- 24 Ocak 2021
- 10.759
- 24.084
-
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Bir zahmet kendinizi kontrol edin milletin yuvasını yıkmayın ...En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Hmmm artık yakınlarımızla da görüşmemeliyiz sizler gibiler yüzünden, anlaşıldı...Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Bu gerçekse sen hastasın kesinlikle. Adamın halinden nasıl anladın..??Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
O da bana karşı boş değil ne demek kendince umut arıyor .. o adamı eşiyle görmek bu kişiyi mutlu etmeyeceği gibi kötü olduklarında sevineceği anlamına geliyor.. evlerden IrakYuvasına göz diktiğini nerden anladın acababelki unutmaya çalışıyor.
Anladım. Eminim.Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Arkadaşınızın kocasının size karşı boş olmadığını nerden anladiniz?
Mesela?Anladım. Eminim.
Düşünüyorum tabiki deSenin gibi arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi
Yazık ya evlatlarını da mı hiç düşünmedin
Neden begenmedinizDüşünüyorum tabiki de
Yaptığım birşey yok ayrıca. Içimdeki duygular var sadece
Buraya yardım edin falan yazınca unutmaya çalıştığını düşündüm ilk başta. Sonraki mesajlarında o da bana karşı boş değil falan yazdığını şimdi gördüm. Konunun fake olduğunu düşünmeye başladım çok çelişkili yazıyor.O da bana karşı boş değil ne demek kendince umut arıyor .. o adamı eşiyle görmek bu kişiyi mutlu etmeyeceği gibi kötü olduklarında sevineceği anlamına geliyor.. evlerden Irak
O duyguları yut hazımsızlık yapmasın sindirmeden yut yazık sakın dışa filan vurmaDüşünüyorum tabiki de
Unutmaya çalışıyorum gercektenBuraya yardım edin falan yazınca unutmaya çalıştığını düşündüm ilk başta. Sonraki mesajlarında o da bana karşı boş değil falan yazdığını şimdi gördüm. Konunun fake olduğunu düşünmeye başladım çok çelişkili yazıyor.
İçindeki duygular olduğu gibi kalmaz ama büyür büyür başına dert olur. O duyguları söküp atmaktan başka çaren yok. Gidişat iyi değil.Düşünüyorum tabiki de
Unutmaya çalışan insan kimseye anlatmaz kafasında bitirip evine odaklanırUnutmaya çalışıyorum gercekten
Işte aradigin cevap. Içime su serptinizİçindeki duygular olduğu gibi kalmaz ama büyür büyür başına dert olur. O duyguları söküp atmaktan başka çaren yok. Gidişat iyi değil.
Belki özel hayatında öyle yapıyordur.Unutmaya çalışan insan kimseye anlatmaz kafasında bitirip evine odaklanır
Unutmaya çalışan insan kimseye anlatmaz
Öyle yapmaya çalışıyorum. Kimseye anlatmadimBelki özel hayatında öyle yapıyordur.