Hayatim kaydı....

Kimseyi fazla ne evine nede hayatina sokacaksin bu devirde.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Evli olduğunuz halde başkasına aşık olduğunuza göre evli olduğunuz kişiye aşık değilsiniz demekki neden boşanmadınız eşinizden. Arkadaşınızın eşine nasıl bu kadar uyku kaçırıcak kadar bağlandınız aranızda bi şey geçti mi?

Asya Bahar'ın kocasıyla birlikte olmuştu yalnız. Konu sahibi de Asya'nın o bölümdeki halini örnek alırsa yandık.

Hayata 1-0 yenik başlamak falan sizde biraz fazla abartmışsınız sanki

Siz isteseniz görüsmeyi kesebilirdiniz. Esinize adamin(da) sizde gözü oldugunu söylemeniz yeterli. Öylece görüsmeye de devam edeceksiniz tabi o ilk adimi atana kadar.

Evli halinizle başkasına aşık oluyorsunuz . Olduğunuz kişi arkadaşınızın eşi , kendi evliliğinize sadık olamadığınız gibi başkasının da yuvasına göz dikiyorsunuz . Yazık ..
Yuvasına göz diktiğini nerden anladın acaba belki unutmaya çalışıyor.

Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
İradeniz dışında oluşmuş gibi geliyor size ama gerçekten güçlü bir iradeye sahibiz kullanmayı bilelim yeter. Aklınizla , mantiginizla kurtulabilirsiniz sadece kendinizi bırakmayın. Arkadaşınızın mutluluğunu çalmaya çalıştığınızın farkına varın. Biraz empati yapın başkası sizin eşinize bu saçma duyguları hissetse size yazık değil mi ....
Her şey sizde bitiyor.

O da boş değilse bu aşka yazık etmeyin derim ben. Bak bu kismi olayın butun seyrini değiştirdi. İkiniz de aşkınıza sahip çıkın ki evli olduğunuz taraflar sizin gibilerden kurtulsun. Yazık daha fazla acı çekme aglatacaksin bizi.

Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur sözü o kadar doğru ki. Uzak durucaksın, hiç görüşmeyeceksin, hiç düşünmeyeceksin illaki azalarak bitecek. İlk başta zor gelir belki ama başka türlüsü onursuzca olur. Ne yapman gerektiği belli. Gerçektende zamanla unutulur. Unutmak isteyen unutur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…