hayatımdan bıktım..

Hemen vazgeç bir ömür koca dayağı yiyeceğine birkaç gün baba dayağı ye daha iyi. Annenle ilgilen daha çok gençsin

Hemen vazgeç bir ömür koca dayağı yiyeceğine birkaç gün baba dayağı ye daha iyi. Annenle ilgilen daha çok gençsin
E yuh ya!
Dayak kocadan veya babadan gelince ne değişiyor?
Kız dayaktan bahsetmemiş bile.
Ezbere yorum yapmayın.
Belki okuduğumuZ diğer konulardan farklı olacak, kocası onu her daim kollayacak, ve o da kocasını aynı şekilde.
İnanamıyorum böyle ciddi anlamda destek bekleyen üyelere yazılan bazı yorumlara.

Konuyu tam okumadınız galiba nişanlısı şimdiden dövme sinyali vermiş. Kardesim dese döverim ne demek oluyor. Dayak elbette ki onayladığım bisey değil

Konuyu tam okumadınız galiba nişanlısı şimdiden dövme sinyali vermiş. Kardesim dese döverim ne demek oluyor. Dayak elbette ki onayladığım bisey değil
Gerçekten mi?
Yiyeceğin tokat var, bari babandan ye derken, yine onaylamıyor muydunuz?
Yoksa başka çözüm yolu sundunuz da ben mi kaçırdım?

Gercekten okadar kolay mi herşey...bunları yapabilecek cesaretin var ne güzel belliki böyle bi durumlada karsilasmamissin ama benim durumum çok farklı hayatlarimizda inşallah benim gibi bir sınava mahkum kalmazsınız ve benimki gibi bir aileye..

Herşey iyi güzel de son cumleni yazmayaydin iyiydi! Hoş değil

Tabiki aynı değiliz ben çok özgür ve basina buyruk yetistim

Senin de hayatını özgür ve mutlu yasaman için yorum yaptım??

Bizim ailede olmazki görücü usulü okutmuyorlar sonrada veriyorlar birilerine malmışız gibi

Bu düşüncede olan, kızlarını birer mal gibi kendi istedikleri adamlara veren aileler sizlerden nefret ediyorum .
Nasıl kişilersiniz zorla evlendirmeye çalıştığınız sizlerin kızı evladı..
Hiç mi vicdanınız sızlamıyor,nasıl ana babasınız böyle..

Surda 'intihar ediyorum' desen polis molis GPRS bi sekilde engel oluruz.Ama su dediklerin akıl karı degıl.Emin ol.

hiç ya evli değilsin bişi değilsin adamın vazgecilmez neyi var diyarbakırda aılesi ile yasıosun
yasanacaklar gun gıbı ortada değil mi
annesi ezecek adam yanında durmucak şiddette görcen
o kadar buyuk mu sevion adamı bunları yaşamayı gözealacak hala nişanlısın
biz kadınlar bazen kendi kendimize cok buyuk yanlışlar yapıyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…