HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

adam ya görüntü aldıysa?siz yazınca aklıma geldi bu konu benim

Anlattıklarına göre biliyor zaten ama bu kadar olaylı olacağını tahmin etmemiş demek ki.
Çok can sıkıcı bir olay ama yapacak bir şey yok artık. Keşkenin geri dönüşü yok.

İyi de o tarz ilaçlarla alkol kullanımı kesinlikle yasaktır ve doktor bunu altını çizerek belirtmiştir. Sonuçları ay seks yaptım unuttum gibi basit de olmaz.
konu sahibi bu olayı unutacak hayatına bakacak.ama bunun için acilen o işyerinden ayrılması lazım.aksi takdirde adamla sevgili olmaya kadar gidebilir bu konu maalesef.bir kere yüzgöz olunmuş normal iş arkadaşlığı olabilir mi artık?

adam ya görüntü aldıysa?siz yazınca aklıma geldi bu konu benim
Bunu yapan görüntüyü de alır, hele hele siz cidden kendinizden geçmiş haldeyseniz. Ondan önce saldırıya geçin, karısıyla görüşün. Önce sinirlenecektir ama birbirinize yardım edip görüntü varsa adamın aleyhine kullanabilirsiniz. Hem özel hayatın gizliliğinden dolayı size hem de aldatmadan dolayı kadına nafaka öder. Ve olay yeni gerçekleştiyse hastalık kapma ihtimaline karşı kendinizi gözlemleyin.

ben yorumcu üyeyim konu sahibi değilim yalnız

Yanii güldük,eğlendik,geyiğimizi de yaptık ama asıl mesele bu.Olan oldu,biten bitti diyelim,konu sahibi neden hâlâ aynı işyerinde devam edip bu adamla yüz yüze gelebiliyor?Ben olsam giderim tarlada çapa yaparım ama bana zorla sahip olan bir adamın işyerinde çalışmam.En büyük mantık hatası da bu zaten.

Doktor değilim lakin bahsedilen ilaçla alkol aldım, zehirlenme falan hak getire.
Etkisini 5 le çarpıyor sadece.

Mecburen bırakmiyorsun ya o işi .. iki gün sonra başka isteklerle de gelecek . Devamını bekleyecek biliyorsun değil mi..nabız yoklar yakında

hiçbirşeyi hatırlamayacak hale getiriyor mu peki film?
Oho ben onu ilaçsız 2 kere yaşadım.
Hiç olabilitesi yok değil, o sebeple konu bana ütopik değil.
Sabah hiçbir şey hatırlamıyorsun, zaman geçtikçe bölük pörçük anlar geliyor bazen aylar sonra bir ses o anı hatırlatıyor ama yaşanılan zaman diliminin en fazla 3 te 1 i hatırlanıyor.

Sağlam içmek, gam keder, ilaç vb şeyler ile kayıp geceler gayet mümkün.
Artı hiç tanımadığın ya da tanıdığın bir insanla o anda birlikte olmak da çok mümkün çünkü onlar x değil, sadece bir obje.

ne dıyecek karsılıklı gece boyu ıctıgım patronumla sevıstım sıkayetcıyım mı dıyecek ?
Anlatima gore savunmasiz bir durumdayken konu sahibinden faydalanmis patronu.ben sadece anlatima gore yorum yaptimkendi fikrim daha farkli tabii.

o zaman karşılıklı bir şeyler yaşanmış hatırlanmadan.bu olayı unutup önüne bakmalı o işyerinden ayrılıp .adamın evli olması en büyük sorun çünkü sex değil

Biz de alkol kullanırız sosyal olarak. Bir sıra aşırı zayıflamıştım ve bir seye moralim bozulmuştu. Alkolü bayağı kaçırmışım ki hiç böyle olmamıştım.

Eve dönerken eşim, ben arabadayken aşağı inmiş bir şey almaya sonra araba kilitlenip camlar kapanmış anahtar ve ben içeride (nasıl kilitlendiğini anlattı sabah ama hatırlamıyorum şu an) gelmiş ben de tık yok çok çaba göstermiş ayılmamışım

Sonra başka bir arkadaşını aramış arka kelebek camı kırıp bir şekilde kapıyı açmışlar. Eve gelmişiz ve hatta yürüyerek eve girmişim sabah ben de yatakta uyandım lakin eşimdi Bütün bu olanların hiç birini hatırlamıyorum

Ömrümce böyle bir şey yaşamadım. Bunu yaşayınca da özellikle arkadaş ortamında dozu asla aşmadım.

Yani başıma geldi.. olabilir mi? Ben de 1 defa oldu. Olmasaydıda evli veya bekar erkek arkadaşlarımla dozu asla aşmam. İş yemeği veya yanında eşleri yoksa alkol almam zaten. No problem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…