HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Umarım fazlasıyla hakaret yemissindir.

Alkol kafasiyla o kadar hatirlamamalik olay olmaz. Tavrinizda samimi iseniz gidin suc duyurusunda bulunup kan tahlili yaptirin iceceginize ilac konmus olabilir.

Bende üç kez körkütük sarhoş oldum ucude flört durumunda olduğum erkeklerdi ve ikisi beni odama yatırıp gittiler yani sarhoşluğum dan faydalanmadılar!!! Ama biri ile isteyerek birlikte oldum . Konu sahibine bu son cümlelerim : cidden o anları hatırlamıyor musunuz. İşi bırakın ve dik durun bir daha o adımları atacak size nasılsa.. Burada iş size düşüyor

Ben tatilde bile böle sarhoş olamıyorumya iş yemeğinde bu seviyeye gelmekte ne bilim
Ne olursa olsun ayrılın işten yahu rezillik ayrıca sabah uyanınca niye konuşmadınız ki

Bütün yazılan mesajları okumaya çalıştım, eve yeni geldim ancak okuyabiliyorum.

1. Üyeliğim eski, sadece bu olayı kimseyle paylaşamadığım için içimi dökmek için yazdım. Neden ismimi, cismimi bilmeyen insanlara linçlenmemek için farklı bir şey yazayım. Linç falan umurumda değil sadece akıl almak için durumu olduğu gibi anlattım. Bir foruma oturup kurgu yazacak boş vaktim yok.

2. Herkes alkol miktarına ve ilaca takılmış. Konuyu detay vermeden özet geçtiğim için oldu muhtemelen. Anksiyete bozukluğum ve uyku problemim olduğu için 2 tane psikolojik ilaç kullanıyorum. İlaçları içmeye başladıktan sonra ağzıma alkol sürmedim. Normalde alkol eşiğim yüksektir ona güvenerek 5 duble rakı içtim, üstüne samimi bir ortam olduğu için birer tane shot atıldı, kalabalık bir yemek değildi.

3. Geceyi parça parça çok az hatırlıyorum dememe rağmen sanki sabah direk uyandım geceye dair hiçbir şey yok aklımda gibi yorum yazmışsınız. Anlatmaya çalıştığım şey gerçekten bilinçsiz bir şekilde nasıl yakınlaşmaya başladığımızı bile hatırlamıyorum, yatakta çıplak öpüştümüz anı 10 saniye film şeridi gibi bölük, pörçük hatırlıyorum. Ve gerçekten kendimi yiyorum, her şey parça parça ne oldu bitti toparlayamıyorum.

4. Sabah uyanıp direk işe gittik. Yol boyunca tek kelime etmedik, işyerinde ben zaten sürekli kustuğum için izin alıp öğlen evime gittim. Araya hafta sonu falan girdi. Ben konuşmaktan kaçıyorum.

Sadece başıma gelen bir olayı anlatıp fikir istedim. Dalgaya almak isteyenler buyursun alsın.

Eki Görüntüle 2978501 Konuyu açtıktan 1 dk sonra yine alkol alıp sızdınız galiba, Velovis
Yarın nerede uyanacak da konu açacak acaba?
Konu umarım dalga geçmek için açılmıştır. Aksi fecaat. Bence bahanelere gerek yok, seviştim gitti desin, kendine bile itiraf edemiyor eğer konu gerçekse. Alkolün ne suçu var, düzgün içtikten sonra, herkes içiyor da çevremde kimse kimsenin yatağında uyanmıyor.

5 duble rakı+ shot.
İş yemeğine gitmişsin sister, rakı balığa değil. Keşke o kadar içmeseymişsin.
Adam konuşup ne diyecek? Evli olduğu için tutuşmuştur, ağzını kapalı tutacak mısınız onun karın ağrısındadır. E bir de patron çalışan durumu var. Duyulursa çok su götürür çünkü.

iş yemeği demişsiniz, sizden başka kimse yok muydu ? sizi taksiye bindirecek falan? bu kadar sarhoş olduğunuza göre o iş yemeği değildir zaten.
adamla beraber olma fikri aklınızdan hiç geçmemiş olsa baş başa kalmazdınız,
adam tecavüz etmiş olsa pişmanlıkla değil korkuyla uyanır öyle davranırdınız, hiç acaba mı korkusu yok yazdıklarınızda.
adamın karısına üzüleceğinize kendinize üzülmeniz gerekirdi ki o da yok
sarhoştum hatırlamıyorum hiç inandırıcı değil. bile isteye olaylara bu şekilde gerçekleşmesine izin vermişsiniz. üyelere katılıyorum sadece içerek bu hale gelemezsiniz . adamdan şüpheleniyorsanız polise gidin diyecem ama gerçekte ne olduğunu bildiğiniz için gitmezsiniz.

X...x isimli ilaçla alkol alınırsa ilaç ve alkol birleşimi sarhoş edebilir. Bu yüzden kesinlikle bu ilaçla birlikte alkol alınamaz. Belki bu tip bi ilaç kullanıyordur.

Allah'tan taksiye binmemissin.
Taksici ile aynı yatakta uyansan sen şok sjdbsbb
olayların akışına izin verecek ki süreci suçlasın, yoksa taksici şu durumda daha güvenilir . hadi olmadı polisi ararsın ama yok. o kadar içip hatırlamayacağı bir gece yaşanmalıydı

linç falan yok sadece mantıken yorumlar var.iş yemeğinde 5 duble rakı üstüne de shot atıldığını ilk kez sizde duydum kusura bakmayın.olabilir normaldir mi yazaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…