- 26 Kasım 2021
- 19
- -52
- 39
-
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.Peki nasıl oldu bu olay? Öyle otururken dur ben aşık olayım mı dediniz? Yani aşık olabilmek için eşinizi sevmiyor olmanız lazım çünkü. Madem sevmiyorsunuz ne diye evlisiniz?
Komşunun tavuğu...En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Haftanın üç günü kardeşlerimi görmüyorum ben bu nasıl bir saçma ilişki biçimidir?Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Bizim orada bir laf var donu giy tenine değmesin diye . Aynı o durum.Onun boş olmadığını nerden biliyorsunuz? Ahlaksızlığınıza kılıf bulmak mı niyetiniz? Adam gayet de karısını seviyor, siz de yuvaya göz dikmiş ve metres olmak için çırpınmaya hazır bir insansınız
Senaryoyu zayıf buldum, bizimle diyilsin diyorum.En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Haftanın 3 günü neden içiçesiniz? Bol muhabbet tez ayrılık getirir. Sizinkinde ekstra olarak ortalık kokacak anlaşılan.Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
Baya gönlü bol.İkisini de seviyorum diyorsun. Neyse banlanmaya gerek yok.
De işte cevap gelmeyince keyfim kaçıyorBiraz daha yazsana bir şeyler, bulmuşken biraz sinir dökelim, linçlemek en sevdiğim, fake se de farketmez
Baya gönlü bol.
Öncelikle haftanın 3 günü dipdibe olmayın.Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Sadakatsiz Volkan? O bile anladı sonunda bir kişiyi sevdiğini ama.İkisini de seviyorum diyorsun. Neyse banlanmaya gerek yok.
Haftanın üç günü görüşüp, duygularınızdan kurtulmak istiyorsanız demek.Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Sadakatsiz Volkan? O bile anladı sonunda bir kişiyi sevdiğini ama.