmak yok ağlamak yok kim başka birinin yanında beş duble rakı içip shot atar kendinden geçercesine acaba adam mı tecavuze uğradı ki100 defa yazıldı , adam ya tecavüz ettiyse diye. cevap yok
kız sarhoş ama adam sarhoş kızı evine bırakacam diyor kim nasıl teklif etti , kimse taksi tutarız demedi mi onu anlamadım , kızın evini biliyor, evde başka biri olmadığını biliyor, adam evli karısını bırakıp iş yemeğinden dönmeyip direk işe gidiyor . üstünü başını bile değiştirmiyor , kız kötü olup izin alıyor . e bu kız hamile kalsa ne olacak. diğer iş arkadaşlarıyla bu muhabbeti döndürmemiş olsun bari .
işten çık desek borcu var
niye ilaçla içtin , herkes bilir ki kötü sonuçları olur desek direnci düşmüş.
polise şikayet et desek onu da kabul etmez , hiç şikayet lafı geçmedi
ne diyelim ki iş harici konuşmayın . kaçmaya çalışmak, konuşmamak olmaz zaten. mecbur konuşacak , adam patronu sonuçta. adamın ilk kez yaptığını sanmıyorum çünkü araba kullanacak kadar ayık kafada.
Benim iş arkadasları da birbirlerini folyolahıp sokakta çift dansı yapmışlardı . En sonunda biri çalılıklara düşmüştü heryeri çizik çizikti yazıkben alkol kullanmam ama yakın arkadaşlarım içerler.gece çıktığımızda sarhoş oluyorlar ama kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.
ilacı kendi içmiş ama.söylediği ilaçları araştırdım onlarla 1 kadeh içsen zaten nevrin döner.5 kadeh artı shot la hastanelik olması lazımdı.Aslinda bir çok yorumda söylendi belki de konu sahibine ilac verdi adam olmayacak sey degil
işte konu oturmuyor, evet olan oldu falan dese neyse de. isteyerek beraber olduysan kimin başlattığının ne önemi var ki.Ne tecavüzü Allah aşkınıza kalkıp aynı arabayla ise gitmisler korkmak yok ağlamak yok kim başka birinin yanında beş duble rakı içip shot atar kendinden geçercesine acaba adam mı tecavuze uğradı kikesin karısına öyle der çok sarhoştum sen sandım ...
Konunun son sayfalarını okudum, daha hepsini okuyamadım ama bir yerde ben de başlatmış olabilirim yazmış.100 defa yazıldı , adam ya tecavüz ettiyse diye. cevap yok
kız sarhoş ama adam sarhoş kızı evine bırakacam diyor kim nasıl teklif etti , kimse taksi tutarız demedi mi onu anlamadım , kızın evini biliyor, evde başka biri olmadığını biliyor, adam evli karısını bırakıp iş yemeğinden dönmeyip direk işe gidiyor . üstünü başını bile değiştirmiyor , kız kötü olup izin alıyor . e bu kız hamile kalsa ne olacak. diğer iş arkadaşlarıyla bu muhabbeti döndürmemiş olsun bari .
işten çık desek borcu var
niye ilaçla içtin , herkes bilir ki kötü sonuçları olur desek direnci düşmüş.
polise şikayet et desek onu da kabul etmez , hiç şikayet lafı geçmedi
ne diyelim ki iş harici konuşmayın . kaçmaya çalışmak, konuşmamak olmaz zaten. mecbur konuşacak , adam patronu sonuçta. adamın ilk kez yaptığını sanmıyorum çünkü araba kullanacak kadar ayık kafada.
Bir kadın oyuncu vardı görüntüleri internete sızmıştı. İçeceğine bir şeyler katıldığını ve hiçbir şey hatırlamadığını söylüyordu.Hiç fark etmediyseniz 6 cm falandır. Aksi mümkün değil çünkü. Belki 12 tane normal doğum yapmış olabilirsiniz günahınızı almayayım ama pipi bu yahu, fark edilir.
onu yapacak adam o kadar kişinin olduğu iş yemeğinde mi yapar bir sürü şahit varken?konu sahibi 2 adet ağır psikolojik ilaç aldığını kendi yazdı.daha başka ilaç neden arıyoruz ki?Bir kadın oyuncu vardı görüntüleri internete sızmıştı. İçeceğine bir şeyler katıldığını ve hiçbir şey hatırlamadığını söylüyordu.
