• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam.... çok üzülüyorum çok

Amca oglunuz ile evlenirseniz bebeklerinizin sorunlu olma ihtimali çok yüksek çünkü siz kardes sayilirsiniz aranızda kan bağı var. Sakın evlenmeyin her işte bir hayır vardır siz de fırsattan istifade babam istemiyor ben hiç istemem diyip rest çekin kendi keyfiniz için gelecekte doğacak olanlara eziyet cektirmeyin günahtır ya dünyada erkek mi kalmadı nedir bu dayı oğlu amca kızı şeysi.
Siz seviyorum diye kendinizi kandirmissiniz kendinizi boş yere evlenicem diye zorlamayın bence.

direk babanla konuş, annenle değil. geç karşısına istemiyorum de, verme beni de, gönlüm yok de, en fazla döver yani nolacak.

aynen dizi gibi ama maalesef gerçek... üzüldüm sizin için. Bir de babayla kardeşlerle nasıl bu kadar mesafeli kalınabiliyor. hiyerarşi var resmen. Aynı evin içinde bir babayla konuşmaya nasıl cesaret edilemiyor konu bu kadar basitken. :silah:

Babaniz size buyuk haksizlik etmis.bir de onlar ezecek belki de seni bu durumlar yuzunden.keske bu evlilik iptal edilebilse ama sanirim mumkun degil

direk babanla konuş, annenle değil. geç karşısına istemiyorum de, verme beni de, gönlüm yok de, en fazla döver yani nolacak.
kesinlikle katılıyorum
hayatım boyunca bastırılmış biri olarak (üstelik anne baba tarafından da değil) pısan sinen insanlara
hep bunu söylemek istiyorum.. hazır baban da küsmüş yoksa çok çekersin çok

merhaba arkadaşlar tekrar ben ve beni çok üzün dertlerim , önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir nişanlıyım ben ve düğünüm 19 _ 20 eylülde olacak, ben amcamın oğluyla görücü usulü nişanlandım tam 9 ay bitmek üzere ona da az çok alışmaya başladım ilk başlarda sevmiyordum ama şuanda oluşuyor güzel duygular bende Rabbime binlerce şükürler olsun ki... asıl derdime gelecek olursak babam ve amcamın arası 2 aydır çok kötü tamam konuşuyorlar ama babam yinede çok fazla yansıtıyor. yansıtıyor derken anneme bende istemeden de olsa duyuyorum aynı evdeyiz sonuçta babam inanılmaz pişman beni verdiğine ( oh oldu baba sana demeden bazen edemiyorum çünkü istemiyordum onca ağlamama rağmen kırmadı kardeşini) tamam yine de dert değil bu asıl derdim babam düğünüme gelmeyecek ben ankarada yasıyorum düğünümde diyarbakırda olacak babam okadar çok sinirlendiki hem amcama hemde diğer kardeşlerine anneme dediki kına ankarada olacak ertesi günde sabahın altısında uçağa bindirp direk kuaföre gidecek dedi bunları hepsinide duydum tüm sülalem diyarbakırda ama babam cidden sinirlendi.. kaç gündür nasıl ağlıyorum bir bilseniz ve daha gelinlik kına kıyafeti bile hazır değil.. neyse babam ikna oldu bir şekilde ankarada kına olacak ama diyarbakırdada olacak ordanda dedemin evine gideceğim.Buraya kadar güzel bu seferde ne oldu dersiniz babam ev halkından kimseyide göndermiyor düğüne sadece annem ve kız kardeşim gelecek buarada 5 abim var ve 3 evli hepside ankarada yaşıyor babam hiç birine izin vermedi. Abilerim de babamdan çekindiği için sustular kabullendiler bu nedir arkadaş kimsesiz gibi gönderecekler benim suçum neydi ya insna en mutlu gününde en yakınlarını görmek ister , babam beni çok üzüyor cesaretim yokki gidip konuşayım annem ikna etmek için herşey yaptı oda anca kız kardeşime izin verdi onada şükür tabi ,ben ne yapıyım bu düğünü hiç hevesim yok resmen herşeyden soğudum bide şimdi başıma nişanlım çıktı beni aradı dediki baban kız kardeşinin düğününe giderse gerçekten hoş şeyler olmayacak niye böyle ayrımcılık yapıyor dedi bana çok utandım.. bişey diyemedim babam rezil etti beni resmen kendi gururu yüzünden beni harcadı ne günah işledim hepmi ağlayacam ben.. derdimi buraya döktüm azda olsa rahatladım üşenmeden okuyan herkese çok teşekkür ediyorum biliyorum sizinde elinizden bişey gelmez belki hiç daha önce böyle saçma bir konu bile okumamışsınızdır.. tekrar teşekkür ediyorum:)
Baban ve amcan barisir kardesler neticede ama en mutli gununde ailen yaninda olmick kòtu yani bu nyse ki annen ve kardesin geliyor uzulme cnm zamanla hersey duzelir bu arada ins mutlu olursun:KK200:

Amca oglunuz ile evlenirseniz bebeklerinizin sorunlu olma ihtimali çok yüksek çünkü siz kardes sayilirsiniz aranızda kan bağı var. Sakın evlenmeyin her işte bir hayır vardır siz de fırsattan istifade babam istemiyor ben hiç istemem diyip rest çekin kendi keyfiniz için gelecekte doğacak olanlara eziyet cektirmeyin günahtır ya dünyada erkek mi kalmadı nedir bu dayı oğlu amca kızı şeysi.
Siz seviyorum diye kendinizi kandirmissiniz kendinizi boş yere evlenicem diye zorlamayın bence.
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için

