Hayatim kaydı....

Peki nasıl oldu bu olay? Öyle otururken dur ben aşık olayım mı dediniz? Yani aşık olabilmek için eşinizi sevmiyor olmanız lazım çünkü. Madem sevmiyorsunuz ne diye evlisiniz?
Seviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Komşunun tavuğu...

Haftanın üç günü kardeşlerimi görmüyorum ben bu nasıl bir saçma ilişki biçimidir?
Görüşmeye devam edip nasıl unutabilirsiniz ayrıca?

O da size birşey hissediyorsa bu sizin kuruntunuz değilse, tam birbirinize layiksınız aslında. Eşlerinizin hayatından defolup gitseniz keşke. Ama yok illa evliliği sürdüreceksiniz başkasına aşığım derken.

Bizim orada bir laf var donu giy tenine değmesin diye . Aynı o durum.

Sakin olmalıyım mmmmmmmmm ommmmmmmmm mmmm

En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Senaryoyu zayıf buldum, bizimle diyilsin diyorum.

Haftanın 3 günü neden içiçesiniz? Bol muhabbet tez ayrılık getirir. Sizinkinde ekstra olarak ortalık kokacak anlaşılan.

E hem kurtulmalıyım deyip hem kendini haklı çıkartır gibi duygular elimde değil üç gün görüşüyoruz ühü ühü diyen sizsiniz. Üff saçmalık gerçekten. Buraya yasak aşk konuları açanların hepsi bi umut destek bekleyerek açıyor. Yoksa kendi içinde Unut yani biz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…