İş Yerindeki Adam

Evet 13 yıldır sevgilisi yok eşini kaybettikten sonra kimse ile olmamış olmakta istemiyor boylu poslu yakışıklı adam eğer olacak olsa zaten hazırda onca kız bekliyor kimseye baktığınıda görmedim herkes ile iyi geçinen tatlı birisi öyle yanlız adam modun da olan biriside değil
Anladim. Demekki cok sevmis eski esini. Işin zor gibi ama ben olsam diger kizlardan farkim olsun diye aleni bi seyler yapmazdim. Tabii zamanla ilgini hafif hafif belli et ama karsilik sezmezsen devamini getirme yoksa itici olursun hic sansin kalmaz.

Bazı erkekler eşlerinin vefatıyla beraber aşk ve cinsellik olayını kapatıyor. Bu da onlardan olabilir. Normal olmasa da, var böyle tipler.

Adam etrafa hayranlık uyandırdığının farkındadır. Siz arkadaş olarak hayatına girebilirseniz, gerçeğin ne olduğunu görürsünüz. Yani sizin hoşlandığınızı bilmemesi lazım. Ancak bu kadar çabaya değer mi o var.

bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor

Gecen de burada boyle bir konu vardi tesaduf herhalde.

Çaycı reis ne yahu?

Siz 80ler nesli de değilsiniz ama anlattıgın sey yesilcam tadında ...eşi trafik kazasında ölür ve adam tüm kadınlara küser..Hatta dağda klubede yaşıyormuş de de tam olsun bari...Yaa neyin kafasındasınız adam hormonların top yaptıgı 20li yaşlarda evlenir evlenmez karısını kaybetmiş o yaşların acısı 3 sene içinde en geç geçmiştir ve sonrasında kimbilir ne asklar ne sexler yaşadı çok tecrübelidir daha senin gözünden bile anlamıştır ilgini boşa çabalama...erkek ilgi duyduguna mutlaka anında yanasıyor

Adam dediğiniz kadar mükemmelse niye boşta olsun siz bilmiyorsunuz büyük ihtimalle.
Herkes mavi gözlü sarışın isteyip esmerle evleniyor çok umutlanmayin

X