- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
-
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
E hem kurtulmalıyım deyip hem kendini haklı çıkartır gibi duygular elimde değil üç gün görüşüyoruz ühü ühü diyen sizsiniz. Üff saçmalık gerçekten. Buraya yasak aşk konuları açanların hepsi bi umut destek bekleyerek açıyor. Yoksa kendi içinde Unut yani biz napalım
Bu adam ve oğlu Ali, Asya'nın hayatının hatası valla.
Bide biraz meymenetsiz olmasaBu adam ve oğlu Ali, Asya'nın hayatının hatası valla.Allah herkese Asya gibi eşler nasip etsin, dizi tarihinin gelmiş geçmiş en mükemmel kadın karakteri bence.
Konu sahibi, Sadakatsiz izle derim. Kendinden çok şey bulacaksın, söz.
.Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Asya mı? O soğukluğu hasta ediyor beni ya. Sakin sakin laf sokuşları falan mükemmel. Ve bu hali karşı tarafı daha da çileden çıkarıyor.Bide biraz meymenetsiz olmasa
Arkadaslaaağ arkadaslağ lütfen konuyu dagitmayalimAsya mı? O soğukluğu hasta ediyor beni ya. Sakin sakin laf sokuşları falan mükemmel. Ve bu hali karşı tarafı daha da çileden çıkarıyor.
Çileden çıkmak için mükemmel ama zamanla yakınında olmak yorar yani duvar gibiAsya mı? O soğukluğu hasta ediyor beni ya. Sakin sakin laf sokuşları falan mükemmel. Ve bu hali karşı tarafı daha da çileden çıkarıyor.
Henüz kaymamış eğer bu yönde bir adım atarsanız ya da karşı tarafın adımına karşılık verirseniz işte o zaman kayar. Bunu yaşamanızın nedeni belki evliliginizde seviomediginizi düşünüyor olmanız. Kendi evliliğinizi onarmaya çalışın derim.En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Babama güvenirdim o da anamı şey etmiş lafı ne kadar doğru. Sizin gibiler yüzünden hayata 1 0 yenik başlıyoruz . Hiç kimseye güvenemiyoruz. Her baktığımız yüze her dost dediğimiz insana acabalarla yaklaşır olduk. Yeter artık siz ve sizin gibiler bitsin.En yakın arkadaşımın eşine aşık oldum malesef. Evliyim. Ne kadar yanlış olduğunu biliyorum. Uyku uyuamıyorum. Bir an bile aklından çıkamıyorum. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Yardim edin...
Ben de biraz feyz alsam şu kadından diyordum. Mal gibi her şey suratımdan okunur benim yav. Olmadı ağlar, rezillik falan çıkarırım. Manyaklık seviyem Derin ile yarışır.Çileden çıkmak için mükemmel ama zamanla yakınında olmak yorar yani duvar gibi
Hahahahahajahhsjs çok iyi yaaa
Konu sahibi volki tolkiİkisini de seviyorum diyorsun. Neyse banlanmaya gerek yok.
Kurtulmak isteyen insan haftanın 3 günü görüşüp bu kadar samimi olur mu? Bizi kandirmaya çalışmayın bari.Aşk insanın elinde olan birşey değil. Inanmayan inanmasın. Ben zaten bu duygulardan kurtulmak istediğimi belirttim. Amacım kurtulmakk
Ceketler bile aynı renk