- 10 Nisan 2014
- 42.436
- 113.717
- 798
adam ya görüntü aldıysa?siz yazınca aklıma geldi bu konu benimÇok kötü olmuş cidden, öncelikle patronun senin kasıtlı yaptığını, istediğini zannediyor olabilir bence konuşup önce bunu düzelt. İkinci olarak bahane sizin sevişmenizin kıyameti durduracak olması bile olsa ikinizin de yaptığı çooook büyük bir yanlış. Sana tavsiyem alkolden uzak durman, hiç dayanamıyorsan evde tek başınayken ve telefonu içeri odaya kilitlemişken azıcık içmen. Bir sonraki husus, patronun payı, adam anlaşılan müsait bu tarz şeylere. Karısıyla konuş durumu söyle. Evli kalmasının alemi yok. Gururun paradan çok daha önemli, adam sana şantaj yapmadan ya da daha çirkin olaylar yaşanmadan ayrıl işinden.
Anlattıklarına göre biliyor zaten ama bu kadar olaylı olacağını tahmin etmemiş demek ki.e alkolik değilse kendisi o ilaçları içtikten sonra alkol almaması gerektiğini de bilirdi.antidepresanla psikolojik ilaçlarla alkol alınmaz herkes bilir bunu.zehirlenmesi gerekiyormuş hastanelik olması gerekiyormuş netten araştırmama göre.konuya bir doktor gelse de açıklasa keşke
konu sahibi bu olayı unutacak hayatına bakacak.ama bunun için acilen o işyerinden ayrılması lazım.aksi takdirde adamla sevgili olmaya kadar gidebilir bu konu maalesef.bir kere yüzgöz olunmuş normal iş arkadaşlığı olabilir mi artık?İyi de o tarz ilaçlarla alkol kullanımı kesinlikle yasaktır ve doktor bunu altını çizerek belirtmiştir. Sonuçları ay seks yaptım unuttum gibi basit de olmaz.
Bunu yapan görüntüyü de alır, hele hele siz cidden kendinizden geçmiş haldeyseniz. Ondan önce saldırıya geçin, karısıyla görüşün. Önce sinirlenecektir ama birbirinize yardım edip görüntü varsa adamın aleyhine kullanabilirsiniz. Hem özel hayatın gizliliğinden dolayı size hem de aldatmadan dolayı kadına nafaka öder. Ve olay yeni gerçekleştiyse hastalık kapma ihtimaline karşı kendinizi gözlemleyin.adam ya görüntü aldıysa?siz yazınca aklıma geldi bu konu benim
ben yorumcu üyeyim konu sahibi değilim yalnızBunu yapan görüntüyü de alır, hele hele siz cidden kendinizden geçmiş haldeyseniz. Ondan önce saldırıya geçin, karısıyla görüşün. Önce sinirlenecektir ama birbirinize yardım edip görüntü varsa adamın aleyhine kullanabilirsiniz. Hem özel hayatın gizliliğinden dolayı size hem de aldatmadan dolayı kadına nafaka öder. Ve olay yeni gerçekleştiyse hastalık kapma ihtimaline karşı kendinizi gözlemleyin.
Yanii güldük,eğlendik,geyiğimizi de yaptık ama asıl mesele bu.Olan oldu,biten bitti diyelim,konu sahibi neden hâlâ aynı işyerinde devam edip bu adamla yüz yüze gelebiliyor?Ben olsam giderim tarlada çapa yaparım ama bana zorla sahip olan bir adamın işyerinde çalışmam.En büyük mantık hatası da bu zaten.konu sahibi bu olayı unutacak hayatına bakacak.ama bunun için acilen o işyerinden ayrılması lazım.aksi takdirde adamla sevgili olmaya kadar gidebilir bu konu maalesef.bir kere yüzgöz olunmuş normal iş arkadaşlığı olabilir mi artık?
Duyanlar duymayanlara iletsinben yorumcu üyeyim konu sahibi değilim yalnız
5 6 ay geçtiyse içebilir.Eski konularınızda tüp mide ameliyatı olduğunuz yazıyor. Alkol yasaklanıyordu sanki böyle durumlarda ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
konu sahibi bu olayı unutacak hayatına bakacak.ama bunun için acilen o işyerinden ayrılması lazım.aksi takdirde adamla sevgili olmaya kadar gidebilir bu konu maalesef.bir kere yüzgöz olunmuş normal iş arkadaşlığı olabilir mi artık?
4 bir yandan alkol kullanmasına yasak halleri var ama çılgınlar gibi içmiş.Eski konularınızda tüp mide ameliyatı olduğunuz yazıyor. Alkol yasaklanıyordu sanki böyle durumlarda ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
ben gece hayatında soda limon istiyorum garson bile hoşlanmıyor benden ama napıyımmm sevmiyorum hiçbirinin tadını4 bir yandan alkol kullanmasına yasak halleri var ama çılgınlar gibi içmiş.
Doktor değilim lakin bahsedilen ilaçla alkol aldım, zehirlenme falan hak getire.e alkolik değilse kendisi o ilaçları içtikten sonra alkol almaması gerektiğini de bilirdi.antidepresanla psikolojik ilaçlarla alkol alınmaz herkes bilir bunu.zehirlenmesi gerekiyormuş hastanelik olması gerekiyormuş netten araştırmama göre.konuya bir doktor gelse de açıklasa keşke
Mecburen bırakmiyorsun ya o işi .. iki gün sonra başka isteklerle de gelecek . Devamını bekleyecek biliyorsun değil mi..nabız yoklar yakındaKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
hiçbirşeyi hatırlamayacak hale getiriyor mu peki film?Doktor değilim lakin bahsedilen ilaçla alkol aldım, zehirlenme falan hak getire.
Etkisini 5 le çarpıyor sadece.
Oho ben onu ilaçsız 2 kere yaşadım.hiçbirşeyi hatırlamayacak hale getiriyor mu peki film?
Anlatima gore savunmasiz bir durumdayken konu sahibinden faydalanmis patronu.ben sadece anlatima gore yorum yaptimne dıyecek karsılıklı gece boyu ıctıgım patronumla sevıstım sıkayetcıyım mı dıyecek ?
o zaman karşılıklı bir şeyler yaşanmış hatırlanmadan.bu olayı unutup önüne bakmalı o işyerinden ayrılıp .adamın evli olması en büyük sorun çünkü sex değilOho ben onu ilaçsız 2 kere yaşadım.
Hiç olabilitesi yok değil, o sebeple konu bana ütopik değil.
Sabah hiçbir şey hatırlamıyorsun, zaman geçtikçe bölük pörçük anlar geliyor bazen aylar sonra bir ses o anı hatırlatıyor ama yaşanılan zaman diliminin en fazla 3 te 1 i hatırlanıyor.
Sağlam içmek, gam keder, ilaç vb şeyler ile kayıp geceler gayet mümkün.
Artı hiç tanımadığın ya da tanıdığın bir insanla o anda birlikte olmak da çok mümkün çünkü onlar x değil, sadece bir obje.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?