HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Böyle birseye gerek olmadi çünkü kızım yoktu

Böyle birseye gerek olmadi çünkü kızım
Cinsel istismar bir kişinin kendi rızası dışında cinsel bir eyleme hedef olması ya da buna kalkışılmasıdır. Kadın, erkek, çocuk, genç, yaşlı, her cinsiyetten, her meslekten ve her sınıftan insan cinsel istismara uğrayabilir. Cinsel istismar sözle, dokunmayla, davranışlarla olabilir.

Böyle çocukların yemeğine katılan toz var, cinselliği bastırsın diye. yahu bana bunun cevabını ver. Sen bunu nasıl, ne hakla kullanmazsın?

Hayır bu konu yaşananların özeti. Kızım ne ilgisi var kızımı karıştırmayın lütfen

Böyle birseye gerek olmadi çünkü kızım yoktu
Bu olayın tek sefere mahsus bişey olduğunu nerden biliyorsunuz ki kızım ve oğlumla yaşıyorum demişsiniz daha önce yapmadığı ne malum. Oğlunuza sevginizi ve üzgünlüğünüzü anlıyorum fakat kızınızı da korumakla mükellefsiniz

Böyle çocukların yemeğine katılan toz var, cinselliği bastırsın diye. yahu bana bunun cevabını ver. Sen bunu nasıl, ne hakla kullanmazsın?
Peki bek doktor muyum? Degilim ! Doktor raporuna göre gerekli ilaclari yazıyor onun dışında ne olabilir ayrıca

Hayır bu konu yaşananların özeti. Kızım ne ilgisi var kızımı karıştırmayın lütfen
Annesine sizin değiminizle cinsel istismaeda bulunan çocuk, kardeşine neden aynısını yapmasın?
Hâlâ kızımla ne ilgisi var diyorsunuz.
Bu olayda ilk kızınız aklınıza gelmeliydi.

Kızım ne alaka diyorum zaten. Oğlum benimle beraber yaşamıyor ikhametgahi okulu benim yanimda değil . Lütfen bu tür suçlayıcı yorumlar yazacaksınız yazmayın
Hanımefendi başta oğlum ve kızımla yaşıyorum dediğiniz için öyle söylüyoruz. Yargıya taşınan bi konuyu burada açıp sormayın cevapları beğenmeyecekseniz

Saniye mi tuttunuz ? Valla kusura bakmayın biri bana dokunduğunda hele ki özel bölgeme dokunduğunda ölü gibi uyuyamam. Bırakın 39 saniyeyi 5 saniyede uyanırım
Saniyeyi ben tutmadım ama bilmişlik yapmayın yorumda yazmayın telefonumun galerisi tutuyor zamanı.

Kızım ne alaka diyorum zaten. Oğlum benimle beraber yaşamıyor ikhametgahi okulu benim yanimda değil . Lütfen bu tür suçlayıcı yorumlar yazacaksınız yazmayın
Sizle yaşamiyorsa normalde şuan yurtda olmasının ne önemi var. Hertülü başınızdan atmışsınız işte.
13 yaşında, zihinsel engelli, raporlu, annenannesinde kalıyor ve ordan beri okula gidiyor. Engelliler için özel okula gitmiyor yani, sıradan bir okula gidiyor herkesin çocuğuna rahatlıkla istimar edebileceği.
Birde 13 yaşında heryere tek gidebiliyor, pardon nasıl gidiyor? Benim 12 yaşımdaki kızım servisle okul ev arası dışında tek biyere gitmiyor gidemez, izin vermem. Aa tabii anneanneyle yaşiyordu dimi.
Hı hı tamam ben şahsen ikna oldum

Peki bek doktor muyum? Degilim ! Doktor raporuna göre gerekli ilaclari yazıyor onun dışında ne olabilir ayrıca
Siz annesiniz ve %50 engelli bir çocuğu anneanneye bırakıyorsunuz. İlaçları bitmiş ilacını takip etmiyorsunuz. Siz çocuğunuzun farkında değilsiniz ki? bu çocuk bir günde bu hale gelmedi dimi? doktora götürseydiniz gerekli ilaçları verirdi zaten. Arkadaşın dediği gibi de bu tip çocuklarda ergenlik döneminde cinsel isteği azaltıcı ilaçlar veriyorlar dürtülerini kontrol edemedikleri için. Siz çocuğu kendi kaderine bırakmışsınız.

Evet uykum baya ağır ne yazık ki!!!
agır uykuda da parmak sokulunca ınsan uyanır
ayılar kıs uykusuna bıle bu kadar derın yatmıyor ınsanız bız mumkun olmayacak bırsey soyluyorsunuz
ayrıca da bır uykum agır dıyorsunuz bırde bayıltmıs olabılır dıyorsunuz karar verın hangısı

Size yuh diyorum! Oğlunuz cinselliği ne olduğunu bilip ayırt edebilecek bi düzeyde değil. ben doktor muyum diyorsun? Evet anneyseniz çocuğunuzun ilk doktoru sizsiniz.

Evet uykum baya ağır ne yazık ki!!!
Ya sallıyor işte.
Sabah sabah herkesin sinirlerini bozdu
Keşke yönetim bi el atsa, pedofilmidir nedir bi ifadesi alınsa. Bu tarz sapkınlığı varsa o telefonda, bilgisayarda vs ne fotolar ne videolar vardır.

Yurdun kapısı han kapısı gibi acık mı?nasıl kacıyor bu kadar kolay?
Bana fake gibi geldi konu.
İns öyledir.

Size o eylem yapılırken uyanmamanız için size ilaç falan verilmiş olması lazım e oğlunuz da bunu düşünüp uygulayacak durumda değil. Öyle ağır uyku olmaz geçiniz bunu.
Yalancı dizisinden mi esinlendiniz nedir?!

Parmak olayı da var. Ona rağmen uyanmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…