Cidden birinin gözü bana oynuyorsa bunu anlarim alkol kullanmıyorum kullansam kendimi savunmayacagim bir duruma asla düşürmem bir iki üç hadi tamam beş bardak üstüne shot hangi iş yemeginde içiliyor birde iş yemeginden dönüşte insanlar toplu giderken bırakılır bu arkadaşımız niye patronla dönüyor patronun karısı aramadı mi bunlardan hiç haberi yok tamam ( ki asla inanmıyorum ) sabah uyanınca adamı bogarsin ya birlikte ise gitmiş adamla yani evde giyinmisler birlikte cikmkslar arabada vakıf gecirmisler ve hiç birşey olmamış gibi davranmislar şimdi bunun neresinde uzulunecek durum var ki konu sahibi linclemek diyor onu linclemeyecegiz de kimi lincleyecegiz evli bir adamla yatmissin bu adamın ve senin ahlaksız davranışına insanlar alkış mi tutacakişte konu oturmuyor, evet olan oldu falan dese neyse de. isteyerek beraber olduysan kimin başlattığının ne önemi var ki.
müge anlıda böyle bir adam vardı. karısını aldatmış. sonra tv ye çıktı , aldattığı kadın buna tecavüz etmiş :) yağmurlu bir gecede , arabadayken , yazık adamın kaçacak yeri de yokmuş
İşte inanmayanlar var ya benzer etkiyi göstermiş olabilir ceycey.onu yapacak adam o kadar kişinin olduğu iş yemeğinde mi yapar bir sürü şahit varken?konu sahibi 2 adet ağır psikolojik ilaç aldığını kendi yazdı.daha başka ilaç neden arıyoruz ki?
Bir kadın oyuncu vardı görüntüleri internete sızmıştı. İçeceğine bir şeyler katıldığını ve hiçbir şey hatırlamadığını söylüyordu.
onu yapacak adam o kadar kişinin olduğu iş yemeğinde mi yapar bir sürü şahit varken?konu sahibi 2 adet ağır psikolojik ilaç aldığını kendi yazdı.daha başka ilaç neden arıyoruz ki?
Gerçek olay hatta bayağı uzun bir dava süreci olmuştu.Dizi değil miydi o. O zaman gidip şikayetçi olsun çünkü bunun adı tecavüz. Ki bence öyle bir şey olmadı. Genç patronla çılgınlar gibi sevişildi sonra da "beynim falan hep gitmiş meğersem" deniliyor. Bunca yıllık gadınım pipi görünce orada bi dururum arkadaş. Nedir, ne değildir, kim çıkarıp masaya vurdu, neler oluyor diye bi sorgularım. Unutmaz insan bence ahsjsjs.
gamze ozcelık mıGerçek olay hatta bayağı uzun bir dava süreci olmuştu.
O olayı düşününce olabilir diyorum.
e alkolik değilse kendisi o ilaçları içtikten sonra alkol almaması gerektiğini de bilirdi.antidepresanla psikolojik ilaçlarla alkol alınmaz herkes bilir bunu.zehirlenmesi gerekiyormuş hastanelik olması gerekiyormuş netten araştırmama göre.konuya bir doktor gelse de açıklasa keşkeİşte inanmayanlar var ya benzer etkiyi göstermiş olabilir ceycey.
Çok kötü olmuş cidden, öncelikle patronun senin kasıtlı yaptığını, istediğini zannediyor olabilir bence konuşup önce bunu düzelt. İkinci olarak bahane sizin sevişmenizin kıyameti durduracak olması bile olsa ikinizin de yaptığı çooook büyük bir yanlış. Sana tavsiyem alkolden uzak durman, hiç dayanamıyorsan evde tek başınayken ve telefonu içeri odaya kilitlemişken azıcık içmen. Bir sonraki husus, patronun payı, adam anlaşılan müsait bu tarz şeylere. Karısıyla konuş durumu söyle. Evli kalmasının alemi yok. Gururun paradan çok daha önemli, adam sana şantaj yapmadan ya da daha çirkin olaylar yaşanmadan ayrıl işinden.Kızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?