HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Şu sitede aşırı iyi niyet, aşırı pollyannacılık, aşırı empati ve salaklık ile ünlenmiş biri olarak samimi bulmadım sizi. Adamdan öncesinde hoşlandığınızı düşünüyorum.
bana bile inandırıcı gelmedi diyorsun yani.ben de yüzde yüz katılıyorum mesleğim gereği çok sarhoş insan görmüş bir üye olarak

Allah'tan taksiye binmemissin.
Taksici ile aynı yatakta uyansan sen şok
olayların akışına izin verecek ki süreci suçlasın, yoksa taksici şu durumda daha güvenilir . hadi olmadı polisi ararsın ama yok. o kadar içip hatırlamayacağı bir gece yaşanmalıydı
Gerçekten şurda ima ettiğiniz, dalgaya aldığınız şeyin çirkinliğinin farkındasınızdır umarım.

Siz kimsinizde size neyin yalanını söyleyeceğim?

Herkesin alkol eşiği farklıdır. Bu yaşıma kadar bu kadar alkolle hiç bu hale gelmemiştim. İlaçları hesaba katamadım, düşüncesizlikle içtim. Ve hatırlamıyorum ya, o derece sarhoş oldum.

bana bile inandırıcı gelmedi diyorsun yani.ben de yüzde yüz katılıyorum mesleğim gereği çok sarhoş insan görmüş bir üye olarak
Valla öyle ceyceyim, hiç inandırıcı gelmedi. İnsan sarhoş olur, cesaretlenir, yapmayacağı şeyler yapar ama uyandım hatırlamıyorum olayı saçma.

Şu sitede aşırı iyi niyet, aşırı pollyannacılık, aşırı empati ve salaklık ile ünlenmiş biri olarak samimi bulmadım sizi. Adamdan öncesinde hoşlandığınızı düşünüyorum.
Hoşlansam hiç çekinmeden buraya yazarım. Amacım içimi dökmek, insanların beni takdir etmesi değil. Bu kadar rezilliği yazmışım, onu mu yazmayacağım?

adam ahlaksızmış. adam peşinizi bırakmaz artık, arada bir yoklar. hele işiniz nedeniyle çok bir arada olmanız gerekiyorsa bir müddet sonra ya sizi ikna eder birliktelik başlar, ya da hazmedemez red edilmeyi iş ortamı cehenneme döner. eni sonu bu muhabbetin sonu moka sarar. iş bakınmaya başlayın.

tek çeşit değil ama, yüksek alkol oranı olan alışık olmadığım içkileri hızlı içince veya karıştırdığımda filan bir noktadan sonra ben de hayal meyal hatırlıyorum, bazı parçalar tamamen kopuyor. yaa öyle mi oldu dediğim çok olur. hele mekanda 2 kere sızdım, sabah yatağımda uyandım. birini hiç hatırlamıyorum. birinde de taksiye bindirilirken bir sahne kalmış aklımda. en kral içen normalde etkilenmeyen erkek arkadaşlarım bile yeri geldi ertesi gün bazı muhabbetleri yaptığını hatırlayamadı.

alkol cinsel arzuları tetikler. abaza dönemde ayıkken olmayacak iş alkollüyken olur. içince herkes güzel görünmeye başlar :) arkadaşa da yürürsün, arkadaşta sana yürür. ertesi gün pişmanlık. size de evli patron güzel görünmüş demek. alkollüyken amaan dediğiniz ayıkken utanç verici tabi. alkol bir sığınak bir koruyucu bir bahane. bu denli büyük hatalar yaptırıyorsa, kendinizi frenleyemiyorsanız her yerde herkesle içmemeyi düstur edinin kendinize. yoksa 3. sayfa haberlerine de çıkar insan.

Son düzenleme:
yanınızda aile üyeniz akrabanız yakın arkadaşınız yoksa değil iş yemeği hiç bir ortamda bu kadar içki içilmez bunu 18 yaşındaki ergenler bile bilir.ikincisi ilaçla alkol alınca hele ki aşırı miktarda alkol alınca yan etkileri olacağını da 18 yaşındaki ergen bile bilir.başka da yorumum yok

Hoşlansam hiç çekinmeden buraya yazarım. Amacım içimi dökmek, insanların beni takdir etmesi değil. Bu kadar rezilliği yazmışım, onu mu yazmayacağım?
Acaba kendinize kabul ettiremiyor olabilir misiniz? Suçlu hissetmemek için böyle düşünüyorsunuz belki, bence içinize dönerek iyice düşünün. Anlattıklarınız mantıklı gelmiyor.

hanımefendi sizin hoşunuza gidecek yorumu yapmak zorunda değilim.

