Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir adama herkes aşık olur, ki olmuş da. Aşk değil bu, hayranlık.Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Üç demlik çay mıAynen. 3 demlik çay bitirdiği için adını öyle koymuşlar demek
Ya geçenlerde sonucu buna benzer bir hikayeyle sonlanan konu vardı sankiTurizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Evet ve 2 kişi içmiş. Siz de inandınız mıÜç demlik çay mı
Çayci reyiz degil bu.
Aynen. 3 demlik çay bitirdiği için adını öyle koymuşlar demek
13 senedir hic sevgilisi olmadigindan eminmisiniz? Yani belki suan da sevgilisi var ve o yuzden kabul etmiyor numaralari. Illaki ozel hayatini herkesle paylasacak diye bi sey yok.
Sakin ol sampiyon. Burda kimse kimsenin fikir sunmasina engel olmaz, olamaz. Rahat ol sen.Arkadaşlar kabak tadı verdiniz gerçekten çaycı reis vs. değilim bir derdimi anlattım size yardımcı olmanızı istedim sizler gelip sürekli çaycı reis çaycı reis diyerek insanları zorbalıyorsunuz ben çaycı reis bilmem birisinden hoşlandım ve bunu sizinle paylaştım ne hikaye yazmadığım kaldı ne yalan söylediğim kaldı iyimisiniz ? bir yorumunuz yok bari diğer insanların fikirlerini sunmasına engel olmayın
Normalliği tanımlarmısınız ? Sizin etrafınızdaki kalitesiz insanların karısı ölünce hemen başka kadınlar ile eğlenmesi birlikte olması en az 5 tane flörtü olup gördüğü her kadına yazması mı normal olan ? insan evladı olup hiç bir kadına bakmayıp ölen eşini hala seven birisi mi anormal yada onun bu meziyetine aşık olan ben mi anormal onu çözemedim ?Anlattıklarıniza bakılırsa adam asla normal biri değil tabi sizde öyle.
Bu mantıkta sizde karısının hatırasına saygısızlık mı yapmış oluyorsunuz?Normalliği tanımlarmısınız ? Sizin etrafınızdaki kalitesiz insanların karısı ölünce hemen başka kadınlar ile eğlenmesi birlikte olması en az 5 tane flörtü olup gördüğü her kadına yazması mı normal olan ? insan evladı olup hiç bir kadına bakmayıp ölen eşini hala seven birisi mi anormal yada onun bu meziyetine aşık olan ben mi anormal onu çözemedim ?
Ayıp değil günah değil. Hukuken,dinen hiçbir sakıncası yok. Bu insanlara neden kalitesiz diyorsunuz. Belki yalnız yaşamak istemiyor. Ölen birinin yası on yıllar boyu tutulmaz. Öyle olsa herkes ölen kişi ile evli ya da sevgili kalır kimse evlenmez. 35 yaşına gelmiş bir adam ne istediğini bilir. Ya kendine göre birini bulamamiştir ya da hedefi başkadır ya da evlenmek istemiyordur. Gizem yaratmaya gerek yok.Sizin etrafınızdaki kalitesiz insanların karısı ölünce hemen başka kadınlar ile eğlenmesi birlikte olması
Eşi öldüğünde hemen başka kadına giden kişi normal değil 13 sene boyunca yas tutan kişide normal değildir ve 13 sene boyunca yas tutan adamın davranışını doğru bulan sizde öyle.Normalliği tanımlarmısınız ? Sizin etrafınızdaki kalitesiz insanların karısı ölünce hemen başka kadınlar ile eğlenmesi birlikte olması en az 5 tane flörtü olup gördüğü her kadına yazması mı normal olan ? insan evladı olup hiç bir kadına bakmayıp ölen eşini hala seven birisi mi anormal yada onun bu meziyetine aşık olan ben mi anormal onu çözemedim ?
Numaralarını yazıp veriyorlar mı? Nasil adammış o öyle ya.iş için falandır bence.o kadar da değil.Turizm sektöründe çalışmaya başladım iş yerinde uzun boylu mavi gözlü çalışan bir adam ile tanıştım kendisi herkese karşı çok iyi birisi eğitimli, kültürlü, kendisini geliştirmiş birisi, oturup muhabbet edince sesinden bile huzur buluyorum mutlu oluyorum çok eğlenceli, istediğim herşey hatta fazlası ile onda var sanki Allah istediğim herşeyi bu adam da toplamış dualarımın karşılığı olarak karşıma çıkartmış, iş yerindeki diğer kızlar da benimle aynı düşüncede ama şöyle bir durum var bu adam 21-22 yaşlarındayken birisi ile evlenmiş ve iki ay sonra eşini trafik kazasın da kaybetmiş o günden beridir kimse ile birlikte olmuyor herkesi arkadaş alanına koyuyor ve kimseyede bakmıyor çalıştığımız yere manken gibi kızlar geliyor arada görüyorum numaralarını yazıp veriyorlar ama teşekkür edip almıyor kibarca red ediyor ben bu adama aşık oldum galiba. Yatıyorum kalkıyorum aklımda yemeden içmeden kesildim işin kötü yanı iş yerinde bir iki kızda bu adamdan hoşlanıyor gönlü birisine kayacak diye aklım gidiyor ne yapacağımıda bilmiyorum aklımda çok karışık belki bir fikir veren olur diye paylaşmak istedim
Bi arkadaş vardı liseden. Adam ünlü çikolata reklamındaki adamlardan daha iyi. Bakımlı felan. Meğer gaymiş olur mu olurAnlatılan karakterin 21 yaşında evlenmiş olduğuna inandınız mı gerçekten? Adam gay bence ve siz burayı kaçırmışsınız.