- 10 Nisan 2014
- 42.436
- 113.717
- 798
aynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayollIste benim takildigim yerler de tam burasi. patron konu sahibini arabayla birakacak kadar ayik, konu sahibi sabah uyaninca hic birseyi sorgulamıyor.belki adam tecavuz etti.hic konusulmadan ayni arabayla birlikte ise gidiyorlar. Adamin esi demiyor mu bu herif nerede? sirkettekiler demiyor mu siz hayirdir sabah sabah patronla? cok bosluk var konuda hayatin akisina aykırı konu sanki
İşler karıştı ceyaynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayoll
Öhüüüü öhüüüüüü
Çok uzağa değil konuya yazan en az 2 kişi okudum, hiçbir şey hatırlamadığı geceleri olduğunu söyleyen.Ölü taklidi yapmış
İşten ayrılın birde ertesi gün falan kullanmışsınızdır inşallahBen kendimi zaten suçlu hissediyorum.
Herkesin başına talihsiz şeyler geliyor. Hayatında bir şey hatırlayamayacak kadar sarhoş olup, yanlış bir şeyler yapan tek insan değilim. İnandırıcı gelmemesini anlayamıyorum.
Zaten ben normal içtiğim alkolün üstüne çıkıp ekstra bir şey içmedim sadece ilaçların bu kadar direncimi düşüreceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Kontrolümü kaybetmişim, bölük bölük çok az şey var kafamda.
Ne iş yaptığını merak ettim. Yani insan tatilde bile bu midesizliği yapmazlinç falan yok sadece mantıken yorumlar var.iş yemeğinde 5 duble rakı üstüne de shot atıldığını ilk kez sizde duydum kusura bakmayın.olabilir normaldir mi yazaydım
Evet belkide bu kadar travmatik bir şey yaşadım ya da ben başlattım olayı. Bilmiyorum anladın mı? Buraya daha şokunu atlatamadığım bir şeyi paylaşıyorum ama dalga geçici, alaycı, aşağılayıcı bir üslup çoğunlukta.aynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayoll
Tamam okurum ne kızıyorsunÇok uzağa değil konuya yazan en az 2 kişi okudum, hiçbir şey hatırlamadığı geceleri olduğunu söyleyen.
Okuyabilirsiniz
ben alkol kullanmam ama yakın arkadaşlarım içerler.gece çıktığımızda sarhoş oluyorlar ama kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.Ne iş yaptığını merak ettim. Yani insan tatilde bile bu midesizliği yapmaz
Aslinda bir çok yorumda söylendi belki de konu sahibine ilac verdi adam olmayacak sey degilaynen arabayı nasıl kullandı bu adam?demekki ayıktı.e o zaman da konu sahibi doğru söylüyor diyelim adam dümdükk tecavüzcü ayoll
Ilacin ismiGerçekten şurda ima ettiğiniz, dalgaya aldığınız şeyin çirkinliğinin farkındasınızdır umarım.
Siz kimsinizde size neyin yalanını söyleyeceğim?
Herkesin alkol eşiği farklıdır. Bu yaşıma kadar bu kadar alkolle hiç bu hale gelmemiştim. İlaçları hesaba katamadım, düşüncesizlikle içtim. Ve hatırlamıyorum ya, o derece sarhoş oldum.
iş yemeğinde mi verdi artemis?bana mantıklı gelmedi.iş yemeğinde en az 3 4 kişi olur .zaten kendisi antidepresan kullanıyormuş.antidepresanla alkol alınmayacağını bilmeyen mi var?Aslinda bir çok yorumda söylendi belki de konu sahibine ilac verdi adam olmayacak sey degil
işte bu size bir ders olur.bir daha güvenmediğiniz insanların yanında fazla alkol almazsınız.işten ayrılın bu meseleyi de unutun gitsin.Evet belkide bu kadar travmatik bir şey yaşadım ya da ben başlattım olayı. Bilmiyorum anladın mı? Buraya daha şokunu atlatamadığım bir şeyi paylaşıyorum ama dalga geçici, alaycı, aşağılayıcı bir üslup çoğunlukta.
ayılınca aynı yatakta uyanınca hiç birşey olmamış gibi giyinir misiniz siz?adamın arabasıyla işe gider misiniz?ağlayıp bağırmanız hesap sormanız gerekmez miydi konu sahibinin yerinde olsanız?işte nasıl çalışabildi o gün?5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz .bayılacak kadar sarhoş insanlar hangi işi görüştü hangi kararlara vardılar şirket için acaba?nasıl bir şirket burası sadece bir patronu olan bir yerse zaten iş yemeğine çıkmaya bile gerek yok.işyerinde toplantı yapılır olur biter.bu konunun neresinden tutsak elimizde kalıyor
Icki sarhos olmak icin degildir.. kaldi ki bence cok icmissin zaten bir is yemegine goreÇok uzağa değil konuya yazan en az 2 kişi okudum, hiçbir şey hatırlamadığı geceleri olduğunu söyleyen.
Okuyabilirsiniz
Selectra ve desyrel.Ilacin ismi
Nedir? Bu 2. Sorusum?!
kuzum evde sevgilinizle eşinizle içersiniz madem alışıksınız 5 6 duble içki.alkolü seven bir üyesiniz olabilir.Ama iş yemeğinde arka arkaya nasıl 5 duble rakı içtiniz orasını anlayamadım işte.yemekde vardır iş yemeğiyse.yemekle birlikte meyhanedeymiş gibi nasıl 5 duble üstüne de shot?başka kişiler yok muydu yemekte?herkes mi 5 er duble içti?şirket dışı kimse de varmıydı yemekte?tuhafına gitmedi mi bu kadar içmeniz?Ben kendimi zaten suçlu hissediyorum.
Herkesin başına talihsiz şeyler geliyor. Hayatında bir şey hatırlayamayacak kadar sarhoş olup, yanlış bir şeyler yapan tek insan değilim. İnandırıcı gelmemesini anlayamıyorum.
Zaten ben normal içtiğim alkolün üstüne çıkıp ekstra bir şey içmedim sadece ilaçların bu kadar direncimi düşüreceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Kontrolümü kaybetmişim, bölük bölük çok az şey var kafamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?