şu anlattıklarınızı kendiniz bile açıklayamıyorsunuz ki ? dışardan durum tam olarak bu şekilde görünüyor.
gidin adamın karısına bu şekilde anlatın bakalım . o ne diyecek ? aa cnm alkol eşiği bilmem ne ilacı yüzünden mi bu hale geldin , kocamla bu yüzden mi beraber oldun ve hiçbirşey hatırlamıyorsun mu diyecek zannediyorsunuz ??

madem çok duyarlısınız ne hale geleceğinizi bilmeden içmeyecektiniz, içmeden kalkacaktınız yada karısından saklamayacaktınız

İş yemeğinde tam olarak nerden sonrasını hatırlamıyorsunuz? Yani 2 kadeh sonrası desek veya 3. İş yemeğinin bitişini hatırlıyor musunuz? Sarhoş sarhoş iş yemeğini nasıl sürdürdünüz?

O shot bence sizi bitirmiş. Valla şu aşamada yapacak bir şey yok, ama ilerisi için iş ortamında soda ile idare edin derim.

Keşke arabayla işe dönerken, adamla konuşup, olmaması gereken bir şey yaşandı, çok pişmanım, bu geceyi unutalım diyip bu konuyu kapatacaktınız. Böyle kaçmakla filan olacak iş değil.

ayılınca aynı yatakta uyanınca hiç birşey olmamış gibi giyinir misiniz siz?adamın arabasıyla işe gider misiniz?ağlayıp bağırmanız hesap sormanız gerekmez miydi konu sahibinin yerinde olsanız?işte nasıl çalışabildi o gün?5 er duble rakı içilen iş yemeği de olmaz .bayılacak kadar sarhoş insanlar hangi işi görüştü hangi kararlara vardılar şirket için acaba?nasıl bir şirket burası sadece bir patronu olan bir yerse zaten iş yemeğine çıkmaya bile gerek yok.işyerinde toplantı yapılır olur biter.bu konunun neresinden tutsak elimizde kalıyor

Boş.

Hep içtiğim alkol miktarı fazlasını içmedim ama ilk defa böyle oldum dememe rağmen içmeyektin, sarhoş olmayacaktın…

Önce okuduğunuzu anlamayı deneyin.

Yanı hiç içmemiş hiç sarhoş olmamış olsam bu palavraya inanırdım ama neyse. Insan alkollüyken yaşadığı her şeyi hatırlar bal gibi de her şeyi farkında olarak yapar. Tabi adam Nuri Alco değilse.. yaşadıklarına kılıf arıyorsunuz belli ama komik oluyor böylesi .

Iste benim takildigim yerler de tam burasi. patron konu sahibini arabayla birakacak kadar ayik, konu sahibi sabah uyaninca hic birseyi sorgulamıyor.belki adam tecavuz etti.hic konusulmadan ayni arabayla birlikte ise gidiyorlar. Adamin esi demiyor mu bu herif nerede? sirkettekiler demiyor mu siz hayirdir sabah sabah patronla? cok bosluk var konuda hayatin akisina aykırı konu sanki

Boş.

Hep içtiğim alkol miktarı fazlasını içmedim ama ilk defa böyle oldum dememe rağmen içmeyektin, sarhoş olmayacaktın…

Önce okuduğunuzu anlamayı deneyin.
siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz
herşeyi geç ilaç kullanan biri bunu alkolle alınca sorun yaşayacağını bilir. illa 100 defa deneyip onaylamasına gerek yoktur
hala kendinizi savunuyorsunuz . adam belki tecavüz etti ?

Öhüüüü öhüüüüüü

Acaba kendinize kabul ettiremiyor olabilir misiniz? Suçlu hissetmemek için böyle düşünüyorsunuz belki, bence içinize dönerek iyice düşünün. Anlattıklarınız mantıklı gelmiyor.
Ben kendimi zaten suçlu hissediyorum.

Herkesin başına talihsiz şeyler geliyor. Hayatında bir şey hatırlayamayacak kadar sarhoş olup, yanlış bir şeyler yapan tek insan değilim. İnandırıcı gelmemesini anlayamıyorum.

Zaten ben normal içtiğim alkolün üstüne çıkıp ekstra bir şey içmedim sadece ilaçların bu kadar direncimi düşüreceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Kontrolümü kaybetmişim, bölük bölük çok az şey var kafamda.

iş yerindeki herkes biliyordur birşeyler olduğunu anlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…