- 21 Aralık 2014
- 8.988
- 28.584
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Eğer kendisi KK’daysa bu zamana kadar demek ki ona hiçbir şey yapamamıslarunutmayın ki ona hicbirsey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer kendisi KK’daysa bu zamana kadar demek ki ona hiçbir şey yapamamıslarunutmayın ki ona hicbirsey olmaz
Öff hemen iftiravari laflar. Tahin helva nın yaşam tarzını ne bildin ablacım sen.Sizin kadar rahat yaşamadığımız için olabilir
Aferin, başka erkek kalmadı çünkü koskoca dünyada.En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Kurguya şöyle aldatmalı bir şeyler de eklese kurguya puanım daha yüksek olurdu. Kurguya puanım 10 üzerinden 4Az daha geliştirseydin konuyu, cık olmamış. boş vaktinde daha detayı bir kurgu yaz öyle aç konu, o zaman bakarız
Ne demek aşk insanın elindeki bir sey degil. Her insanda akıl ve mantık var. Bunu kullanabilen insanlar aşkın kendi iradesinde oldugunu da bilirlerAşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Ben biraz iffetli gönlü bol oluyorum kategorisi var mıydı? Oraya alacam kaydımı.Baya gönlü bol.
Evet o konuyu hatırlıyorum kızı için barışmıştıBilmem. Belki cocuk icin diyecekler sorsan.
İstesen mesafe koyarsında bu durum senin de işine geliyor gibiBen uzaklaşmak istiyorum ama arkadaşım sürekli birlikte olmak istiyor. Bir yolunu bulup uzaklasacagim tabiki. Elimde olsa kendime neden acı cektireyim.
Çoluk çocuk var evet iki ailede de
Tabi burda seni kimse tanımaz. Yaz tabi. Töbe töbeee. Aşık olabilmek için önce o gözle bakmak gerekir. Nasıl arkadaşınızın eşine o gözle bakabildiniz ya
Neyse Aranıza mesafe koyun. Adamında kafasını karıştırmayın.kadın isterse alır biliyorsunuz çok tehlikeli. Lütfen durun. İki aile de çoluk çocuk var mı.
Herkese sadakatsizdeki asya iradesi diliyorum. Duracağı yeri iyi bilmeli insan.
E tamam cnm biz ne diyebilir yanlış diyeceğin tabiki de burda kimse arkadaşıyla aldatılmak istemez. Haliyle tepki vereceğiz.Bazı arkadaşlar çok acımasız bu arada. Ben kapıldığım duyguların ne kadar yanlış olduğunun farkındayım zaten
Böyle bir konu açıp ne bekliyorsunuz ki..Ayy canım kıyamam çok zor olmalı mı dicek insanlar..Siz diyorsunuz ki kocamı seviyorum ama arkadaşımın kocasına aşığım…Bari kocanız dan boşanında adama haksızlık etmeyin ya .Bazı arkadaşlar çok acımasız bu arada. Ben kapıldığım duyguların ne kadar yanlış olduğunun farkındayım zaten