• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yaşındayım ama hayatım karışık

konu sahibi kusura bakma ama ailen neyse sen de osun. burda durup itiraz edeceğine ben napıcam dieyceğine kardeşni kıskanıyosun. o senden daha kötü durumda belki. yazıklar olsun sana ve ailene.
hala bid e sadece adını koyacaklar diyosun. allah size akıl fikir versin vicdan versin.
Ne kadar sert ve incitici bir yorum.konu sahibi zaten yazmış kardeşimi seviyorum ama kendime engel olamıyorum kıskanıyorum diye,ikisi de bence evlilik için çok küçük ve bu yaşlarda kıskançlık gayet normal.yapıcı olsanız keşke

keşke fake olsa ailem pat diye vermez doktor dedğimde okuyor kardeşimde sadece adını koyucaklar

Seni anliyorum yazdiklarinida okudum istemesigim bi evlilik mecburi bari isi gucu yerinde olsun istiyorsun bunlar normal dudunceler ana herseyi birak sen kendini bu evlilikten nasil kurtarabilirimin derdine dus gerekirse git emniyete sikayetci ol

Mademv18 yasin ustusun hisey yapamazlarsa mahkemeye git babana dava ac bak bende babamdan korkan biriyim az cok durumunu tahmin edwbiliyoru. Ama nolursa olsun boyle bisey karsinda korksamda sessiz kalmazdim

En fazla siddet uygilayacaklar vazgecmedigini gotunce zaten kendileri vazgecerler

Yani garip bir konu bu yaa,
Kardeşimi doktora verdiler beni çulsuza diye
yakınıyorsun sadece.
Ona barbi bebek aldılar bana bez bebek demek
gibi bir şey değil ki bunun adı sadece kıskançlık olsun.
Seni de doktora vermiş olsalardı sorun yoktu.
Bildiğin cehalet, başka bir şey değil bu.

bunu baştan nişanlınıza ben orla evlendiriliyorum die düzgünce anlatıp aranızda kalmasını isteyip farklı bir bahaneyle sizle nişanlanmayı kabul etmemesini isteyebilirdiniz

Seni anliyorum yazdiklarinida okudum istemesigim bi evlilik mecburi bari isi gucu yerinde olsun istiyorsun bunlar normal dudunceler ana herseyi birak sen kendini bu evlilikten nasil kurtarabilirimin derdine dus gerekirse git emniyete sikayetci ol

Mademv18 yasin ustusun hisey yapamazlarsa mahkemeye git babana dava ac bak bende babamdan korkan biriyim az cok durumunu tahmin edwbiliyoru. Ama nolursa olsun boyle bisey karsinda korksamda sessiz kalmazdim

En fazla siddet uygilayacaklar vazgecmedigini gotunce zaten kendileri vazgecerler
çok teşekkür ederim beni anladığın için

Ne kadar sert ve incitici bir yorum.konu sahibi zaten yazmış kardeşimi seviyorum ama kendime engel olamıyorum kıskanıyorum diye,ikisi de bence evlilik için çok küçük ve bu yaşlarda kıskançlık gayet normal.yapıcı olsanız keşke

yapıcı olup ne diyebilirim. yapıcı olacak bi durum yok. konu sahibinin kardeşinin evlenmesi ile bi problemi yok daha iyi biri ile evlenmesini sorun ediyor. hepimiz insanız. yeri gelir kardeşimizi de kıskanırız okey ama bile bile bu işe göz yummak vicdansızlıktır. benim aklım almıyor.

bişeyler bilgi edinmeye geldim buraya büyükler yardımcı olur diye ama aksine insanların diline düştüm çok pişmanım içimde biriktirmem daha doğru olurmuş demek

çok teşekkür ederim beni anladığın için

Bak benve kuzeninle konus bu durumu belki oda istemiyirdur kavga falan edin isi icinden cikilmaz diruma getirin bitirin

Bak benden söylemesi sonra cok pisman olursan burda soylenenler kirici seylerde olsa bu kadar insan senin iyiligin icin konusuyor

Diyorum ya baba korkusu nasil nirseydir gayet iyi biliyorum ama bu hayatada nir kere geleceksin hergun cehennemi yasamanin bi mantigi yok

yapıcı olup ne diyebilirim. yapıcı olacak bi durum yok. konu sahibinin kardeşinin evlenmesi ile bi problemi yok daha iyi biri ile evlenmesini sorun ediyor. hepimiz insanız. yeri gelir kardeşimizi de kıskanırız okey ama bile bile bu işe göz yummak vicdansızlıktır. benim aklım almıyor.
nasıl bile bile ya benimde hayallerim vardı kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyordum ama bu imkansız şimdi kalkmış beni suçluyorsunuz

17 yasında Nisan takmak nedir ya O nasıl tıp okuyan bir adammış öyle başka derdi mi yokmuş hemen Nisan takıyormuş
Konu sahibi nişanlına söyle ona icinin ısınamadıgını yapamadığını olamayacağını
Ayrıca akraba evliliğinin sakıncalarını bilmemeleri beni ayrıca üzdü yasın daha cok genç, kı Kardeşinin yası da öyle ailen neden yapıyor bunu

yahu sadece adını koyacaklar ve adamda hala okuyor benim yaşıma gelmeden kardeşimi ailem evlendirmez doktor değimde akraba
sanki 19 yaşında amcaoğluyla evlenmek çok normalmiş gibi ,bir de bana gerizekalı muamelesi yapıyorsunuz hayret ....
siz önce kendi durumunun anormal olduğunu kabul etmekle başla..19 yaşında kız evlenmez,hele ki sevmediği akrabasıyla...
gerçi zorla evlendirmel 25 yaşında da olsa kabul edilmez ama;senin konu nerden tutsan elinde kalıyor..sanki kardeşinle evlendirilmek istenen kuzende aklın gibi? hani benimki o olsaydı severek evlenirdim gibi???

sanki 19 yaşında amcaoğluyla evlenmek çok normalmiş gibi ,bir de bana gerizekalı muamelesi yapıyorsunuz hayret ....
siz önce kendi durumunun anormal olduğunu kabul etmekle başla..19 yaşında kız evlenmez,hele ki sevmediği akrabasıyla...
gerçi zorla evlendirmel 25 yaşında da olsa kabul edilmez ama;senin konu nerden tutsan elinde kalıyor..sanki kardeşinle evlendirilmek istenen kuzende aklın gibi? hani benimki o olsaydı severek evlenirdim gibi???
yahu konu o değil ya nediye anlamak istemiyorsunuz gerizekalıyımki sizlerden yardım istiyorum

nasıl bile bile ya benimde hayallerim vardı kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyordum ama bu imkansız şimdi kalkmış beni suçluyorsunuz
o zaman konuyu şöyle açman lazımdı,beni zorla kuzenimle evlendirmek istiyorlar ne yapmalıyım diye...
bunun için çaba serfetmelisin..o kadar şey öneiryorlar,183 ü ara diyorlar,yardımcı olurlar sana mesela..
ya da ailede hiç aklı başında bir büyük yok mu sana sahip çıakcak,ananın babanın kulağını çekecek?

Akraba evliliği yapmana ailen nasıl izin veriyor ? Neden işsiz birisi ile evlendiriyorlar seni ?
Mecbur değilsin .Kesinlikle kabul etmeyeceksin.
Yok mu sözü geçen bir aile büyüğü sana yardım etsin ?

Back