Hayatim kaydı....

Hayatın kaydı demek ben eşimi arkadaşımın eşiyle aldatıcam demek, önce işe hayatımı tekrar düzene sokacağım diyerek başlayın. İlk olarak arkadaşınız ile bir bahane ile görüşmeyi keseceksiniz. Ne adamı ne arkadaşınızı bir daha asla görmeyeceksiniz. Eşinizden boşanacaksınız. Sonra yeni bir hayata başlayacaksınız.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Sana değil de eşine boşanarak yardım edebilirsin.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
imkaansız görmeniz aşkınızı alevlendiriyor bence destek almalı kendnizi farklı yerlere yönlendrimelisiniz.

Yeni üye, ilk konu. Sorular geldikçe kurgu gelistirilir

aile dostusunuz. hem arkadaşınıza, hem eşinize ihanet ediyorsunuz. ve karşı taraf da sizin için kendi eşi ve arkadaşına ihanet ediyor. bu mayasi bozukluk nasıl denk geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…