İnsan amcasının oğlu ile kan bagi oluyor ya bana ters geliyor bu akraba evlilikleri. Babam düğününe gelmeyecek ama seni o aileye Nasıl emanet edecek sonucta kusmus ya amcanla ya anlamıyorum Hakkı'nda hayirlisi olsun
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için

Kimse öz kardeş demiyor kan bağı olan kardeş gibidir diyor
Akraba evlilikleri bu zihniyet yüzünden oluyor zaten. O zaman sizin düşüncenize göre evlenebilirler doğru mu anlıyorum
Yahu benim kuzenim benim kardeşimdir. Canımdır kanımdır herşeydir ama damat adayı değildir! Kardeştir kardeş babanın kardeşinin çocuğu bu dıdısının dıdısı akraba değil.
Valla ben öyle Bi mahallede büyüdüm ki herkes kardeş gibi büyüdü aynı mahallede kan bağı olmayan bile evlenmedi kardeş dediğimiz için.
Akraba evlilikleri sakıncalı doğacak çocuklar için sakıncalı. Bana göre ahlaken de yanlış
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. teşekkürler yazılarınız için ve şuda var ben evleneceğim kişiyi sadece nişanımda gördüm kardeş gibi takıldığım birisi değildi o

Siz amcanızın oğlunu eş adayı olarak görebiliyorsanız bu sizin sorununuz hanımefendi. Benim için kardeş gibidir bir sakıncası mı var ?

Amca oğlumu ??? Kardeş o be.. İğrenç.. Polise giderim ben böyle birşey bana yapılsa. Resmen ensest. Bam yersemde razıyım. Karşı tüm tepkilerede razıyım. Ama 2016 yılında akraba evliliği nedir ya !!! Heleki bu derece yakın akraba evliliği Cidde'n iğrenç
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. neye dayanarak iğrenç diyorsunuz pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

Sapık sapık ilişkiler
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

Hem amcaoğlu hem görücü usulü nasıl oluyor?
Amca oğlunuzla görücüye geldiklerinde falan mı tanıştınız?
Hazır işler bu raddeye gelmişken ayrılın.
İnsan bu kadar yakın akrabasıyla nasıl evlenir yahu?
Bizde uzak akrabalara bile kız verilmez.
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahremdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

Bazı ailelerde kardeşler çocuklarını kardeş gibi büyüttüğü için kardeş gibi olurlar. Oyle sapik sapik ilişkiler olmaz aralarında.
Soyadı değişmeyen arkadaşım oldu akraba evliliği yapigi icin. Artık şu konuda batri biraz geliselim ya. Senelerce akraba evliliklerinden engelli cocuklar dogdu. Cehalt döneminde mal gitmesin diye yapılmış sapkinca evlilikler ama artık şu kafa degissin
Evet kuzen kardestir aynı gen havuzunu paylaştığım kardesimdir. Yokluk ceker gibi başka insan kalmamış gibi beraber buyudugum bezli halini bildiğim insanla asla evlenmem.
Bizim sulalemde bir akraba evliliği yok aynı köyden bile evlenmzlermis ananemler. Eskir Turklerde de yoktur okuyun dede korku hikayelerinit. Arap adetlri hep...
Biz de mahallendeki kıza köyünde ki kıza bile baci derler
kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..

kan bağı olabilir ancak böyle bir ayet inmedi nisa suresi 23. ayetine bakın evlenilmesi haram olan kişiler onlar kuranda yazanda :) ve akraba evliliklerinde nikah günü iğneler var çocukların sağlıklı doğması için__ her neyse konu bu değil konu babamdı.. bende istemem ancak cesaretim yok bir çok kişi konuş diye yazmış ben en bastan belirttim konuşamam konuşsamda bir şeye yaramaz .. neye dayanarak iğrenç diyorsunuz pardon akraba evliliği yapan tek ben değilim ve şuda var ben amcamın oğullarını tanımıyorum bile öyle kardeş kardeşede yaşadığı m kişiler değil .. şunuda hatırlatmak isterim amcanın oğlu bile olsa namahrem farkındaysanız amca dayı erkek kardeş ve yiğen dışında tüm erkekler namahrmdir kuranı açıp okumanızı tavsiye ediyorum ..
iğneler mi var ilk defa duydum?
başka bişeyle karıştırıyorsun S saranghae_glsn .
bu kadar kolaydı da madem akraba evliliklerinden neden binlerce çocuk mağdur.
bir milyon çeşit genetik geçişli hastalık var.
tek bir iğneyle hepsi engelleniyor öyle mi??
açıkcası durumuna üzüldüm senin.

yazık, inşallah engelli çocuklarınız olmaz. nasıl o tarz duygular besliyorsunuz kardeş sayılabilecek birine anlayamıyorum orası ayrı konu. istemiyorsanız karşı çıkın araları da bozukken. bu doğu kafasını anlayabilmiş değilim kurbanlık veriyor sanki kızını...

iğneler mi var ilk defa duydum?
başka bişeyle karıştırıyorsun S saranghae_glsn .
bu kadar kolaydı da madem akraba evliliklerinden neden binlerce çocuk mağdur.
bir milyon çeşit genetik geçişli hastalık var.
tek bir iğneyle hepsi engelleniyor öyle mi??
açıkcası durumuna üzüldüm senin.
iyisiniz demi siz bundan nasıl haberiniz yok anlayamıyorum o çocuklar önlem alınmadığı için oldu çevrenizde varsa akr4aba evliliği yapan sorun cevabını o verir buarada bende evlenmek için gerçekten ölmüyorum sevmediğim birisi ancak ewlimdende bişey gelmez kahretsin

Back