NilMeSeKer 💜💙💚💛Rüzgar Saçlı Kız💛💚💙💜 Pro Üye Anneler Kulübü 30 Kasım 2010 9.575 19.201 28 Kasım 2021 Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar #161 Yönetim emojilere yeni emoji eklesin Ör: Ör:
evhayalim Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2021 901 722 29 Kasım 2021 Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar #162 Birderdimvarbirderdimvar .!.: En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin... Genişletmek için tıkla... ALLAH ıslah etsin sizi ne denirki.Kendinize gelin bir an önce
Birderdimvarbirderdimvar .!.: En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin... Genişletmek için tıkla... ALLAH ıslah etsin sizi ne denirki.Kendinize gelin bir an önce
O orionnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2021 1.746 2.096 29 29 Kasım 2021 Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar #163 kimisi fake demiş de fake bile olsa böyle yalan bile düşünmek mide bulandırıcı insanın aklına nasıl gelir...
kimisi fake demiş de fake bile olsa böyle yalan bile düşünmek mide bulandırıcı insanın aklına nasıl gelir...