- 19 Şubat 2016
- 310
- 297
- 103
- 45
- Konu Sahibi saranghae_glsn
Hemen vazgeç bir ömür koca dayağı yiyeceğine birkaç gün baba dayağı ye daha iyi. Annenle ilgilen daha çok gençsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E yuh ya!Hemen vazgeç bir ömür koca dayağı yiyeceğine birkaç gün baba dayağı ye daha iyi. Annenle ilgilen daha çok gençsin
Konuyu tam okumadınız galiba nişanlısı şimdiden dövme sinyali vermiş. Kardesim dese döverim ne demek oluyor. Dayak elbette ki onayladığım bisey değilE yuh ya!
Dayak kocadan veya babadan gelince ne değişiyor?
Kız dayaktan bahsetmemiş bile.
Ezbere yorum yapmayın.
Belki okuduğumuZ diğer konulardan farklı olacak, kocası onu her daim kollayacak, ve o da kocasını aynı şekilde.
İnanamıyorum böyle ciddi anlamda destek bekleyen üyelere yazılan bazı yorumlara.
Gerçekten mi?Konuyu tam okumadınız galiba nişanlısı şimdiden dövme sinyali vermiş. Kardesim dese döverim ne demek oluyor. Dayak elbette ki onayladığım bisey değil
Gercekten okadar kolay mi herşey...bunları yapabilecek cesaretin var ne güzel belliki böyle bi durumlada karsilasmamissin ama benim durumum çok farklı hayatlarimizda inşallah benim gibi bir sınava mahkum kalmazsınız ve benimki gibi bir aileye..Sorma sorma !
Valla ben olsam bu oyunu bozarim
Ömür boyu mutsuz olacagima birini ayarlar evden kacardim
Dogru kişi olmasa bile kactigim kişi işe girer çalışır düzen kurar vakit kazanirdim
Yada dugünden sonra altınları alır kacardim valla :)
Gercekten okadar kolay mi herşey...bunları yapabilecek cesaretin var ne güzel belliki böyle bi durumlada karsilasmamissin ama benim durumum çok farklı hayatlarimizda inşallah benim gibi bir sınava mahkum kalmazsınız ve benimki gibi bir aileye..
Sen mutsuz bi evliligin icindeyken annen daha mi az uzulecek?yemin ederimki elimden bişey gelmiyor annem hasta onu üzmek istemiyorum bu saatten sonrada konuşsam çok kötü olur herşey gerçi ne dersem diyim kararları değişmez
Bizim ailede olmazki görücü usulü okutmuyorlar sonrada veriyorlar birilerine malmışız gibi
Korkmayın istesenide benim gibi bir hayatla karsilasmasiniz sağolunHerşey iyi güzel de son cumleni yazmayaydin iyiydi! Hoş değil
Tabiki aynı değiliz ben çok özgür ve basina buyruk yetistim
Senin de hayatını özgür ve mutlu yasaman için yorum yaptım??
hiç ya evli değilsin bişi değilsin adamın vazgecilmez neyi var diyarbakırda aılesi ile yasıosunmerhaba öncelikle arkadaşlar içim okadar doluki saatlerce ağlıyorum ağlamadığım üzülmediğim isyan etmediğim gün yok.Benim düğünüme 2 ay gibi bir süre kaldı görücü usulü evlenme olacak 8 aylıkta nişanlıyız nişanlımla pek problemim yok ancak çok sinirli bir konu hakkında tartışıyoruz bana diyorki kardeşim bana böyle dese döverim onu ve çok ciddi şiddette ne desem hemen lafı çeviriyor herşeyini alttan alıyorum artık o gözümde sorun bile değil ama sevmediğim bir gerçek var düğüne yaklaştıkça ağlamadan edemiyorum ankarada yaşıyorum diyarbakırda yasayacağım kesinlikle diyarbakıra lafım yok ve kaynanamla yaşıyacam kaynanam çok kötü biri insnalar tarafından nefret ediliyor whatsapp profilime bile karıştı yemin ederim listemde erek sinek bile yok ben çok yumuşak bir insanım ama bir sabrım var nasıl yaşayacam ne yapıcam yetmezmiş gibi şimdide annemin elinde timör var bugün ameliyat oldu okadar çok ağladımki kıpkırmızı gözlerim haftayada benim ameliyatım var çok büyük bişey değil ama nasıl bir sınav bu gerçekten isyan içinde boğuluyorum kardeşimde nişanlı oda benim gibi sadece bir kız kardeşim var Rabbim ne yaptık biz diyorum hep duada fayda etmiyor gerçekten biliyorum kimse yardımcı olamaz bana sadece içimi dökmek istedim okuyanlardan Allah razı olsun teşekkür ederim
neden yok ???elimden bişey gelmezki gerçekten içimi dökmek için yazdım kaçabilme gibi imkanımda yok maalesef (
e evlenme işte o zaman bosanma yoksabizim oralarda boşanma olmaz görücü usulü aile zoru evliliklerden kurtuluş yokki ..