• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımdan bıktım..

yakma kendını . ailen bı rgun ıkı gun laf eder belkı nısan attın dıye ama sne bır omur yanarsın.
Baska ınsan mı kalmadı Ustelık Ankaradan Dıyarbakıra. Lütfen sacmaklama. Daha yolun basındasın arkana bakmadan kac canım .

hiç ya evli değilsin bişi değilsin adamın vazgecilmez neyi var diyarbakırda aılesi ile yasıosun
yasanacaklar gun gıbı ortada değil mi
annesi ezecek adam yanında durmucak şiddette görcen
o kadar buyuk mu sevion adamı bunları yaşamayı gözealacak hala nişanlısın
biz kadınlar bazen kendi kendimize cok buyuk yanlışlar yapıyrz
Seviyorum dediğimi sanmıyorum hatta hiç sevmiyorum size diyorum ailem yüzünden hala böyle diyorsunuz elimden bişey gelmezz

nişanlına yalvar nişanı atsın, ben evlenmek istemiyorum de. Ailem baskı yapıyo de evlenince ikimizde mutlu olmayacağiz başına bela alırsın beni de

Ben de 20 yaşındayım ve sana diyorum ki lütfen gücünün farkında ol. Kimse seni istemediğin biriyle evlendiremez. Bak evlendikten sonra su an var olan o çıkış kapısı da olmayacak. Şimdi ayrılmazsan bi şekilde, o zaman hiç ayrılamazsin, bi de çocuğun olur. Dusunsene. Sen bi şekilde ayrılsan da çocuğunu vermezler. Boyun eğme, onlar senin annen baban. 2 gün 2 hafta 2 ay küs kalırlar en fazla sana. Dahası olmaz sen onların evladısın. Lütfen kendine yazık etme, korkma.:110:

maalesef ben çok çekingen bir insanım ama öyle böyle değil babamada karşı gelemedim ısrarla hayır dedim ama son karar ona ait

Ah bu geri kafaliliklar ah.. Son karar nasıl ona ait ya ?? Zorla olmaz bi işler istemiyorum de ve evlenme. Diret yahu.

bizim oralarda boşanma olmaz görücü usulü aile zoru evliliklerden kurtuluş yokki ..

Bal gibi de boşanma oluyor. Cevrene ailene bagli o. Artık çoğunluk kendi kararıyla evleniyor da bosaniyor da. Senin duruşuna bağlı.

elimden ne gelirki polisemi gidiyim ne kadar kalırım orda ömür boyumu saldıkları gibi ailemde saldırır yetmedi amcalarım onlar ailemden daha çok konuşuyor annem desen kimseyi üzmemek için kendimi ateşe atıyorum duanızı istiyorum onun dışında yardımcı kimse olamaz dedğim gibi içimi dökmeye geldim yazdığınız için çok teşekkür ederim

Canım benim ancak söylediklerimizi dinlersen yardimci olabiliriz. Söz konusu senin BÜTÜN ÖMRÜN. Farkındasin dimi ? Bunu ancak sen engelleyebilirsin. Çekingenim deme göze al ve konuş. Buna değer. Sonra da bizde boşanma yok saçmalığı yüzünden bosanamayacaksin da belli. Belki burda eşimden dayak yedim ve ya kv konuları acacaksin. Zaten sevmiyorsun da. Birsey kaybetmezsin. Cok seveceğin biriyle evlenmek istemez misin sen de ? Bunlari düşün. Hala vazgeçme Şansın var. Gec olmadan bitsin.

Abilerine nazin geçmez mi ? Once onları ikna etsen gerisi gelir. Saril onlara agla ne bileyim. İkna olacaklari ne varsa artik. 5 abinin etkisi olur.

E yuh ya!
Dayak kocadan veya babadan gelince ne değişiyor?
Kız dayaktan bahsetmemiş bile.
Ezbere yorum yapmayın.
Belki okuduğumuZ diğer konulardan farklı olacak, kocası onu her daim kollayacak, ve o da kocasını aynı şekilde.
İnanamıyorum böyle ciddi anlamda destek bekleyen üyelere yazılan bazı yorumlara.

Arkadaş doğru soylemis. Dayaga kim karşı olmaz ki ? %100 karşıyız tabiki. Arkadasin kastı sizin anladiginiz değil Bu kiz ne polise gidebilir ki isler iyice karışır ne de kadın sığınma evine. Gayet aşikar. Ya evlenecek ya ailesiyle kalacak. Gerçekten de istemediği bir evlilikte sevmediği bir adamdan büyük ihtimalle "ömür boyu" dayak yiyecek ama evde babasi vuracaksa kac kez vuracak ki. Sonuçta bu kız eninde sonunda evlenecek. Babası da bir ömür gidip gidip niye o 10 yil önceki çocukla evlenmedin diye yıllarca dövecek değil.

Back