• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Eş dava açabilir. Evli biri için suç.
Zina suç değildir. Anayasa mahkemesinin kararlarının içeriğine baktığımızda esasen Zina’nın suç olmaktan çıkması amaçlanmamakta aksine Tck’da ilgili maddelerde kadın-erkek eşitsizliğine son verilmesi dayanak gösterilmek suretiyle iptalİne karar verilmistir

iş yemegınde tekıla ya da viski ıcmemıslerdır dıye dusunuyorum :)

ya saraptır ya sampanya o yuzden hıc alkol ıcmemıs ben bıle 1 sıseyle sarhos olamadıysam ıs yemegınde ıcecegınız bır kadehle bılıncınızı kaybedemezsınız dedım.

Normal bir iş yemegine benzemiyor benim hayalimde farkli canlandi. 🤭 Sarapla kendini kaybetmiş olamaz 😁

Ben hariç hepiniz cadısınız :KK70:
Bi üye demişti ya cadılar klubü diye :KK70:
Gece ateşin etrafında halka çizip cüppelerle dans ediyoruz. En sevdiğimiz çılgın bakireleri de ortaya bağlayıp arada kutsal su falan serpiyoruz. Sen bilmezsin 😆

Herkes yazmis zaten sadece alkolle olmaz o dediginiz.ki is yemegiyse cok ta naif icilir bu hale gelinmez.
Bana tuhaf gelen tepkiniz oldu o sekilde hatirlamadan sabah uyansam yanimdakini paralarim ne icirdin lan bana diye sizi cok profesyonel gördüm ölü taklidi bile yapabilmissiniz
Ama en super bolum ekonomik kriz bolumu🤣🤣🤣 aha tam orasi sivama olmus
Bence siz ne dogru durust icebiliyorsunuz ne de hikaye yazabiliyorsunuz yapmayin.

bunları bu sitedeki yılların alkol tüketicilerine inandıramazsın çekirge
alkol gece boyu zihin kapatmaz
hele ki iş yemeğinde alınan?
lsd mi attın hap mı attın başka bir madde mi kullandın bilmiyorum ama yemezler:)
bence utandığın için ekledin hatırlamıyorum olayını
fazla içip sevişmişsiniz pişman olduysan asla bir daha yaklaşma mesafeni koru olsun bitsin
+1
Hiç zil zurna olmadım. Ama yine de alkol beni olmadığım birine hiç dönüştürmedi ya.
Çok duyarlı biriydim, evli erkeklerden uzak dururdum. Bir kadeh içtim, evli patronumla yattım olayı pek de inandırıcı değil.
Alkolü bahane edenlerin topu yalan söylüyor bence. O yapılan şeylerin hepsi bizzat istenerek yapılıyor zannımca. Biraz cesaret veriyor olabilir o kadar. Ama içinde olmayan şeyi nasıl yaptırsın alkol?

İş yemeğinde hiç bir şey hatırlamayacak kadar nasıl sarhoş olabildin? Nasıl bir ilaçmış ki o,1 bardak içince bile sarhoş ediyo heralde.O kadar düşürüyo sanırım direnci.
Zil zurna sarhoş olduğum zamanda bile beni öpmeyi çalışan çocuğu ittiğimi hatırlıyorum.O kafayla bile farkındaydım yani her şeyin.
Bilmiyorum alkol böyle durumlarda bana biraz işin bahanesi gibi geliyo.

konu çok başka yere gitmiştir belki bilmiyorum da bu tarz konularda yani evli adam bekar kadın kısmında neden evli adamla yatan kadına suç yükleniyor anlamıyorum. sonuçta sadakat sözü veren eşiniz aldatan da eş oluyor bu durumda bekar kadın evli adamlar yatmaya kalkarken adam demiyor mu ya ben evliyim evde karım var falan diye. sürekli bir diğer kadına beddua falan hali beddua edilcekse yapan adama edilir.

Bir şey diyecemde içimde tutuyorum adgjk hepiniz bu konudan sonra gusül abdesti almak zorunda kalırsınız adhjkk alkolü ağzınızla mı yoksa başka yerinizle mi içtinizde o aşamaya geldiniz. Burdakiler yemez gayet çatır çutur sevişmişsin işte

Back
X