HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

aynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayoll

İşten ayrılın birde ertesi gün falan kullanmışsınızdır inşallah
Kimseyi suçlayamazsınız yada bişi bekleyemezsiniz
Bide bundan sonra iş yemeklerinde alkol almayın

linç falan yok sadece mantıken yorumlar var.iş yemeğinde 5 duble rakı üstüne de shot atıldığını ilk kez sizde duydum kusura bakmayın.olabilir normaldir mi yazaydım
Ne iş yaptığını merak ettim. Yani insan tatilde bile bu midesizliği yapmaz

5 duble rakı, üstüne de shot atmış arkadaş. İlaç kullanmıyor bile olsa insan bir gevşer, hafiften kaydırır yani. Bir de üstüne shot ile uhuuu... Yani niye içersin ki o kadarı? Bir bardak içmişsin, dur işte orada.
Al işte, olan olmuş artık. Bir adamla bir sınırı geçmişseniz, bitmiştir. Değil yatmak en ufak sınırı geçince Türk erkeği b,kunu çıkarıyor. Artık dozunu artırır bence. Dahasını bekler. Yüz vermezseniz mobbinge vardırır belki. Her türlü işi bırakmak icap eder bence.

aynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayoll
Evet belkide bu kadar travmatik bir şey yaşadım ya da ben başlattım olayı. Bilmiyorum anladın mı? Buraya daha şokunu atlatamadığım bir şeyi paylaşıyorum ama dalga geçici, alaycı, aşağılayıcı bir üslup çoğunlukta.

Ilacin ismi
Nedir? Bu 2. Sorusum?!

Ayyy kızlar yazıldıklarınızı okuyup gülüyorum yA alemsiniz valla bence yazan kişi fake gerçek değil neden böyke bişey yaparlar anlamadım yeniyim buralarda yazdıkları hiç inandırıcı gelmedi

işte bu size bir ders olur.bir daha güvenmediğiniz insanların yanında fazla alkol almazsınız.işten ayrılın bu meseleyi de unutun gitsin.

Sizin dünyanızda 5’er duble rakı içilen iş yemeği olmayabilir ama benim dünyamda var açıkçası. Bu arada bir işyerinin müşteri yemekleri, başarılı satışçı yemekleri, proje bitiş yemekleri, proje başlangıç yemekleri, ödül yemekleri gibi bir ton dışarıda yemekli gece organizasyonu olabiliyor . Ben bu arkadaşın bahsettiği şeyin de dönem itibariyle işyerinin yılbaşı partisi olduğunu düşünüyorum.

Mesela bizim işyeri asla sınırlı içki ile bir yere gitmez, özellikle yılbaşı yemeklerinde herkes aşırı sarhoş olur, götü başı dağıtır, deli gibi dans eder. Hatta bir grup, yemekten sonra başka mekanlar gezmeye devam eder. İşyerinin yarısı da ertesi gün işe gelemez. Yani oluyor bunlar. Ki ben Türkiye’nin en kurumsal firmalarından birinde çalışıyorum.

Patronla sevişmek konusuna gelince, çok yakışıksız olmuş. Adam evli olmasa da çirkin birşey.

Ama kadın demiyor ki bana tecavüz edildi. Yukarıda da bir arkadaş demiş, yüksek alkollüyken oto kontrol yok oluyor, o anki cinsel arzu ile olan olabiliyor. Bunun sonu da konu sahibinin yaşadığı gibi pişmanlık. Yani niye ağlayıp sızlasın! Merak etmeyin o pişmanlık ağlamak sızlamaktan daha beter. Aynı araba ile işe gitme olayı da bence ne yapacağını bilememiş, ondan olmuş.

adam sizin evinizi nerden biliyor?
adamın karısı hiç yok, hiç merak edip aramamış heralde

borcum var demişsiniz, işten çıkma durumu yok. iş harici konuşmayın , gittiğiniz yerde de içmeyin.
adam bu durumdan faydalandı diyelim , devamı için yakınlık kurmaya çalışırsa direk tersleyin

kuzum evde sevgilinizle eşinizle içersiniz madem alışıksınız 5 6 duble içki.alkolü seven bir üyesiniz olabilir.Ama iş yemeğinde arka arkaya nasıl 5 duble rakı içtiniz orasını anlayamadım işte.yemekde vardır iş yemeğiyse.yemekle birlikte meyhanedeymiş gibi nasıl 5 duble üstüne de shot?başka kişiler yok muydu yemekte?herkes mi 5 er duble içti?şirket dışı kimse de varmıydı yemekte?tuhafına gitmedi mi bu kadar içmeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…